Keystone logo
ESIMODE

ESIMODE

ESIMODE

Introduksjon

Vår skole ble lansert i 1981 av den Chambre of Commerce and Industry i Toulouse, og Apparel bransjeorganisasjonen. ESIMODE tilbyr et variert utvalg av kurs for mote studenter som inkluderer spesialiserte diplomer. Disse dekker fashion design, mote ledelse, tekstile teknikker, lage mønster og couture.

Selv Toulouse er kjent som den europeiske hovedkvarteret til romfartsindustrien, har det også en svært vellykket tekstilindustrien, historisk sett en viktig aktivitet i Midi-Pyrénées-regionen, er det også et viktig turistmål og landbruks området i Frankrike.

Toulouse skylder sin dynamikk til en ung befolkning; en tredjedel av dem er i alderen mellom 18 og 29. Tilstedeværelsen av rundt 100.000 elever gjør Toulouse (lokalt kjent som "Pink City") Frankrikes nest største universitetsbyen (rett bak Paris) og et ettertraktet område på grunn av det store antall lærebedrifter. Tre universiteter, som omfatter 14 skoler i det hele tatt, sammen med et stort utvalg av både sportslige og kulturelle aktiviteter, i en grundig innbydende atmosfære, sikre Toulouse rykte som en blomstrende by.

Byens urbane stoff består av 342 kommuner og en storbyområdet som er rangert som den fjerde viktigste tekstilsenter i Frankrike. Det er den viktigste produksjonsstedet i Frankrike for kardet tråd og materialer, slik som ull. I Toulouse, tekstilindustrien sysselsetter rundt 4000 personer; eller nesten 7000, hvis vi inkluderer klær, skinn og mote design sektorer.

MBA moteindustrien Fikk en høyskole eller en handelshøyskole grad, og du har en lidenskap for mote? Se ikke videre, dette Master of Business Administration er for deg. Dette kurset vil hjelpe deg å utvikle din kompetanse og settes i drift i sektoren. MBA forbereder studentene til:

Bygg en omfattende oversikt over de ulike funksjonene innen moteindustrien for å skape broer mellom utvikling, produksjon, markedsføring og ledelse. Tren i teknikker og metoder for å håndtere en kompleks industri. Utvikle en ånd av entreprenørskap og innovasjon. Dette programmet er unikt i sin pedagogiske innhold og fremmer evnen til å integrere i moteindustrien. En vitenskapelig komité er ansvarlig for å godkjenne og overvåke program basert på behovene i moteindustrien.

Nivå og vilkårene for innreise: Behersker fransk språk

BACHELOR FASHION DESIGN CREATOR For å forberede studenten for karrieren til etablering og utforming innen mote sektor, innen tekstil skapelse, unnfangelse av et bredt utvalg av klær, mote tilbehør og produktet display. For å skaffe et godt nivå på teknisk engelsk for å kunne få tilgang til en Bachelor i Fashion Design (4 års høyere utdanning). Dette programmet er fokusert på den perfekte mestring av kunnskap og ferdigheter knyttet til metoden for etablering innenfor mote sektor. Kunnskap er styrket takket være en 8-ukers profesjonell internship i en bedrift.

Kursinnhold: Grunnleggende felt for å mestre - den kreative tilnærming: tegning, teknisk tegning, farger, kunsthistorie, mote design, utvikling av mønsteret, bygging av samlingen, tekstil opprettelse og teknisk engelsk, produksjon handel. ytterligere kunnskap: tekstilstoff, profesjonell kommunikasjon, mote markedsføring, jus og kulturmiljø.

Nivå og vilkårene for innreise: Behersker fransk språk

COLLECTION MANAGER I Tekstil og Klær i Fashion og Luxury Industry, hovedfag i Fashion Business Management (masternivå)

Varighet av kurset: 2 år Søkeren må ha en bachelorgrad fra et regionalt akkreditert institusjon, eller skal ha gjennomført tilsvarende faglig forberedelse som bestemmes av aktuelle campus myndigheter.

Nivå og vilkårene for innreise: Behersker fransk språk Denne to-års graduate kurs forbereder for ledelse og salg hendelses funksjoner innenfor moteindustrien virksomhet. For å fullt ut oppleve og forstå den akademiske undervisning, hver student gjennomføre 2 utplassering i løpet av lengden på kurset, hver tar sted i løpet av studieåret, og som varer mellom 10 til 12 uker.

Kursinnhold: Ledelse og produksjonskontroll, fashion design DAO objektorientert programvare, Fashion design og lage mønster, historie og kultur av mote, innføring lage mønster, Gradering og industriell montasje av klær, tekstil, fiber og stoff teknologi, teknisk engelsk, Personlige ferdigheter og lederskap praksis innenfor et profesjonelt miljø, Mote gruppestrategier (Selskapsrett / Økonomistyring / økonomi).

Tekstiler og klær, luksus og mote design - masternivå

Varighet av kurset: 4 år.

Nivå og vilkårene for innreise: Behersker fransk språk På slutten av kurset, vil unge designere har tilegnet seg de ferdigheter som kreves for å arbeide i både franske og utenlandske motefirmaer og, der dette er deres endelige mål, å skape sin egen motemerke. Kursinnhold: Kreativ tilnærming, tegning, design kultur, mote design, tekstil skapelse, produkt installasjon, teknisk engelsk, profesjonell kommunikasjon, jus og miljø, mote markedsføring.

Steder

  • Toulouse

    3547 avenue de la lauragaise 31683 Labège cedex, 31683, Toulouse

    Spørsmål