Keystone logo
© Kees Stuip
Erasmus School of Economics - Erasmus University Rotterdam

Erasmus School of Economics - Erasmus University Rotterdam

Erasmus School of Economics - Erasmus University Rotterdam

Introduksjon

Alle fakultetets medlemmer er involvert i både forskning og undervisning. Dette gjør at skolen kan trives. Erasmus School of Economics forsøker å bli best i sine fagområder (økonomi, bedriftsøkonomi og økonometri) med fem grunnstudier og 18 studieprogrammer, og søker å oppnå kvalitet både i forskning og undervisning. Dette kan måles av ytelsen i rangeringer.

Erasmus School of Economics har strategisk et klart fokus på økonomi. På samme måte som de var for 100 år siden, da skolen ble grunnlagt i 1913, er økonomene det knuste hjertet av Erasmus University Rotterdam. De beste Erasmus-kandidatene har gjort fremragende bidrag til vitenskap, regjering og næringsliv.

Erasmus School of Economics er et internasjonalt anerkjent institutt som bidrar med vitenskapelig kunnskap til fremtidige økonomiske spørsmål og har til hensikt å svare på aktuelle aktuelle spørsmål som angår myndigheter og bedrifter. Skoleets fokus er på opprettelse, formidling og anvendelse av vitenskapelig kunnskap, alt fra et økonomisk perspektiv. Erasmus School of Economics bygger på de nyeste innsiktene i disiplinen. Det samarbeider med internasjonale vitenskapelige partnere, og den har lokale oppgaver i forretningsspørsmål som er relevante for den unike posisjonen som byen Rotterdam har som et knutepunkt for transport og industri.

Campus funksjoner

  Opptakskrav til programmet

  Vis ditt engasjement og din vilje til å lykkes på handelshøyskolen ved å ta GMAT-eksamenen – den mest brukte eksamenen for opptak som måler dine kritiske tenkning og resonneringsevner.

  Last ned GMAT-miniquizen for å få en smak av spørsmålene du finner i eksamen.

  Steder

  • Rotterdam

   Erasmus School of Economics P.O. Box 1738, 3062PA, Rotterdam

  Spørsmål