Keystone logo
ESCP Business School - Berlin campus

ESCP Business School - Berlin campus

ESCP Business School - Berlin campus

Introduksjon

Berlin

Et symbol for både European Life og International Outlook.

ESCP - Berlin

Som et statlig anerkjent universitet, teller ESCP blant de mest prestisjefylte og ledende handelshøyskolene i Tyskland. ESCP inntar jevnlig toppplasser både i nasjonal og internasjonal rangering (nr. 1 europeisk handelshøyskole i Tyskland, # 1 Master in Management, # 1 Executive MBA og # 1 i Custom Executive Education i Tyskland).

I Berlin har ESCP spesiell kompetanse innen 3 faglige nøkkelområder, nemlig bærekraft, entreprenørskap og digitalisering med et grunnlag for internasjonal ledelse.

Selskaper som Accenture, Bain, Bayer, Coca-Cola og P&G samarbeider tett med oss og holder kontinuerlig kontakt på grunn av kvaliteten på fakultetet, deres forskning så vel som toppkvaliteten på våre studenter og studenter.

Bli kjent med den mest europeiske handelshøyskolen i Tyskland selv med sin unike interkulturelle ånd på ESCP Berlin. Ta kontakt eller bare besøk oss. Vi gleder oss til å møte deg.

Professor Dr Andreas Kaplan, MPA
Rektor ESCP Berlin

Buro Millennial / Pexels

127954_pexels-photo-1438072.jpeg

Studere i en av de mest innovative og kreative byene

Med sin unike historie og kultur har den tyske hovedstaden blitt et symbol for både europeisk liv og internasjonalt syn - og er selvfølgelig berømt for sin mangfoldige økonomi.

Med sine 3,5 millioner innbyggere og rundt 40 000 flere innkomster hvert år, er Berlin en by som vokser raskt og tilbyr en høy livskvalitet til relativt lave levekostnader sammenlignet med andre europeiske hovedsteder.

Kulturell variasjon

Berlin er en flerkulturell by med en representasjon av mer enn 180 forskjellige nasjonaliteter.

Kulturelt mangfold former byens karakter og gir den kulturell stil og variasjon. Mange globale aktører har også et datterselskap i Berlin, for eksempel Amazon, Bain, Bombardier Transportation, EY, Google, PwC, Siemens og Total SA

Den økonomiske faktoren

Berlin er preget av en rik mangefasettert økonomisk struktur.

Det spenner fra industribedrifter med lang tradisjon og sterke mellomstore bedrifter til en veldig dynamisk servicesektor samt innovative IT- og høyteknologiske selskaper. I dag er Berlin spesielt kjent for sin livlige startkultur og for sin kreative industri; det har blitt et viktig mediesenter.

livsstil

Folk verdsetter Berlin for sin pulserende scene og natteliv så vel som for sine romslige parker og bohemske kvartaler.

Byen tilbyr mange "ølhager", et bredt utvalg av restauranter, kaffebarer, markeder, grønne områder, innsjøer og kulturelle begivenheter.

Berlin Campus

Studer i en av de mest innovative og kreative byene.

Opptakskrav til programmet

Vis ditt engasjement og din vilje til å lykkes på handelshøyskolen ved å ta GMAT-eksamenen – den mest brukte eksamenen for opptak som måler dine kritiske tenkning og resonneringsevner.

Last ned GMAT-miniquizen for å få en smak av spørsmålene du finner i eksamen.

Steder

  • Berlin

    ESCP, Heubnerweg 8-10, D-14059, Berlin

Programmer

    Institusjonen tilbyr også:

    Spørsmål