Keystone logo
© Carrianna Field
ENAE Business School

ENAE Business School

ENAE Business School

Introduksjon

En ledende handelshøyskole

Ved ENAE Business School tror vi på kraften til utdanning for å transformere liv og drive fremgang. Etablert i Murcia, Spania, har institusjonen vår en rik historie med å tilby forretningsutdanning av høy kvalitet til studenter fra alle samfunnslag.

Vår tilnærming til bedriftsutdanning er innovativ og fremtidsrettet. Vi streber etter å holde oss i forkant av bransjen ved å inkludere den nyeste forskningen og teknikkene i læreplanen vår. Våre dedikerte fakultetsmedlemmer er eksperter på sine respektive felt og er forpliktet til å gi en enestående læringsopplevelse.

Vi er stolte av det mangfoldige og levende samfunnet på ENAE. Studentene våre kommer fra hele verden, og bringer med seg et vell av ulike perspektiver og erfaringer. Dette mangfoldet beriker læringsopplevelsen og hjelper elevene våre med å utvikle et globalt tankesett.

121733_camera-coffee-composition-1509428.jpg

Oppdrag

Oppdraget til ENAE Business School er å tilby forretningsutdanning av høy kvalitet som gir studentene våre mulighet til å lykkes i dagens konkurranseutsatte globale marked. Vi er forpliktet til å hjelpe elevene våre med å oppnå sitt fulle potensial, og vi streber etter å fremme et dynamisk læringsmiljø som oppmuntrer til innovasjon, kreativitet og kritisk tenkning.

Våre programmer er designet for å gi studentene ferdighetene og kunnskapen de trenger for å utmerke seg på sine valgte felt, mens vårt mangfoldige og inkluderende fellesskap fremmer globalt medborgerskap og kulturell forståelse. Gjennom våre banebrytende programmer og dedikerte fakultet, tar vi sikte på å hjelpe studentene våre med å oppnå sitt fulle potensiale og bli ledere på sine felt.

Hos ENAE tilbyr vi et bredt spekter av gradsprogrammer, fra postgraduate til executive-programmer, samt en rekke faglige utviklingsmuligheter. Våre programmer er utviklet for å hjelpe studentene med å utvikle ferdighetene og kunnskapen de trenger for å lykkes i dagens konkurranseutsatte forretningsmiljø.

Direkte kommunikasjon mellom bedriftsdeltakere, studenter og professorer letter utviklingen av kunnskap fokusert på entreprenørskap og forretningsplanlegging i tråd med den økonomiske, kulturelle og sosiale konteksten som organisasjonene våre opererer i.

verdier

I alt vi gjør, styres vi av vår forpliktelse til fortreffelighet og våre kjerneverdier ansvar, entreprenørskap og inkludering. Vi er stolte av å være en ledende institusjon innen forretningsutdanning og ser frem til å fortsette å gi studentene våre kunnskapen og ferdighetene de trenger for å lykkes i karrieren.

Ansvar

ENAE tror på viktigheten av å oppfylle våre plikter riktig, så vel som å gjøre det rette i henhold til vårt sosiale og markedsansvar. ENAE anser ansvar som en dyd som skal innpodes i ledere og fagfolk for å oppnå personlig og sosialt bærekraftig utvikling. Sosialt og individuelt ansvar fører til personlig integritet for de som iherdig oppfyller sine plikter. ENAE tror på sammenheng og vi lærer ikke det som ikke fungerer på det vi ikke tror på.

Entreprenørielt tankesett
ENAE støtter og fremmer entreprenørånden sterkt. Denne ånden er kjernen i innovasjon, alternativ tenkning og beslutningstaking på jakt etter verdiskaping. Denne søken etter verdiskaping og risikoaksept er i stoffet til vår handelshøyskole.


Fortreffelighet
Krav og strenghet i utdanningen vår er ikke i motsetning til åpenhet og fleksibilitet til nye metodiske tilnærminger. De som samhandler ved ENAE Business School kobler også fortreffelighet i utdanningslevering til respekt for åndsverk og ansvarlig bruk av informasjon.

inkludering

Aksepten og forståelsen av kulturelt og personlig mangfold er en veldig positiv egenskap og styrke, dessuten i denne voksende integrerte verdenen med dens økende sammenkobling mellom mennesker, land og kulturer.

121734_adult-beautiful-beauty-826349.jpg

Campus vår

ENAE Business School ligger i Murcia, Spania, i hjertet av Middelhavskysten. Campusen vår ligger i en levende og dynamisk by, og tilbyr studentene våre en rik kulturell og sosial opplevelse.

