Keystone logo
Escuela de Negocios Alto Nivel - Universidad Panamericana de Guatemala

Escuela de Negocios Alto Nivel - Universidad Panamericana de Guatemala

Escuela de Negocios Alto Nivel - Universidad Panamericana de Guatemala

Introduksjon

Vi er den moderne og inkluderende handelshøyskolen med fremtiden som et synspunkt og et veikart for å reise som vår region krever for å møte utfordringene som oppstår i det 21. århundre; Vi er opptatt av å permanent søke etter avantgardistiske ideer for å implementere dem, og med en tankegang som fremmer handling og omfavner permanent endring fra vår kultur for å oppnå konstant utveksling av ideer og kunnskap. Vi er en skole for profesjonell transformasjon. Vi er og vil være et rom der ideer forbedres.

High Level Business School - ENAN - utdanning med høyeste standard for akademisk kvalitet og dyktighet er bare begynnelsen, til dette og til alle våre kognitive prosesser legger vi til de virkelige begrepene innovasjon og kreativitet, og tilfører den verdien som foreslår å bryte tregheten tradisjonalist av uniformskurs, og i samsvar med det, genererer for studentene våre opprettelse og tilbud av grader, studier og sertifiseringer som er i samsvar med det markedet krever, ikke bare lokale, men globale. Vi ønsker ikke å trene uniformerte fagpersoner som ikke skiller seg ut fra resten der konkurransen om kunnskap er avgjørende, vi vil at mennesker som er globale og som tenker og handler annerledes, skal oppnå like innovative resultater.

138075_pexels-photo-1438072.jpeg

misjon

Vi er den strategiske allierte for organisasjoner som foreslår globale og dynamiske løsninger for opplæring av mennesker, og som skaper en ansvarlig og positiv innvirkning i verden.

utsikt

Å være mer enn en handelshøyskole, som utvikler seg med nye modeller for studier og tjenester, mot den nye økonomien i den nye industrielle revolusjonen, som påvirker positiv endring i det globale samfunnet.

Steder

  • Guatemala City

    10 Ave 4-83 Zona 15 Colonia Lo de Contreras, , Guatemala City

Programmer

Spørsmål