Keystone logo
ESCP Business School - Madrid Campus

ESCP Business School - Madrid Campus

ESCP Business School - Madrid Campus

Introduksjon

Madrid er en av de mest besøkte byene i Europa, med en eksepsjonell livsstil, utrolig gastronomi og tusenvis av steder å besøke, inkludert noen av de beste museene i verden.

ESCPs Madrid Campus, som ligger 10 minutter fra sentrum i det eksklusive nabolaget Puerta de Hierro, tar imot 900+ studenter hvert år og er i forkant av skolens digitale programmer, inkludert MSc in Marketing & Digital Media, MSc in Digital Project Management & Consulting, Executive Master in International Business (EMIB, 100% online) eller Custom blended Executive-utdanningsprogrammer. I tillegg er det føderale programmer som Bachelor, MIM, MBA i internasjonal ledelse eller MSCs i gjestfrihet eller eiendom.

Å snakke om Madrid Campus er synonymt med Vanguardia. Master med digital orientering og digital utvikling for ledende selskaper, hvor vi bryr oss om mennesker slik at de kan studere det de liker best i et best mulig miljø.

Madrid har vært DIGITALT i lang tid og venter på deg med åpne armer. Kommer du til å savne det?

Fra Puerta del Sol og Plaza Mayor til Plaza de España, Malasaña, Chueca og Bernabeu fotballstadion, det er ikke bare størrelsen på byen som får den til å røre seg.

Det er madrileño-holdningen - en kjærlighet til sosialt samvær, kulturell oppblomstring og varmen til folket. Hvert hjørne du snur avslører noe som overrasker og gleder deg.

Internasjonalt miljø

Madrid er hjemsted for noen av de beste handelshøyskolene i verden.

Hovedstaden tilbyr et mangfoldig og internasjonalt samfunn som gir en sjanse til å studere sammen med studenter fra hele verden. Det er også en av de rimeligste byene for studenter i Europa.

Et knutepunkt for innovasjon

Den spanske hovedstaden er et av de ledende forretnings- og innovasjonssentrene i Europa.

Madrid tilbyr store muligheter for studenter til å etablere profesjonelle kontakter og få relevant erfaring. Hos ESCP streber vi etter å holde tritt med de skiftende kravene og trendene i økonomien, og omfavner ny teknologi og innovasjon for å møte behovene til både studenter og fremtidige arbeidsgivere.

Campus funksjoner

Fasiliteter

På campus er det komfortable flerbruksrom, et bibliotek, datarom, en kafeteria og en parkeringsplass.

Madrid campus dekker 2000m

 • 1 kafeteria
 • 1 bibliotek
 • 1 datarom
 • 12 klasserom
 • 2 amfiteatre
 • Terrasse og hage

Executive Education

ExEd-campus er et rom skapt for å møte behovene til våre kunder, multinasjonale selskaper, ledere og fagfolk.

Klasserommene våre er utstyrt med den nyeste digitale teknologien som lar oss tilpasse læringsteknikkene våre samtidig som læringsopplevelsen og kvaliteten på programmene forbedres. Vi fjerner barrierer for rom og tid ved å tilpasse hvert program til fagpersonens eget tempo og behov.

Navalmanzano ExEd-bygningen er det perfekte miljøet for å følge din vei for livslang læring, omkompetanse og kompetanse som er nødvendig i denne komplekse, stadig skiftende forretningsverdenen.

Kafeteria

Nyfornyet, Madrid campus kafeteria tilbyr studenter ikke bare gode hjemmelagde måltider, smørbrød og den berømte spanske "tortilla de patatas", men det er også et flott sted å slappe av, møte venner eller studere og gjøre teamarbeid.

Hjemmelagde måltider hver dag

Madrids beste eiendeler: Paco og Victor! De vil ta vare på deg og få deg til å føle deg hjemme (eller bedre enn hjemme) med sine store smil, gode ord, og spesielt hjemmelaget mat hver dag!

Studentliv

En rekke muligheter for personlig vekst og utvikling tilbys på Madrid-campus gjennom sine klubber og foreninger. Bli med oss!

Madrid campus har flere studentforeninger som du kan bli med i for å få nye venner, ha det gøy og engasjere deg! Vil du opprette en ny forening eller klubb? Vi lengter etter nye initiativ, så gi oss beskjed om prosjektet ditt og la oss lage nye ting.

