Keystone logo
ESBS - European Sport Business School

ESBS - European Sport Business School

ESBS - European Sport Business School

Introduksjon

ACE Education er en internasjonal utdanningsgruppe av nisje handelshøyskoler. Med mer enn 40 studiesteder i Europa, har den studiesteder i Spania, Frankrike og Storbritannia.

I Spania har vi bachelor- og masterprogram innen tre ulike områder:

 • Sports Management
 • Mote- og luksusledelse
 • Hotell- og luksusturismeledelse

Med programmer designet og utført av handelshøyskoler med stor bane:

 • ESBS European Sport Business School
 • EIDM Fashion and Luxury Business School
 • CMH Luxury and Hotel Management Business School
 • AMOS Sport Business School

Handelsskoler med internasjonalt anerkjente akademiske programmer som Master International Sports Management of ESBS sammen med Valencia CF Foundation Training Centre, verdsatt som den beste mastergraden i sportsledelse i Spania i 2017, 2018, 2019 og 2022, og TOP3 i Europa i 2018 og 2022, ifølge den spesialiserte publikasjonen SportBusiness.

I tillegg til posisjoneringen av EIDM École internationale de Mode & Luxe, som den beste mote handelshøyskolen i Frankrike og Topp 100 beste handelshøyskoler i verden i CEOWorld 2022 Ranking.

På den annen side er CMH en av de viktigste skolene innen luksus- og gjestfrihetsledelse i Frankrike, grunnlagt i 1975, er en referanseskole innen gjestfrihet og luksusturisme.

ACE Education er forpliktet til opplæring i nisje-sektorer med en praktisk og global tilnærming til fordypning i hver bransje, med fokus på innovasjon, ansettbarhet og entreprenørskap.

Vårt akademiske tilbud er fokusert på å møte behovene til mote-, reiselivs- og sportsbransjen, både på ungdomstrinnet, for nyutdannede, og på ledernivå, for personer med erfaring.

Kjerneverdier

 • Samarbeidsvekst: Nettverksmodellen vår kobler sammen skoler og partnere i alle bransjer, forenkler utveksling av delte ressurser og investerer i å lage nye verktøy for fremtiden.
 • Læring gjennom erfaring: Gjennom våre søknadsorienterte akademiske programmer og læreplaner prioriterer vi utvikling av ferdigheter som kreves av arbeidsmarkedet og problemløsning gjennom prosjekter, casestudier og praksisplasser.
 • Tverrfaglig tenkning: En kultur av nysgjerrighet inspirerer oss til å stille spørsmål ved og utfordre konvensjoner, oppmuntre til utvikling av kritisk tenkning blant studenter, tilrettelegge for utveksling av tenkning ikke bare mellom studenter fra samme disiplin, men også mellom studenter fra forskjellige disipliner, innenfor campus og i samspillet mellom skole og industri.
 • Fremme personlig vekst og mangfold: Vi søker studenter og fakulteter som beriker samfunnet vårt med unike lidenskaper og perspektiver. Vi er forpliktet til å investere i campus som fortsetter å fremme mangfold og kreativitet etter hvert som nettverket vårt utvides.

Rangeringer

ESBS har blitt kåret til handelshøyskolen med den beste Master i Sport Management i Spania i 2017, 2018, 2019 og 2022, 3. plass i Europa (2018 og 2022) og 13. plass i verden ifølge den britiske publikasjonen SportBusiness ( detaljert informasjon her ) .

EIDM har blitt kåret til Best Fashion Business School i Frankrike, noe som gjør den til de TOP100 beste handelshøyskolene i verden i CEO World Ranking 2021 og 2022 ( detaljert informasjon her ).

Studentuttalelser

Steder

 • Valencia

  Carrer de Ramon Llull,19, 46021, Valencia

 • Madrid

  Paseo del Prado 40, 28014, Madrid

  Spørsmål