Keystone logo
ESEI International Business School Barcelona

ESEI International Business School Barcelona

ESEI International Business School Barcelona

Introduksjon

132755_02_LOGOS.jpg

Innovasjon i bedriftsutdanning

Læring for sanntidsvirksomhet

ESEI tilbyr internasjonal forretningsutdanning som oppfyller kravene til globale virksomheter. Siden grunnleggelsen i 1989 har vi blitt drevet av en lidenskap for å gi forretningsprogrammer som gir relevant kompetanse og faglig opplæring for å forbedre karriereutviklingen til våre studenter og forberede dem på suksess i et internasjonalt arbeidsmiljø.

Internasjonal anerkjennelse for fortreffelighet

UK og spansk akkrediteringer

ESEI er en anerkjent internasjonal institusjon for høyere utdanning i Spania. ESEI Bachelor-programmer er offisielle kvalifikasjoner tildelt av topp britiske universiteter. ESEI Master-programmer er private grader tildelt direkte av ESEI og Universidad Católica de Murcia (UCAM) - en av de mest prestisjefylte universitetsinstitusjonene i Europa, med et utmerket rykte innen forretningsutdanning.

ESEI Barcelona Campus - Beste by for internasjonale studenter

Topp 5 europeiske oppstartsnav

ESEI ligger i Barcelona Spania, et internasjonalt knutepunkt for virksomhet og innovasjon. Arrangementer som Mobile World Congress, som tiltrekker seg over 100.000 mennesker årlig, gjør byen til et av de beste nettverksstedene i Europa. Våre potensielle kandidater har muligheten til å knytte nettverk med gründere og investorer og knytte livslang kontakt med klassekamerater, veiledere og lærere.

Internasjonalt fakultet og eksperter i virksomhet

Lære fra erfarne fagfolk

ESEI internasjonale fakultet forsker, inspirerer og produserer kunnskap som er relevant for våre studenters behov. De foreslår en kollektiv tilnærming til komplekse problemer mens de utvikler individuelle talenter akademisk og profesjonelt. ESEI-fakultetet er fra hele verden og gir ESEI-studenter et virkelig globalt forretningsperspektiv.

198137_HOME_en2.jpg

Coaching for Excellence

Fakultetet vårt er aktivt profesjonelt: de er administrerende direktører, bedriftseiere, gründere, markedssjefer eller andre ledende ansatte i selskaper. ESEI er et springbrett for studentene våre i løpet av karrieren de ønsker, og fakultetet vårt er de som kan hjelpe dem å komme dit!

132760_01_portada.jpg

Praktisk forretningsmetodikk

Prosjektbasert læring (PBL)

På ESEI er vår høyeste prioritet å gi studentene våre den best mulige læringsopplevelsen. Prosjektbasert læring forbinder studenter med den virkelige verden. Studentene får autonomi, fleksibilitet og ansvar for å samarbeide om prosjekter, som kan være en casestudie, en skriftlig rapport, en video, en rollespillaktivitet, et nettsted osv. Lærernes rolle er egentlig den som en fasilitator . De lager prosjektbriefene og overvåker fremdriften som teamene gjør uke etter uke, med vanlige innsjekkingspunkter - akkurat som på arbeidsplassen.

Student-sentrert læring

Personlig oppmerksomhet innen småklassegrupper

ESEI-studenter drar nytte av personlig veiledning og rådgivning fra våre internasjonale fagpersoner innen pedagogisk ledelse. Klassestørrelser er små for å oppmuntre til og skape en kultur for å pleie og styrke talentet til ESEI-studentmiljøet.

Levende studentliv

Et variert fellesskap på 150 studenter fra mer enn 40 land

ESEI tilbyr en virkelig global opplevelse med internasjonale studenter med ulik bakgrunn. ESEI-studentmiljøet består av unge karriereinnstilte individer som brenner for virksomheten. Med et bakteppe av berømte arkitektoniske bygninger, fantastiske sandstrender, fantastisk middelhavsklima, spennende natteliv, fantastisk mat og mange kulturelle og sportslige aktiviteter, garanterer Barcelona studentene en uforglemmelig opplevelse innen et rimelig budsjett.

132756_08_CAREEROPPORTUNITIES.jpg

Karrieremuligheter

ESEI forbinder Talent med Business

ESEI tilbyr en unik mulighet til å oppnå profesjonell erfaring i Barcelona. ESEI-studentene er i stand til å utføre internships og få internasjonal faglig erfaring med nasjonale og internasjonale selskaper i Barcelona.

7 korte kurs for å forbedre dine ferdigheter på ESEI

ESEI tilbyr en serie korte kurs (3 timer i uken i 6 uker) for alle som er interessert. Enten du lærer tauene eller allerede er erfaren profesjonell, tilbyr disse nye kursene en måte for alle å tilegne seg nye ferdigheter eller forbedre eksisterende, uten å forplikte seg til et fullstendig program.

Våre korte kurs kan tas på campus eller eksternt. Og de er for øyeblikket på tilbud!

Les videre for å finne ut hvilke korte kurs som tilbys dette semesteret, og registrer deg i dag .

 1. Prosjektledelse og Lean Management
  Dette korte kurset tar en systematisk tilnærming til studiet av prosjektledelse. Målet er å utstyre studentene med verktøyene som trengs for å utføre effektiv ledelse som beskrevet av Project Management Institute (PMI).
 2. Strategier og teknologier for digital markedsføring
  Et populært tema for arbeidslivet, digital markedsføring og teknologiene i det 21. århundre blir etterspurt.
  Dette korte kurset vil utforske hvordan merkevarer kan påvirke engasjement gjennom bruk av digitale plattformer. Det vil hjelpe studentene å navigere i det store utvalget av digitale markedsføringsteknologier, og forklare hvordan hver enkelt kan brukes strategisk for å nå selskapets langsiktige mål.
 3. Forretningsplan: Opprettelse og utvikling
  Oppmerksomhet, håper oppstartsgrunnleggere! Dette korte kurset er nyttig for alle som er interessert i å starte sin egen satsing og lære å lage en forretningsplan.
 4. Søkemotormarkedsføring
  Search Engine Marketing (SEM) fokuserer på markedsføring av nettsteder ved å øke deres synlighet på resultatsidene for søkemotorer. Med et økende antall mennesker som handler på nettet etter produkter og tjenester, har SEM aldri vært så viktig.
 5. Mobil markedsføring
  Mobil markedsføring er en flerkanals online markedsføringsteknikk. Det er fokusert på å nå et publikum via smarttelefonene, nettbrettene eller relaterte enheter. Den bruker nettsteder, e-post, SMS, sosiale medier og mobilapplikasjoner for å engasjere seg med kunder.
 6. Sportsmarkedsføring
  Sportsmarkedsføring fokuserer på markedsføring av sportsbegivenheter og lag, samt markedsføring av andre produkter og tjenester i sportsbransjen.
 7. Idrettsetikk og samfunnsansvar
  Inndelt i to seksjoner, fokuserer dette korte kurset på både etikk i idrett og sosialt ansvar i sportsbransjen.

Steder

 • Barcelona

  Carrer de Montevideo, 31, 08034, Barcelona

Spørsmål