Keystone logo
© Carrianna Field
ENEB

ENEB

ENEB

Introduksjon

ENEB er en 100 % nettbasert handelshøyskole som spesialiserer seg på høyytelses master- og etterutdanning basert på fjernundervisningsmetodikk. ENEB driver flere internasjonale referanseprogrammer i Spania og Latin-Amerika, og trener seniorledere i hele det spansktalende samfunnet.

Hvorfor ENEB ?

Akademisk fortreffelighet

ENEB er en handelshøyskole som spesialiserer seg på høyytelses master- og etterutdanning basert på fjernundervisningsmetoder. ENEB driver flere internasjonale referanseprogrammer i Spania og Latin-Amerika, og trener seniorledere i hele det spansktalende samfunnet.

ENEB har hovedkontor i Barcelona, den tredje beste forretningsbyen i Europa, etter London og Paris, og den nest best promoterte europeiske byen som forretningssenter ifølge EUROPEAN CITIES MONITOR-rapporten utført av konsulentselskapet Cushman og Wakefield.

Gjennom den virtuelle campusen og vår 7/24-metode vil du bli permanent ledsaget og veiledet av teamet av veiledere, slik at læringen din er komplett og dermed være i stand til å løse all tvil eller spørsmål som kan oppstå gjennom studiene. Vi gir deg fleksible timeplaner for å kunne kombinere studiene dine med din personlige og profesjonelle aktivitet, et studiesystem helt tilpasset dine behov. Du kan konsultere studiemetodikken her.

Alle master-, postgraduate- og høyere utdanningskurs som undervises av ENEB er akkreditert av Isabel I University, som har blitt prosjektert innenfor European Higher Education Area, og gir ECTS-poeng (European Credit Transfer System) i alle skolens opplæringsprogrammer som garanterer homogenitet og kvalitet på studiene.

Forpliktet til kvalitet og fortreffelighet, har Barcelona European Business School blitt tildelt, sammen med EAE og IMF Business School, Cum Laude 2018 kvalitetsstempel som den beste handelshøyskolen verdsatt av studentene. I tillegg har den oppnådd EFQM-sertifikatet for fortreffelighet med høyest poengsum og er et senter tilknyttet Isabel I University. ENEB er registrert av industridepartementet og samarbeider med Barcelona Center Universitari.

Avisen El País har nylig publisert listen over de beste handelshøyskolene som ligger i Spania, og vurderer deres kvalitet. ENEB inntar den første posisjonen, og gir den en rangering på 4,7 av 5, og anerkjenner dermed sin prestisje og kvalitet som en ledende handelshøyskole i sektoren. I tillegg er den også rangert i finansavisen Financial Magazine som den nest beste distanse Business School i Spania, samt i rangeringen av de beste International Business Schools i Club MBA og tredje beste online MBA i Spania ifølge Portal MBA.

Internasjonal karakter

ENEB er en global og internasjonal handelshøyskole, rettet mot å trene bedriftsledere og eksperter på forretningsområdet, og tilbyr muligheten til å studere både spansk og portugisisk. Med et bredt utvalg av master- og postgraduate-programmer, tilbyr Barcelona European Business School ledelsesverktøyene og ferdighetene som er nødvendige for å lykkes med å lede enhver ledelsesavdeling i selskaper. Ifølge Financial Times "å eie en EMBA eller MBA har en direkte effekt på karriereprogresjon og lønn". For å lette prosedyrene kan alle studenter utenfor EU be om apostilletjenesten på alle administrative dokumenter utstedt av skolen.

Trippel grad

Hos ENEB er vi ikke bare forpliktet til teoretisk opplæring i forretningskunnskap, vi inkluderer også et spesialiseringskurs i coaching og NLP (nevro-lingvistisk programmering) i alle våre mastergrader, slik at du kan og er i stand til å bruke denne kunnskapen i retningen og ledelse av team for å oppnå profesjonell suksess i ethvert selskap.

Alle våre opplæringsprogrammer er ledsaget av Business English Program, et valgfritt og gratis engelskkurs på forhandlingsnivå som lar deg fungere i et internasjonalt arbeidsmiljø. Takket være avtalen mellom ENEB og Trinity College London, vil alle studenter som har fullført Business English-programmet, kunne fortsette opplæringen på skolen og velge den offisielle ISE II-sertifiseringen.

På slutten av våre masterstudier vil du motta en trippel grad utstedt av ENEB godkjent og sertifisert av Isabel I University:

  • Mesterens tittel fullført
  • Spesialisering Diplom i Coaching og NLP
  • Sertifikat for forretningsengelsk program

For å lette administrative prosedyrer kan alle studenter utenfor EU be om apostilletjenesten på alle administrative dokumenter utstedt av skolen når de er ferdige med opplæringsprogrammene sine ved å betale de tilsvarende avgiftene.

Den enkle legaliseringsprosedyren - kalt en apostille - består av å plassere en apostille eller merknad på selve det administrative dokumentet som vil bekrefte ektheten av dokumentene utstedt i et annet land av Barcelona European Business School. De undertegnende landene til XII-konvensjonen fra Haagkonferansen om internasjonal privatrett av 5. oktober 1961 anerkjenner derfor ektheten av dokumenter som er utstedt i andre land og bærer apostillen. Du kan sjekke apostilleprosessen her.

Gavenettbrett

På ENEB har alle våre studenter de mest avanserte teknologiske ressursene for å gjennomføre studiene på en mest mulig effektiv måte. Det er derfor når du melder deg på noen av våre masterprogrammer, vil du motta et gratis nettbrett for å kunne studere uten grenser og med total frihet.

Forpliktet til miljøet undervises alle våre studier 100% i digitalt format. Studiemodellen vår lar deg laste ned alt innholdet i treningsprogrammene våre og se dem på nettbrettet eller en hvilken som helst annen enhet mens du studerer komfortabelt fra hvor som helst i verden.

Arbeidsutveksling

ENEB Det er anerkjent av de mest prestisjefylte selskapene i forskjellige sektorer. Opplæringen deres, tilpasset den nåværende virkeligheten i arbeidsverdenen, lar studenten fungere perfekt i ethvert selskap og utvikle en lovende profesjonell karriere. For å gjøre dette mulig har skolen avtaler med viktige bedrifter og en jobbbank hvor du kan motta jobbtilbud på ukentlig basis.

Steder

  • Barcelona

    C/ Llull 321-329, 08019, Barcelona

Spørsmål