Keystone logo
© ©Faculty of Mechanical Engineering for University of West Bohemia
Faculty of Mechanical Engineering for University of West Bohemia

Faculty of Mechanical Engineering for University of West Bohemia

Faculty of Mechanical Engineering for University of West Bohemia

Introduksjon

Vi gir studentene våre kvalitetsutdanning, utvikler ferdighetene sine og viser dem mulige veier fremover slik at de kan erobre verden rundt seg.

Alma Mater av tusenvis av vellykkede studenter

Fakultet for maskinteknikk er et av de eldste fakultetene i Pilsen og har bevist sin uunnværlige posisjon i denne industribyen i over 70 år. Den lange tradisjonen med Škoda-planter i Pilsen la et utmerket grunnlag for teknisk utdanning, som sammen med den nyeste teknologien og kunnskapen banet vei for etableringen av en moderne, åpen utdanningsinstitusjon som er allment anerkjent innen vitenskap og forskning og ettertraktet av ledende selskaper for samarbeid.

Fakultet for maskinteknikk trener høyt kvalifiserte fagpersoner i akkrediterte studieprogrammer som er veldig etterspurt på arbeidsmarkedet. Vi henter inspirasjon til innholdet i studiefeltene våre hovedsakelig fra samarbeid med industriell praksis og samarbeid med universiteter i inn- og utland.

Fakultetet har dusinvis av kontakter med universiteter over hele verden. Mange av disse kontaktene og prosjektene gjør det mulig for forelesere og studenter å jobbe eller studere i utlandet ved universiteter og selskaper, og bringe ny kunnskap og erfaring tilbake til vårt faglige miljø.

Fakultet for maskinteknikk har akkrediterte forskningsprogrammer og doktorgradsprogrammer. Det gjennomfører også prosedyrer for habilitering og professorat.

Hvorfor studere med oss?

Rett og slett fordi det å kunne studere teknologi er helt supert! Det vil gi deg en fantastisk start på en vellykket karriere, hjelpe deg med å finne interessante og lovende jobber, og kanskje arbeidet ditt til og med blir din hobby. Å studere teknologi vil forbedre dine ferdigheter, ikke bare din kunnskap. Dataprogrammering vil ta arbeidet ditt et steg høyere, og du vil være i stand til å designe og lære å tenke som en ingeniør når du løser problemer. Vi tror at vårt lederskap vil gi deg alt du trenger for å finne på og produsere fantastiske ting selv.

Og hva annet?

Hvis du er interessert i datamodellering, virtual reality, datasimuleringer, industriell design, medisinsk og bilteknologi, tog og trikker, avanserte materialer eller ledelsesteknikker, så har du funnet det rette stedet! Og for deg som ennå ikke er sikker på hva du vil studere, kan vi gi deg råd og tilby passende studiespesialiseringer. Du vil få nye venner ved universitetet og kanskje til og med bygge en ny modell av en racerbil sammen, eller du kan berike utdannelsen din med et internship ved et av våre partneruniversiteter over hele verden.

Og karrieren min?

Det er en enorm etterspørsel etter ingeniørstudenter, og hvis du legger til et globalt språk i ferdighetene dine, kan du velge mellom godt betalte jobbtilbud over hele verden.

Fakultetets liv

Fakultetet arrangerer årlige arrangementer for studentene, noen for hele universitetet og andre bare for fakultetsstudenter. I begynnelsen av semesteret holdes introduksjonsarrangementer for nybegynnere på fakultetets campus. Studentene kan møte i et vennlig, uformelt miljø med sine eldre klassekamerater, samt med dekanen ved fakultetet på en konsert med studentband.

Gjennom studiene arrangerer vi turer og konkurranser med Institutt for kroppsøving og idrett. I løpet av ferien organiserer universitetet sommerskoler og vår forstadsleder for kroppsøving og idrett, som du kan hjelpe deg med å drive.

Statistikk

 • Mer enn 70 år med tradisjon
 • 6 avdelinger
 • 950 + studenter
 • 10 000 + nyutdannede
 • Skolen anbefalt av arbeidsgivere 2018, 2019 (3. plass)
 • Moderne universitetscampus
 • Regionalt teknologisk institutt (RTI)
 • Energiforskningssenter
 • Nære forbindelser med industrien

  Steder

  • Pilsen

   Univerzitní,8, 301 00, Pilsen

  Programmer

   Institusjonen tilbyr også:

   Spørsmål