Forretningsengasjement

Trening av ledere fra offentlig administrasjon og ledende spanske selskaper (Indra, Repsol, Iberia, REE, ATOS, Maxam).

Med mål om å utnytte vårt internasjonale DNA, måten vi oppfatter ledelse på, vår kapasitet til å trene studenter i de siste trendene, og fremfor alt, med en posisjonering veldig klar for skreddersydd opplæring, utvikler vi oss med bedrifter som er topp- notch programmer og tilby opplæringsløsninger.

Digital transformasjon

ESCP Madrid campus leder skolens nettbaserte programmer og blandede løsninger (EMIB -spansk, engelsk eller fransk-, ATOS-program, Indra Open University, etc.)

Executive Education and Blended Solutions-avdelingen på Madrid-campus blir en strategisk partner med bedriftsuniversiteter og selskaper hvor vi er svært spesialiserte i å identifisere deres behov gjennom to grunnleggende metoder. På den ene siden er opplæring på jobb en direkte anvendt metodikk til behovene til en profesjonell å utføre i jobben sin. For å gjøre dette gjennomfører vi intervjuer med ulike ledernivåer med mål om å fokusere opplæringen mot en bestemt profil i et 360-graders perspektiv.

For det andre prosjektbasert læring. En metodikk som vi intervjuet på nivåene til bedriftens adresse, slik at de profesjonelle kan levere en reell løsning som har en reell innvirkning på avkastningen til denne opplæringen.

Til slutt, samtidig med den digitale revolusjonen, la vi for fem år siden til et tredje metodologisk element: adaptiv læring. Det vil si at i begynnelsen av hver syklus identifiserer vi kompetansenivået som hver deltaker har i hver av de tekniske eller myke ferdighetene du må ha i arbeidssenteret ditt, og i funksjonen til det designer vi en tilpasset reiserute ved å bruke on the job training og prosjektbasert læring.

Lærende innovasjon

ESCP Madrid campus har på rekordtid skapt en av de mest innovative pedagogiske digitaliseringsmodellene på markedet, for å møte dagens behov som oppstår fra COVID-19.

Adaptiv modell blandet læring

Vi gjennomfører en intens prosess med re-tilpasning av vår utdanningsmodell gjennom en revolusjonerende metodikk: "Adaptive Model Blended Learning" (AMBL).

AMBL-metodikken vil tillate oss å nå studentene våre på en mye mer effektiv måte, og garanterer en førsteklasses brukeropplevelse uavhengig av situasjonen vi måtte oppleve. I utgangspunktet lar AMBL-metodikken oss gå fra et rent ansikt-til-ansikt-miljø til et digitalt (online) miljø eller en hybridmodell som en blandet løsning mellom begge, på noen få timer. Uansett om en student starter en klasse personlig eller eksternt, eller vi må bytte fra et miljø til et annet, kan vi garantere at kvaliteten på timene og både internasjonal og studentopplevelse opprettholdes.

  Visumkrav

  Dokumentasjonen som kreves for å reise til Spania varierer i henhold til opprinnelseslandet.

  • Hvis du er statsborger i et EU-land, Sveits, Norge, Island eller Lichtenstein, trenger du et gyldig pass eller ID-kort.
  • Hvis du kommer fra et annet land, må du ha et gyldig gjeldende visum for å reise inn i Spania. Vennligst se informasjonen oppdatert om det spanske utenriksdepartementet:

  Ta kontakt med den spanske ambassaden eller konsulatet i ditt hjemland minst tre måneder før avreise for å få all informasjon om visumprosessen (frister, støttedokumenter som må fremlegges, etc.).

  Oppholdstillatelse

  Hvis du planlegger å bli i Spania i mer enn seks måneder, må du søke innen 30 dager etter ankomst til Madrid Campus om et Tarjeta de estudiante extranjero (utenlandsk studentkort).

  Akkrediteringer

  EFMD Equis-akkreditertAMBA-akkreditertAACSB-akkreditert

  Steder

  • Madrid

   ESCP Europe c/ Arroyofresno, 1 28035 - Madrid Spain, 28035, Madrid

  • London

   London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

   • Berlin

    Heubnerweg,8-10, 14059, Berlin

    • Turin

     Corso Unione Sovietica,218 bis, 10134, Turin

     Spørsmål