Campusen vår er moderne og velutstyrt, et 2200 kvadratmeter stort læringsrom som gir studentene alt de trenger for å lykkes i studiene. Våre 10 klasserom og våre 3 arbeidsrom er romslige og komfortable, og vi har et bredt utvalg av toppmoderne fasiliteter, inkludert et datalaboratorium med 31 avanserte dataarbeidsstasjoner, et bibliotek og et dokumentasjonsrom.

I tillegg til våre utmerkede fasiliteter, er vår campus også omgitt av et vakkert naturmiljø. Murcia er kjent for sitt milde klima og fantastiske landskap, og campusen vår ligger bare i kort avstand fra Middelhavet og de nærliggende fjellene. Dette gir studentene våre mange muligheter til å nyte naturen og oppleve skjønnheten i regionen.

Samlet sett er campusen vår et flott sted å studere og bo, og gir studentene våre alt de trenger for å lykkes i studiene og nyte en omfattende universitetsopplevelse.

121735_businessmen-businesspeople-businesswomen-1249158.jpg

Hvorfor ENAE?

Styrke neste generasjon bedriftsledere

ENAE Business School er en ledende privat utdanningsinstitusjon som fremmer forretningsutvikling internasjonalt.

Gjennom bruk av case-studier og vår innovative bedriftssimulator, som oppmuntrer til teamarbeid og gjør deltakerne kjent med utfordringene de vil møte i næringslivet, garanterer vi våre studenter kvalitet, dynamisk, innovativ forskerutdanning.

Talentfulle fakultetsmedlemmer

Ved ENAE Business School er vi stolte av våre mer enn 250 dedikerte og talentfulle fakultetsmedlemmer som utgjør lærerteamet vårt. Våre professorer er eksperter på sine respektive felt og er forpliktet til å gi studentene våre en enestående læringsopplevelse.

Våre professorer er hentet fra et bredt spekter av akademisk og profesjonell bakgrunn, og bringer med seg et vell av kunnskap og erfaring fra ulike kulturelle og forretningsmiljøer. Dette mangfoldet blant fakultetet vårt bidrar til å gi studentene våre et virkelig globalt perspektiv på forretningsutdanning.

Bygge faglige utviklingsmuligheter


Ved ENAE Business School er vi stolte av våre sterke forbindelser til næringslivet. Over 350 tilknyttede selskaper og 500 bedriftsrekrutører er avhengige av at vi gir høykvalitets forretningsutdanning til sine ansatte.

I tillegg jobber vi tett med mer enn 300 bedrifter og andre relevante institusjoner. Dette samarbeidet hjelper oss til å utvikle en innovativ og fremtidsrettet tilnærming til bedriftsutdanning.

Vi tilbyr også en rekke støttetjenester for å hjelpe elevene våre til å lykkes. Vårt karriereutviklingskontor gir veiledning og støtte for å hjelpe studentene våre med å finne praksisplasser og arbeidserfaring, og vi har en høy sysselsettingsgrad, med 98 % av studentene våre som finner arbeid innen 12 måneder etter endt utdanning.

Internasjonal tilstedeværelse

Ved ENAE Business School er vi stolte av vår sterke internasjonale tilstedeværelse og det mangfoldige fellesskapet av studenter og fakulteter som det har hjulpet oss å bygge. Institusjonen vår ligger i Murcia, Spania, men rekkevidden vår strekker seg langt utenfor campusgrensene våre, spesielt USA, Europa og Latin-Amerika.

Vår internasjonale tilstedeværelse gjenspeiles i mangfoldet i studentmassen vår. Vi har studenter fra hele verden, som bringer med seg et vell av ulike perspektiver og erfaringer. Dette mangfoldet beriker læringsopplevelsen og hjelper elevene våre med å utvikle et globalt tankesett.

I tillegg til vår mangfoldige studentmasse, har vi også etablert partnerskap og samarbeid med institusjoner og organisasjoner fra hele verden. Disse partnerskapene gir studentene våre tilgang til et bredt spekter av studiemuligheter i utlandet og internasjonale praksisplasser, og hjelper dem med å få verdifull erfaring og utvide sine profesjonelle nettverk.

ENAE Business School er et godt valg for alle som ønsker å ta en forretningsutdanning. Vi tilbyr et dynamisk og utfordrende læringsmiljø som hjelper studentene våre å utvikle ferdighetene og kunnskapen de trenger for å lykkes i dagens konkurranseutsatte globale marked.

Campus funksjoner

  Opptak

  Studentuttalelser

  Steder

  • Murcia

   Edificio Enae Nº 13. Campus Universitario de Espinardo, Murcia, Spain, 30100, Murcia

   Spørsmål