Keystone logo
ESDES Lyon Business School

ESDES Lyon Business School

ESDES Lyon Business School

Introduksjon

Opprettet i 1987 ved det katolske universitetet i Lyon (UCLy) Esdes (School for Social and Economic Development) er en post-baccalaureate-lederskole, medlem av Conférence des Grandes Ecoles. Esdes er engasjert i prosessen med internasjonal akkreditering med EPAS og AACSB.

Dens kall er å trene ledere og gründere, i stand til å skape og administrere bærekraftig styring for fremveksten av en ansvarlig økonomi. Kollektiv ytelse, medborgerskap og åpenhet er verdiene utført av Esdes.

IMG_140

3 programmer:

  • Mastergrad i ledelse (PGE) om 5 år
  • Bachelorgrad i Business i 3 år fransk 3 & engelsk 1 spor.
  • Mastergrad i ledelse i 2 år fransk 3 & engelsk 4 spor.
  • Opplæring for DSCG-diplomet

Esdes er Business School of UCLy (Catholic University of Lyon). Skolen nyter derfor ressursene og fasilitetene til et internasjonalt universitet, to campus i Lyon og Annecy, og utveksling mellom de fem fakultetene og fem profesjonelle skoler. Dette gir Esdes-studenter originale måter å få tilgang til bakgrunner på som er komplementære til det ledelsesmessige aspektet ved utdanningen deres. Resultatet: unike profiler med tverrfaglig kompetanse som er ettertraktet av bedrifter.

Nøkkeltall

1400 studenter, 50 faste fakulteter inkludert 35 lærer-forskere og 160 fagpersoner involvert i læreplanen.

58728_endofintro.png

Rangeringer

Esdes slutter seg til topp 80 av verdens beste Masters in Management i Financial Times 2023-rangeringen!

Esdes' Master in Management har forbedret sin posisjon i Financial Times verdens 100 beste Masters in Management- rangering, og rykket opp 3 plasser til 78. plass, etter en bemerkelsesverdig inntreden i fjor. Esdes 'inkludering i denne prestisjetunge rangeringen for andre år på rad understreker kvaliteten på Master in Management og den profesjonelle integreringen av kandidatene. (+39 % lønnsøkning på 3 år for alumni)

Lære mer !

Steder

  • Lyon

    ESDES 10 place des archives 69002 Lyon France, , Lyon

Spørsmål