Keystone logo
© Carrianna Field
Euroinnova International Online Education

Euroinnova International Online Education

Euroinnova International Online Education

Introduksjon

Euroinnova International Online Education , er et senter for høyere og postgraduate studier spesialisert i åpen, nett- og fjernundervisning på internasjonalt nivå, hvis mål er å svare på opplæringsbehovene til bedrifter, arbeidere og enkeltpersoner.

For øyeblikket er vi i 16 land, vi har et personale på 150 lærere og samarbeidende eksperter i mer enn 400 opplæringsområder og med e-læringsteknologi som spesialiserer seg på godkjente nettkurs, fjernkurs og baremables universitetskurs i undervisning, videregående og helsearbeid.

Alt dette, sammen med de strenge pedagogiske kriteriene og tilveiebringe personlig oppmerksomhet til studenten av teamet vårt av lærere, garanterer kvalitetslæring oppnådd av AENOR.

Euroinnova International Online Education er et av selskapene med høyest vekst i det nasjonale panoramaet for fjernundervisning. Vårt hovedkontor er i Granada, men vår ekspansjonspolitikk har gjort at vi for tiden tilbyr en lokal tjeneste i forskjellige latinamerikanske land, og dermed konsoliderer utviklingsprosessen vår.

Studentklubben vår har mer enn 20 000 medlemmer, der tusenvis av pedagogiske ressurser er tilgjengelige. Vi har også en jobb- og praktikutveksling der for tiden hundrevis av selskaper fra forskjellige sektorer allerede har innlemmet mer enn 30 000 ledere og mellomledere fra mer enn 4000 store selskaper nasjonalt og internasjonalt.

Steder

  • Atarfe

    Calle Chile, 18230, Atarfe

Spørsmål