Keystone logo
European University Cyprus

European University Cyprus

European University Cyprus

Introduksjon

European University Cyprus er aktivt engasjert med lokale, regionale og globale partnere for å fremme muligheter for langsiktige strategiske forskningspartnerskap og innovative studieprogrammer.

Velkommen til European University Cyprus , et universitet som har et veldig spesielt sted på Kypros og i Sørøst-Europa. Det er en innovativ institusjon som er definert av sin dynamiske integrering av avanserte utdanningsprogrammer, banebrytende forskning og omfattende engasjement med samfunn, industri og samfunn. Videre bidrar vår fremragende læring og undervisning som fremmer og forbedrer brukbarhet, samt toppmoderne infrastrukturer, til det overordnede målet om at European University Cyprus er kjent nasjonalt og internasjonalt som en av de ledende institusjoner for høyere utdanning. Derfor er det European University Cyprus en viktig del av det sosiale og økonomiske stoffet i Sørøst-Europa. Ved å integrere undervisning og forskning samt opplæringslæring i læreplaner og praktisk feltarbeid, gjør vår akademiske modell et forbedret studentutdanningsmiljø en sentral del av vår virksomhet. Som et resultat får våre studenter både verdifull arbeidsplasskunnskap og medborgerlig bevissthet.

Vårt fakultet av høy kvalitet - med vitenskapelig internasjonal erfaring - er forpliktet til å delta og bidra til det kunnskapsrike samfunnet. I tillegg er det European University Cyprus konsekvent et av de mest innovative områdene i Sørøst-Europas universiteter med en vedvarende forpliktelse til å gi en ny grunn i utviklingslæringspraksis og / eller profesjonelle baner smittet av vårt banebrytende akademiske miljø. I dagens økonomiske klima er det enda viktigere for studenter å søke om et høytstående universitet som er No1 valg for synergi eller samarbeid med prestisjefylte selskaper og / eller organisasjoner. Microsoft har for eksempel valgt det European University Cyprus til å samarbeide, lansere og drive "Microsoft Innovation Center" (MIC). Det er den eneste MIC på Kypros og blant de 100 Microsoft Innovation Centers (MIC) over hele verden som lager et nettverk av toppmoderne teknologifasiliteter for samarbeid om innovative løsninger innen forskning, teknologi og programvare, som involverer en kombinasjon av regjering, akademiske og industri deltakere.

European University Cyprus er et av de beste universitetene internasjonalt for å tiltrekke studenter fra hele verden. De mange mulighetene for våre studenter å studere i utlandet og innlemme en internasjonal faglig erfaring i deres universitetsutdanning, beriker videre studentopplevelsen på European University Cyprus . På European University Cyprus , tar vi sikte på å gjøre kvalitet høyere utdanning tilgjengelig og rimelig, slik at flere studenter kan forfølge sine drømmer. Det er et oppdrag vi tror vil bidra til å gjøre verden til et bedre sted.

SYN

Å være et ledende universitet i regionen, og tilbyr ekspertise i undervisning, forskning og studentstøtte

OPPDRAG

Utdanne våre studenter for vellykket og tilfredsstillende karriere Forstå og betjene samfunnets behov Opprett kunnskap gjennom forskning og innovasjon

VERDIER

  • Forpliktet til fortreffelighet
  • Kundefokusert
  • Menneskeorientert
  • nyskapende
  • ansvarlig
  • Sosialt ansvarlig

Steder

  • Nicosia

    European University Cyprus 6, Diogenis Str., Engomi, P.O. Box: 22006, 1516, Nicosia

Spørsmål