Keystone logo
ESCAC - Escuela superior de Cinema y Audivisuales de catalunya

ESCAC - Escuela superior de Cinema y Audivisuales de catalunya

ESCAC - Escuela superior de Cinema y Audivisuales de catalunya

Introduksjon

Historien til ESCAC Foundation

The Higher School of Cinema and Audiovisuals of Catalonia ble grunnlagt i 1993 fra studiene av Professional Training of Image and Sound of Calassanç Center.

ESCAC er medlem av Centre International de Liaison des Écoles de Cinéma et de Télévisión (CILECT), en organisasjon som samler 120 spesialiserte opplæringssentre innen audiovisuell kreasjon, og et grunnleggende medlem av Groupement Européen des Écoles de Cinéma et de Télévisión (GEECT) og Federation of Image and Sound Schools of Latin America (FEISAL).

Hos ESCAC vil du skape din profesjonelle familie

Visste du at Javier Ruiz Caldera fortsetter å filme filmene sine med kolleger fra ESCAC? Det samme som Juan Antonio Bayona, Mar Coll, Kike Maíllo, Patricia Font... Fordi ESCAC ikke slutter når du er ferdig med studiene, fortsetter fellesskapet i den profesjonelle sektoren.

Fra de første ukene på skolen vil du bli vant til å jobbe med prosjekter og sette opp arbeidsteamene dine, som i de fleste tilfeller vil følge deg gjennom hele yrkeskarrieren.

Du kan hvis du vil.

ESCAC-fellesskapet er en måte å lage og forstå kino på

På skolen oppmuntrer vi til prosjektarbeid, teamarbeid og teknisk strenghet.

Studentene jobber som et team med mål om å samarbeide med hverandre og dermed bidra til et felles prosjekt. Utvikle evnen til å samarbeide med tverrfaglige team og i flerkulturelle team. Alt dette vil tillate deg å utvikle talentet ditt i et miljø der kreative rom og samhandling mellom nyutdannede fra forskjellige kampanjer fremmes.

studiestøtte

Studentstøttetjenesten, rettet mot både fremtidige studenter og studenter, består av studiekoordinatorer og har som mål å gi råd og veiledning til studenter gjennom hele opplæringsperioden gjennom intervjuer og personlig oppmerksomhet tilpasset forutsetninger, behov og egenskaper til hver enkelt student.

Studentombud

Ved tvil, klage eller henvendelse om den faglig-administrative driften av senteret, kan studenten be om et intervju med Studentombudet. Dette tallet, i tilfelle av manglende mulighet til å møte eller løse saken, vil henvise saken til studielederen, som har fullmakt til å ta den opp for de kompetente organer etablert i senterets interne regelverk.

Studentombud: Juanjo Caballero ext. 108. Sted: bygning 2 i første etasje

ESCAC-studenter, med mål om å sikre deres interesser og som angitt i dets interne regelverk, er behørig representert i følgende fire organisasjoner:

  • ESCAC Academic Board
  • Studentsamlingen
  • Disiplinkommisjonen
  • Kvalitetskommisjonen

Kompetansen, attribusjonene og funksjonene til den samme kan også konsulteres i den interne regimeforordningen og under overvåking av senterets kvalitetskommisjon.

Steder

  • Barcelona

    Plaça de la Farinera, 9, , Barcelona

Spørsmål