Keystone logo
© BIMM University
Falmouth University

Falmouth University

Falmouth University

Introduksjon

Kreativ. Tilkoblet. Modig.

Med mer enn 120 års erfaring, profesjonelle fasiliteter, fremragende undervisning, likeverdige forbindelser og et levende kreativt fellesskap, er vi ikke redde for å gjøre ting annerledes. Hos Falmouth Universityrevurderer vi formen på høyere utdanning og leverer effektfull forskning og innovasjon.

KreativTilkobletModig
En av de mest verdifulle varene i fremtidens økonomi, vårt fokus på kreativitet betyr at studenter, forskere, gründere og innovatører former verden med out-of-the-box tenkning.Med bransjeforbindelser over hele verden, er vi ikke bare et knutepunkt for kreativ innovasjon, men et sted som feirer og støtter samarbeid og tverrfaglig arbeid med reell rekkevidde.Vi er forpliktet til å flytte grensene for tradisjonelle grenser og disipliner, noe som betyr at vi jobber dristig, annerledes og forstyrrende for å få til nye ideer, nye måter å tenke og gjøre.
"Falmouths driftige drømmere vil lage de nye reglene og skape nye karrierer. "Dawn French, kansler

Gjør det på ekte

Våre bransjeforbindelser, profesjonelle fasiliteter, interne byråer og utfordringsledede tilnærming til undervisning betyr at studentene våre gjør det på ekte fra dag én.

Vi er stolte av å jobbe med noen av de beste hodene innen sine respektive felt, og studentene våre får jobbe med dem også. Enten det er betalte muligheter gjennom byråene våre (som Mayn), internasjonal plassering eller vårt program med gjesteforelesere, gir vi studentene våre mulighet til å skape suksessrike gründerkarrierer ved å gi dem et forsprang i bransjen.

Vi vet at på dagens arbeidsplass er det viktig å være fleksibel. Så i tillegg til vår portefølje av grader på campus, tilbyr vi også online bachelor- og postgraduate-kurs som kan fullføres hvor som helst i verden og passer til en karriere eller andre ansvarsområder.

Forskning og innovasjon

Forskerne våre jobber i et miljø med åpen innovasjon for å møte de store utfordringene i vår tidsalder. Denne måten å jobbe på oppmuntrer oss til å operere på tvers av disipliner, dele ideer, stimulere til oppfinnelser og engasjere oss i gründeraktiviteter. Den anerkjenner at ideer kommer fra mange forskjellige kilder og at vi trenger å samarbeide med partnere fra forskjellige sektorer, med andre virksomheter, markeder og sluttbrukere.

Samarbeid utover grenser

Vi tror samarbeid er katalysatoren for innovasjon og kultivering av vellykkede karrierer. Derfor legger vi vekt på å jobbe med jevnaldrende, på tvers av fagområder og ofte hånd i hånd med industripartnere.

Enten det er alumner som deler faglige muligheter med studenter, online-studenter som kobler seg til fellesskapet på campus eller distinkte disipliner som kolliderer for å skape det utenkelige, gjør det å ta del i vårt eklektiske globale fellesskap som holder oss til å presse utover mulighetenes rike.

Vi er også forpliktet til å være en ankerinstitusjon i Cornwall og drive veksten av den regionale økonomien. Det betyr å sikre at vi jobber tett og strategisk med Cornwall Council, Local Enterprise Partnership og andre lokale partnere og industrier. Besøk vår Working with Business-side for å finne ut hvordan vi kobler oss til bedrifter og gir næring til Cornwalls økonomi.

Campus funksjoner

Våre fasiliteter

 

Falmouth University

 

 

  Steder

  • Falmouth

   Falmouth Campus Woodlane, TR11 4RH, Falmouth

   • Penryn

    Penryn Campus Treliever Road, TR10 9FE, Penryn

    • Falmouth

     Woodlane, TR11 4RH, Falmouth

     Spørsmål