Keystone logo
exMedia

exMedia

exMedia

Introduksjon

exMedia er en faglig gruppe som deler overbevisning om at - eksperimentelle estetiske prosjekter og sosio-tekniske undersøkelser for å føre til - utvidelse av vitenskapelige og kreative horisonter gjorde effektivt ta - eksistensielle menneskelige forhold i det 21. århundre.

Den faggruppe exMedia integrerer fagområdene design, koding, plass, lyd og animasjon. Kritisk refleksjon og eksperimentell praksis kombineres i prosjektarbeidet. Utgangspunktene er individuelle spørsmål til elevene, sosial utvikling og uavhengig forskning. Virksomhetsområdene i faggruppe inkluderer Maker Kultur, Hybrid Space, kognitiv og transformasjon design, god forskning, eksperimentell informatikk, politikk av nettverk og utstyr, animasjon og spill.

Den praktisk program er rettet mot søkere fra ulike fagområder som arkitektur, urbanisme, design, lyd, informatikk, kunst, teori og aktivisme. Økonomer forventer muligheten til å jobbe med komplekse temaer i en selvbestemt prosjekt studien. Den faggruppe exMedia oppfordrer elevene til å utvikle nye profiler, snarere enn forventningene til dagens stillingsbeskrivelser og gjeldende markedsforhold å møte. Fremtidige handlingsmuligheter for akademikere som spenner fra uavhengighet gjennom aktiviteter i etater og selskaper gjennom forskning.

Den unike studien notering faggruppe bruker friområder på en kunstskole, uten å sende til begrensningene i kunstverdenen. Spesielt er spørsmål og redigere skjemaer fremmet som ikke allerede kjenner sin plass fra starten av. Prosjektene er Utforsk og design orientert med dagens verktøy utviklet som elektronisk mikrokontroller, laser cutters, CNC Fres modell, 3D skannere / skrivere. Divisjonen opererer laboratorier for god forskning og underholdning.

Steder

  • Cologne

    Peter-Welter-Platz 2 , D-50676, Cologne

Programmer

    Institusjonen tilbyr også:

    Spørsmål