Keystone logo
Erzincan University

Erzincan University

Erzincan University

Introduksjon

Erzincan Binali Yıldırım University ble grunnlagt i 1976 som Yrkesskolen og Erzincan School of Education and Higher Education, med utgangspunktet for et verdensuniversitet i Anatolia; det er et universitet med en sterk infrastruktur basert på vitenskap og teknologi, og har visjonen om å innovere og kontinuerlig forbedret forskning og utvikling; har også som mål å spre den totale kvalitetstilnærmingen til alle akademiske og administrative enheter og å gjøre internasjonalisering på alle områder sentrert om samarbeidet mellom universitet og industri.

Et av hovedmålene for universitetet vårt er å utdanne studentene våre som fritt tenkende individer med brede horisonter for å nå sine idealer i alle akademiske utdannelser og undervisningsliv. For dette formålet bringer universitetet vårt, som tjener med sin unge og dynamiske struktur, studentene sammen med aktiviteter og prosjekter som vil gi forskjell og innovasjon innen vitenskapelige, teknologiske og sosiale felt.

Universitetene våre er ikke bare utdanningsinstitusjoner. De er informasjonssentrene som gjennomfører studier om utviklingen og bidraget til byen, regionen og landet de befinner seg i, og belyser forskning og innovasjon. Universitetet vårt, som startet med oppdraget til et verdensuniversitet i Anatolia, har gjort en stor innsats for å nå ytterligere mål ved å evaluere forholdene og forventningene i regionen vår på best mulig måte. Universitetet vårt vil gi forskjell i høyere utdanning ved hjelp av ytelse, kvalitet, internasjonale arbeidsmiljø og pedagogiske aktiviteter

Vi vil alltid følge horisonten til Erzincan Binali Yıldırım University med disse følelsene. Vi vil fortsette vår vei med forskning, kunnskapsproduksjon, innovasjon og utvikling.

Oppdrag

Å trene høyt kvalifiserte individer med en menneskesentrert læringstilnærming basert på vitenskap og fornuft i samsvar med landets verdier og mål på internasjonal skala ved å produsere vitenskap og teknologi og bidra til en bærekraftig utvikling av regionen og landet, og til gjøre en innsats for å løse problemene i samfunnet.

SYN

Å bli et verdensuniversitet i Anatolia.

INSTITUSJONELLE VERDIER

Respekt for menneskeheten: Erzincan University ansatte tilbyr menneskesentrert arbeidstilbud til hverandre og alle personer de tilbyr tjenester som prinsipper.

Følsomhet for samfunnets problemer: Erzincan University ansatte er utsatt for det høyeste nivået for landets og regionens sosiale problemer i samfunnet der de lever i henhold til oppgaven.

Vitenskapelig autentisitet og frihet: Forskere ved Erzincan University tar det som et prinsipp å respektere vitenskapelig etikk i alle akademiske aktiviteter for å løse menneskehetens problemer i regionen og i landet.

Rettferdighet og likestilling: Erzincan University administrasjonen og ansatte opptrer med respekt for rettferdighet og likeverd i alle tilbudte tjenester.

Søk etter perfeksjon: Erzincan University sikter alltid etter perfeksjon i tjenester, utdanning og vitenskapelige arbeider som tilbys.

Universitet: Erzincan University som regel for sitt visjonssenter om universelle verdier innen vitenskap, utdanning og tjenester for samfunnet.

Miljøbevissthet: Ansatte ved Erzincan University er svært utsatt for beskyttelse av miljøet og naturlig balanse.

Steder

  • Alikahya Fatih

    Alikahya Fatih, Tyrkia

    Spørsmål