Keystone logo
© Eva Dang
European School of Economics

European School of Economics

European School of Economics

Introduksjon

European School of Economics (ESE) er et privat høyskolehøgskole uten grenser, flerkulturelt og pragmatisk, fullt akkreditert i Storbritannia og i rekkefølge av børsnoterte organer.
ESE tilbyr bachelorgrad, mastergrad, MBA, og korte programmer på sine sentre i London, Roma, Milano, Firenze og Madrid.

ESE-kandidatene er blant de mest konkurransedyktige forretningsfagene på markedet, forberedt på ledende roller i internasjonal markedsføring, økonomi, kommunikasjon og ledelse. Med evnen til individuelt å skreddersy sin studium, har ESE-studenter:

studere utenlands med ESE-sentre over hele verden;

Spesialiserer seg i banebrytende næringsliv, blant annet mote, arrangementer, musikk, sport, kunst, media og menneskelige ressurser;

fullfør internships, velge fra mer enn 1500 ledende organisasjoner over hele verden.

En skole uten grenser, European School of Economics er et nytt konsept i høyere utdanning. Kombinere faglig fortreffelighet, internasjonalitet og pragmatisme er ESE-graden og sertifikatprogrammene designet for å forberede en ny generasjon ledere og gründere. European School of Economics (ESE) er en anerkjent utdanningsinstitusjon, akkreditert av British Accreditation Council (BAC).

Hva gjør ESE til et flott sted for studenter?

En personlig og skreddersydd læreopplevelse - på ESE får du en individuell og spennende opplevelse takket være den lille klassestørrelsen og den gode student / lærerforholdet

• " Drømmen er den mest virkelige ting det er " - ESE-studenter utvikler en unik faglig og profesjonell Pathway gjennom deres utvalgte kursspesialisering og praktikplassplassering

Pragmatisme - praktisk erfaring i moderne forretningspraksis gjennom det omfattende internshipprogrammet

Internasjonalitet - studentlegeme som stammer fra mer enn 60 nasjoner og studerer i utlandet med ESE-sentre over hele verden

Spesialisering innen banebrytende næringsliv , blant annet mote, arrangementer, musikk, sport, kunst, media og menneskelige ressurser

Store praktikplasser - ESE-studenter kan velge blant mer enn 1500 ledende organisasjoner over hele verden

Utdanningsfilosofi

European School of Economics har forestilt fødsel av en ny menneskehet, for opprettelsen av enkeltpersoner fri for fordommer og frykt, og i stand til å harmonisere tilsynelatende, eldgamle motsetninger mellom økonomi og etikk, handling og kontemplasjon, og økonomisk kraft og kjærlighet.

ESE-bachelor-, master-, MBA- og sertifikatprogrammene tar sikte på å forberede internasjonale entreprenører og ledere med den kulturelle bevisstheten, evner og moralske kvaliteter som trengs mest i dagens moderne virksomhet.

ESE-verdier

Bak alle menneskelige prestasjoner, med alle intuisjoner, alle vitenskapelige eller sosiale erobringer, bak verdens største økonomiske og industrielle selskaper, og alt som er vakkert, nyttig og velstående, er det alltid en mann, et individ og hans drøm.

Bare enkeltpersoner kan forvandle samfunnet. Bare enkeltpersoner kan drømme. ESEs oppdrag er å skape en ny generasjon unge entreprenører og bedriftsledere, visionærer, pragmatiske drømmere. For å oppnå et slikt mål krever mer enn gode programmer og gode lærere. ESE er et system av vitale ideer og forbereder elevene til å være de nye cellene i en helbredet menneskehet, fri for konfliktløsninger, overtro, fordommer og foreldede ideer, som i seg selv dyrker en ukuelig lidenskap for storhet.

Livet i en organisasjon, en nasjonens fremtid, av en hel sivilisasjon, avhenger av eksistensen av disse mennene. Hoveder til fremtidige organisasjoner vil være handlingsfilosofer. Disse menneskene er mer verdifulle enn gullgruver og oljefelt. De vil bringe suksess og levetid til bedrifter i verden.

Vi tar imot ideen om at å forgir dem, faglig fortreffelighet må følge med med å utvikle sitt individuelle menneskelige potensiale og at utviklingen av intellektuelle evner må fortsette med å skape en ekte internasjonalitet og lydoperative ferdigheter, både oppnådd innen feltet, innenfor de ledende selskapene av verden.

En manns suksess fra en organisasjon er bestemt av deres filosofi.

Derfor er det i ESE klart at reell utdanning ikke bare er undervisning i forestillinger og ferdighetsutvikling, men fremfor alt overføring av skolens unike filosofi, ideer og grunnleggende prinsipper. ESE gir en tilnærming til virksomheten og en bred visjon om livet gjennom en prosess med intellektuell, kunstnerisk, politisk, etisk og sosialkulturell leting, sentrert på selvoppdagelse og arbeid på seg selv rettet mot integritet.

Hverken kunnskap eller utdanning, rikdom eller sosialstandard kan bane vei til suksess, men heller din egen selvkunnskap og integritet.

Utviklingen av enhver bedrift, fra den lokale hjørnebutikken til gigantene i internasjonal industri og økonomi, er deres bevisste transformasjon til en "Skole for å være". Deres mål og virkelige forretningsmessige mål vil være utviklingen av alle direkte deltakere og interessenter. Fremtidens bedrifter og organisasjoner vil være steder av ambisjon og personlig forbedring der arbeidere og ansatte vil gå på slutten av dagen med større følelse av forståelse, lykke og ansvar, og hvor selv de fjerneste cellene i organisasjonen vil bli tatt vare på for å utvikle og akselerere deres fremgang.

Steder

 • London

  ESE London 4 Mandeville Place, W1U 3BG, London

  • Rome

   ESE Rome Via della Cordonata 7 , 00187, Rome

   • Milan

    ESE Milan Via Tortona, 27 , 20144, Milan

    • Florence

     ESE Florence Borgo SS. Apostoli, 19 , 50123, Florence

     • Madrid

      ESE Madrid Calle Serrano Anguita, 10 3º Derecha , 28004, Madrid

      Spørsmål