Keystone logo
ESIEA Graduate Engineering School

ESIEA Graduate Engineering School

ESIEA Graduate Engineering School

Introduksjon

ESIEA, utdannet ingeniør skole og forskningssenter, med studiesteder i Paris og Laval (Frankrike), som spesialiserer seg på digitale realfag og teknologi.

Kom og bli med de nye ansiktene til den digitale verden på ESIEA: de menn og kvinner som, i morgen, vil være i stand til å forstå komplekse systemer, design og bygge nye og tenke på nye bruksområder og hvordan å markedsføre dem ... Grunnlagt i 1958, med studiesteder i Paris og Laval (Frankrike), tog ESIEA IT-ingeniører som spesialiserer seg på informasjonssystemer og Embedded Systems, for å møte det økende behovet for høy kompetanse i den digitale økonomien. Fra medisin til transport, ikke glemme media, finans, energi, fritid og utdanning ... den digitale verden er overalt.

ESIEA inviterer deg til å utforske de mange mulighetene det gir, til å planlegge din fremtidige karriere og gjøre det til virkelighet. Få tilgang til alle sektor av det!

 • Bli med på en teknisk skole der elevene blir sett på som individer, hvor personlige relasjoner og entreprenørskap saken; hvor du kan gi dine ambisjoner, ditt talent og din potensielle frie tøyler samtidig utvikle seg til en tilpasningsdyktig, multi-dyktige og kreative profesjonelle.
 • Bruk din kunnskap fra år 1, ved å delta i vitenskapelige og team-byggeprosjekter.
 • Hjelp rein samfunnet gjennom ditt engasjement i våre laboratorier 'forskningsprosjekter.
 • Kom og bli med i et fellesskap av team-spirited Nysgjerrige entusiaster "som elsker å" lære ved å gjøre ", og som deler drømmen om ledende innovasjon der det betyr mest.

IT-sikkerhet, virtuell virkelighet, embedded systemer, helse, informasjonssystemer, virtualisering og cloud computing, banktjenester informasjonssystemer, store data, tilkoblede objekter, mobile applikasjoner, og mange andre.

Viktige kompetanseområder: IT brukes til sikkerhet, helse og virtuell virkelighet

ESIEA kompetanse innen IT-sikkerhet har fått anerkjennelse takket være sin "Operational Cryptology og Virology" (CVO) forskningslaboratorium og dets spesialist kurs: Specialized Master (Mastère) "Informasjon og Systems Security" (på engelsk og fransk).

"Digital Interaksjoner - Helse og Handicap" lab utfører banebrytende forskning innen funksjonshemming rehabilitering og autonomi utvinning bistand gjennom samspillet av en rekke teknologiske kompetanseområder: virtuelle og utvidet virkelighet, robotikk, kommuniserende objekter, embedded systemer, etc.

Hvordan forskning baserte studenter?

Det oppmuntrer innovative og up-to-date undervisning og læring.

Elevene kan arbeide med forskere på vitenskapelige og teknologiske prosjekter eller under "fremme forskning og innovasjon" program fra år 1 ved skolen.

Da gjaldt praktisk problemløsning, kan forskning deltakelse representerer en reell merverdi for fremtidige arbeidsgivere i en CV.

ESIEA er tilknyttet to doktorgrads skoler og byens universitet partnerskap tillate ESIEA kandidater til å studere til doktorgrader i Frankrike eller i utlandet.

En skole i hjertet av det digitale økosystemet

ESIEA er en aktiv aktør i den økonomiske utviklingen nettverk og samarbeider med ledende bedrifter i IT-feltet (CGI, Atos, Sopra Steria, Capgemini ...) - Medlem av den franske Tech og Cap Digital og bilder & reseaux konkurranseevnen sirkler.

 • En partner i ulike entreprenørskaps utviklingstiltak: Laval Mayenne Techno, Ivry Urban Campus og Numa, navet for Paris start-ups.
 • Grunnleggerne av Laval Virtual og Silver Valley, en nyskapende næringsutvikling nettverk i Paris-området.

Studerer ved ESIEA starter to år etter videregående skole

ÅR 3: Putting "Practice" First - Digital Science and Technology kurs for å mestre det grunnleggende. Vekt på praktisk og laboratoriearbeid, med få formelle forelesninger.

 • Gjennomføring av 4 prosjekter for å gjennomføre (vitenskapelige, tekniske og personlig utvikling) og utvikling av en karriereplan. Internasjonalt prosjekt.
 • Fra 1. år, kan studentene velge en forskningsbasert eller entreprenørskap basert tilnærming, takket være vår spesielle forskning og innovasjon eller entreprenørskap Oppstart tiltak.

ÅR 4: Spesialisert In A Field - Første store spesialisering valg: Information Systems eller Embedded Systems.

 • Gjennomføring av et team-basert, nyskapende vitenskap og teknologi prosjekt, veiledet av en bedrift eller forskningslaboratorium - 4-5 måneders industri internship ÅR 5: Karrieremuligheter - Fremtidige ingeniører velge én stor og to mindreårige (en teknisk og en ledelses) til øke sin kompetanse på feltet der de har tenkt å starte opp.
 • Entreprenørskap prosjekt.
 • Engineering internship, doble grader i Frankrike og i utenlandske partnerinstitusjoner.
 • Alumni "buddy" system for alle nyutdannede.

studieretninger: 4 fulle post-graduate spesialisering veier (første og andre året på masternivå): IT og helse, IT-sikkerhet, entreprenørskap, forskning og innovasjon.

Alumni og fagfolk arbeide hånd i hånd med skolen i alle faser av studenten erfaring Den alumni ta en aktiv del i livet til skolen ved coaching enkeltelever, sponsing praksisplasser, velge søkere, tilsyn prosjekter, eller undervisning ... Flere og flere fagfolk blir med lærere og har mange forskjellige muligheter til å møte studenter: Industri forum, Job dating, 1. og 2. år engineering prosjekter foreslått av klient selskaper ...

Steder

 • Paris

  Paris/Ivry Campus 74 bis, avenue Maurice Thorez Ivry-sur-Seine, , Paris

 • Laval

  38 rue des Docteurs Calmette et Guérin 53000 Laval, 53000, Laval

Spørsmål