Keystone logo
© BIMM University
ESCP Business School - London Campus

ESCP Business School - London Campus

ESCP Business School - London Campus

Introduksjon

ESCP Business School ble grunnlagt i 1819 og har produsert generasjoner av ledere og gründere. Med sine seks urbane studiesteder i Berlin, London, Madrid, Paris, Torino og Warszawa, gir ESCP Business Schools virkelig europeiske identitet det muligheten til å tilby en unik flerkulturell utdanningsstil innen forretningsområdet og et globalt syn på internasjonale ledelsesspørsmål.

I hjertet av en livlig by

London er mer enn bare en by: det er et globalt senter for næringsliv og kultur, og en flerkulturell gigant som tilbyr deg en uforglemmelig livserfaring.

Med bare 11 millioner innbyggere som snakker mer enn 300 språk, er det umulig å tilbringe tid der uten å utvide din personlige horisont og det profesjonelle nettverket.

Bygg din karriere

Enten du er på vei mot en karriere i finanssektoren eller drømmer om å jobbe for et ledende luksusmerke eller teknisk selskap, har London alt på deg.

Det er jobbmuligheter hos de største merkevarene i verden, så vel som utrolig mange innovative oppstarter. Fra internships til graduate-ordninger og utover, London er din startpute!

Verdensledende destinasjon

I 2018 ble London kåret til den mest populære byen i verden for studenter.

Det er også kåret til det beste å jobbe i - og det mest elskede turistmål. Denne byen har virkelig noe for enhver smak, og meningsmålingene beviser det.

Misjon og verdier

Vårt oppdrag

"ESCP Business Schools oppgave er å inspirere og utdanne morgendagens bedriftsledere."

Vår overbevisning er at morgendagens bedriftsledere må være internasjonale, digitale og interkulturelle effektive. Vår tilnærming til utdanning og organisasjonsstruktur gjenspeiler dette, med sterke internasjonale programmer levert av et integrert (paneuropeisk) fakultet på tvers av campus i hvert av Europas viktigste markeder.

Vi fremmer dette oppdraget gjennom vår unike tilnærming til internasjonal ledelseutdanning og -forskning, som fremmer transnasjonal erfaring, samarbeid og læring innenfor et paneuropeisk rammeverk.

Hvordan vi leverer på ESCP Business School

 1. En ekspertakademi med fokus på internasjonal / komparativ forskning.
 2. Obligatoriske rotasjonsprogrammer som gir unike læringsopplevelser i flere universiteter over hele Europa.
 3. Tverrfaglig undervisning integrering av det harde (kodende, etc.) og den mykere (humaniora, etc.) ledelsens ferdigheter.
 4. Et mangfoldig, kreativt og entreprenørskapssamfunn.

Våre fire verdier er skolens Dna Nucleus

 • E: " Excellence in what we do"
 • S: "Singularitet i det vi er og hva andre ikke kan etterligne"
 • C: "Kreativitet i hvordan vi tenker og designer"
 • P: "Pluralitet - flertall i det vi tror og oppfører oss"

Vår visjon

(Hva og hvor vi vil være innen 2022)

I 2022 vil ESCP Business School bli anerkjent over hele verden som den ledende europeiske handelshøyskolen for internasjonalt fokusert lederutdanning.

Visjonen vår, for å bli sann, impliserer:

 • Å produsere og formidle forskning i verdensklasse i internasjonal / komparativ ledelse som former måten organisasjoner og ledere tenker og oppfører seg på;
 • Å produsere kulturelt og digitalt smarte nyutdannede utstyrt for å forme og koble morgendagens forretningsverdener;
 • Å engasjere meningsfullt med næringsliv, studenter og myndigheter for å fremme fremskritt i internasjonal ledelsespraksis og interkulturelle forhold;
 • Å utnytte mangfoldet i alle sine former som en kilde til innovasjon, styrke og lederskap.

Statistikk

Hvert år ønsker ESCP Business School velkommen over 6500 studenter og 5000 ledere fra mer enn 120 forskjellige land, og gir dem et omfattende tilbud av lederkurs og spesialiserte programmer (Bachelor, Master, Executive MBA, PhD og Executive Education). ESCP Business School er multi-akkreditert: AACSB, EQUIS, EFMD, MBA, EFMD EMBA, 5 europeiske standarder for høyere Ed. www.escpeurope.eu - Følg oss på Twitter @ESCPeurope

  Campus funksjoner

  ESCP Business School - London

  ESCP Business School er en unik skole som tiltrekker seg studenter og akademikere som representerer mer enn 100 nasjonaliteter til London-campus.

  ESCP Business Schools britiske campus ligger i West Hampstead i nordvest i London, og tilbyr studenter toppmoderne fasiliteter i en tradisjonell viktoriansk bygning. De lyse bylysene og næringslivet er bare en tunnelbanetur unna, mens det fasjonable området West Hampstead tilbyr en bred kulturell opplevelse borte fra byens liv og mas.

  Studentene drar nytte av våre sterke forbindelser i store bransjer, og vi spiller en vesentlig rolle i studentens liv ved å utvide og pleie ferdighetene som er avgjørende for deres fremtidige karriere.

   Opptakskrav til programmet

   Vis ditt engasjement og din vilje til å lykkes på handelshøyskolen ved å ta GMAT-eksamenen – den mest brukte eksamenen for opptak som måler dine kritiske tenkning og resonneringsevner.

   Last ned GMAT-miniquizen for å få en smak av spørsmålene du finner i eksamen.

   Steder

   • London

    ESCP Europe, 527 Finchley Road, NW3 7BG, London

   Spørsmål