Keystone logo
ETH Zurich Institute of Science, Technology and Policy

ETH Zurich Institute of Science, Technology and Policy

ETH Zurich Institute of Science, Technology and Policy

Introduksjon

122193_180531-poster_presentations-004.jpg

ETH Zürich

Frihet og individuelt ansvar, entreprenørånd og åpensinn: ETH Zürich står på en berggrunn for ekte sveitsiske verdier.

Vårt universitet for vitenskap og teknologi dateres tilbake til år 1855 da grunnleggerne av dagens Sveits skapte det som et senter for innovasjon og kunnskap.

Ved ETH Zürich oppdager studentene et ideelt miljø for uavhengig tenkning, forskere et klima som inspirerer til topp ytelse. ETH Zurich ligger i hjertet av Europa, men skaper forbindelser over hele verden, og er banebrytende for effektive løsninger på de globale utfordringene i dag og i morgen.

Portrett

Frihet og individuelt ansvar, entreprenørånd og åpensinn: ETH Zürich står på en berggrunn for ekte sveitsiske verdier. Vårt universitet for vitenskap og teknologi dateres tilbake til år 1855 da grunnleggerne av dagens Sveits skapte det som et senter for innovasjon og kunnskap. Ved ETH Zürich oppdager studentene et ideelt miljø for uavhengig tenkning, forskere et klima som inspirerer til topp ytelse. ETH Zurich ligger i hjertet av Europa, men skaper forbindelser over hele verden, og er banebrytende for effektive løsninger på de globale utfordringene i dag og i morgen.

122192_190917-istp-siptalk6-IM5A4624-web-2400.jpg

Fakta og tall

 • 19 800 studenter, inkludert 4000 doktorgradsstudenter, fra over 120 land
 • 500 professorer
 • 355 spin-offs siden 1996
 • 21 nobelprisvinnere, inkludert Albert Einstein og Wolfgang Pauli (1 Fields Medal -vinner, 2 Pritzkerprisvinnere)
 • 90 patentsøknader og 200 oppfinnelsesrapporter hvert år
 • 1,8 milliarder CHF, omfattende 1,3 milliarder CHF kjernefinansiering fra den føderale regjeringen
 • 9. i rangeringen (2016)
 • 8. i QS -rangering (2016)
 • 19. i ARWU -rangering (2016)

Hovedfokusområder

For å takle menneskehetens store utfordringer er en kombinasjon av disiplinære tilnærminger i tverrfaglige team, eller en tverrfaglig tilnærming, ofte nødvendig. Det er derfor ETH Zürich konsentrerer seg om flere hovedfokusområder i tillegg til avdelingsaktiviteter. Forskningen fokuserer på samfunnets behov - det være seg lokalt, nasjonalt eller globalt - og gir et verdifullt bidrag til politikk, økonomi og samfunn.

122195_181106-kolloquium-011.jpg

ETH Zürichs hovedfokusområder er som følger:

Medisin

Som et teknisk og vitenskapelig universitet har ETH Zürich levert betydelige bidrag til medisinsk utvikling i flere tiår gjennom grunnforskning, utvikling av teknologier for prognostikk, diagnostikk og terapi, grunnlaget for spin-off selskaper, opplærings- og utdanningsprogrammer, og infrastruktur.

Data

Forskere ved ETH Zürich utvikler nye tilnærminger til datavitenskap og maskinlæring for å sikre og evaluere enorme mengder data.

Bærekraft

Matsikkerhet, energiforsyning og klimaendringer, bærekraftig utforming av våre habitater og forsiktig håndtering av naturressurser er blant de største globale utfordringene. ETH Zürich har studert disse temaene intensivt i flere tiår og er i dag ledende innen energi, ernæring og miljøforskning.

Produksjonsteknologi

En bedrifts økonomiske suksess avhenger av dets evne til å utvikle innovative produkter og sikre kostnadseffektiv produksjon. ETH Zurichs forskning bidrar til utvikling av fremtidsrettede produksjonsprosesser og produksjonsteknologi.

Initiativ for kritisk tenkning

ETH Zürich lanserte Critical Thinking Initiative (CTETH) i 2012 med det mål å trene ETH -studenter til å tenke kritisk og uavhengig. Dette initiativet lar universitetet tilby kritisk tenkning og kommunikasjon og lederegenskaper i tillegg til spesialkompetanse.

Zürich
122197_180920-kolloquium-028.jpg

Steder

 • Zürich

  ETH Zurich Institute of Science, Technology and Policy Universitätstrasse 41 8092 Zürich Switzerland , , Zürich

Spørsmål