Keystone logo
© Erasmus School of Health, Policy and Management
Erasmus School of Health Policy & Management

Erasmus School of Health Policy & Management

Erasmus School of Health Policy & Management

Introduksjon

Erasmus School of Health Policy & Management (ESHPM) utdanner studenter til å bli ledere og beslutningstakere i helsevesenet i Nederland og i utlandet. Med utdanningen vår bidrar vi til en mer tilgjengelig og rimelig helsetjeneste som opprettholder kvaliteten på omsorgen samtidig som den er inkluderende for alle mennesker. ESHPM gir en bachelorgrad, fire mastergradsprogrammer og etterutdanning. Forskningstemaene til Erasmus School of Health Policy & Ledelse er 'markedsorganisasjon og systemdesign', 'kvalitet og effektivitet i omsorgen' og 'forretningsledelse av helseorganisasjoner'. Ved ESHPM er det 1350 studenter og mer enn 200 ansatte.

Erasmus School of Health Policy & Ledelsen har en særstilling. ESHPM er en del av fakultetet for medisin og helsevitenskap ved Erasmus University Rotterdam (EUR). Det er en sterk tilknytning til Erasmus MC. ESHPM er lokalisert på Erasmus University Rotterdam campus i Bayle Building. Innenfor EUR-fellesskapet fungerer ESHPM som et fakultet.

Campus funksjoner

Navet på Erasmus University Rotterdam er Woudestein campus, en praktisk 15-minutters sykkeltur fra Rotterdam sentrum, inkludert den elegante nye Rotterdam Centraal jernbanestasjon (hvor du også kan ta trikken eller metroen til EUR.) Utenom timen, studenter studerer i den lysfylte nye Polak-bygningen eller på vårt toppmoderne universitetsbibliotek, ta en kaffe på Erasmus Food Plaza eller delta på et arrangement på teatret eller kafeen i de Smitse. Sportssenteret på campus tilbyr trening, dans, spinning, squash og tennis blant mange andre klasser.

Tilgjengelighet på campus

Erasmus University Rotterdam verdsetter et tilgjengelig campus og bygninger for alle. I 2022 vedtok hovedstyret «Handlingsplanen for fysisk tilgjengelighet» og bevilget ekstra midler for å forbedre tilgjengeligheten til campus steg for steg. Foreløpig er det ansatt en bygningsrådgiver og det er allerede gjort flere justeringer, som redesign av MIVA toaletter. Et nytt design for campusområdet er også laget og vil bli implementert i 2024.

  Alumnistatistikk

  Rangeringer

  Et topp-100 forskningsuniversitet: Fra vår egen studenttilbakemelding til internasjonale universitetsrangeringer, har EUR et utmerket rykte. Vi er stolte over at EUR konsekvent er rangert i topp 2% av verdens beste universiteter.

  Studentuttalelser

  Campusliv og fasiliteter

  Alle fasiliteter også tilgjengelig på campus

  Hvis det ikke er mulig for deg å organisere disse fasilitetene hjemme, kan du bruke fasilitetene på campus gratis. På grunn av koronarestriksjoner er disse fasilitetene begrenset.

  På campus Woudestein kan du bruke en stasjonær datamaskin i et av PC-rommene (stille studierom). I tillegg kan du bruke gratis WiFi hvor som helst på campus med din ERNA (Erasmus Remote Network Access) ID.

  Steder

  • Rotterdam

   Bayle Building Burgemeester Oudlaan, 50 3062 PA, Rotterdam

   Spørsmål