Keystone logo
ESDESIGN - Escuela Superior de Diseño de Barcelona

ESDESIGN - Escuela Superior de Diseño de Barcelona

ESDESIGN - Escuela Superior de Diseño de Barcelona

Introduksjon

ESDESIGN er den første online designskolen, et møtepunkt der kilometer, dager eller timer ikke betyr noe. Det er en skole uten dører, med tusen vinduer til verden, som forbinder personlig impuls med global og sosial forpliktelse. Det er å kjenne trender og transformere ideer og prosjekter til virkeligheter. ESDESIGN opplever designverdenen med en 360 visjon.

Med fullt fleksible online mestere, kombinerer vårt didaktiske forslag samarbeid med undervisning gjennom videokonferanser i sanntid og forsinkede kommunikasjonsrom.

Uten å glemme forretningsvisjonen, fra begynnelsen av et prosjekt til slutten, fordyper vi oss i skapelsesprosessen, og forstår design som et verktøy som tilbyr en løsning på et reelt og aktuelt problem.

Med denne visjonen har vi valgt å lage 7 områder av designmestere: Kommunikasjon, Rom, Grafikk og Redaksjon, Interaksjon, Ledelse, Mote og Produkt. Årlig velger mer enn 1000 studenter å trene med ESDESIGN.

ESDESIGN er en del av Planeta Formación y Universidades, treningsdivisjonen til Grupo Planeta. Et internasjonalt nettverk av høyere utdanning som har tjuefem utdanningsinstitusjoner i Spania, Andorra, Frankrike, Italia, Nord-Afrika, USA og Colombia. Hvert år blir mer enn 100.000 studenter fra 114 forskjellige nasjonaliteter opplært gjennom handelshøyskoler, universiteter, spesialiserte videregående skoler og yrkes- og videreutdanningssentre.

Statistikk

Hvert år blir mer enn 100 000 studenter fra 114 forskjellige nasjonaliteter opplært gjennom sine handelshøyskoler, universiteter, spesialiserte videregående skoler og sentre for yrkes- og etterutdanning.

    Steder

    • Barcelona

      Barcelona, Spania

      Spørsmål