
Master of Science i Hospitality Management
VARIGHET
2 Years
SPRÅK
Engelsk
TEMPO
Fulltid
SØKNADSFRIST
Frist for å be om søknad
TIDLIGSTE STARTDATO
Be om tidligste startdato
STUDIEAVGIFT
Be om skolepenger
STUDIEFORMAT
På universitetsområdet
* Skolepenger er 13 500 EUR for M1 - 15 000 EUR for M2 for studenter som fullførte M! på Ferrandi School - 20 000 EUR for elever som ikke fullførte M1 ved Ferrandi School
Introduksjon
MSc In Hospitality Management er designet for å danne krevende, engasjerte hotellsjefer som er eksperter på faglige og ledelsesmessige termer, for å være en skaper og forretningsutvikler.
Det er nå 2 inntak: i september og i januar.
Opplæringsmålene
- Mestre ledelsesteknikker og være i stand til å mobilisere alle ferdighetene som kreves for å lede og utvikle et selskap i sektoren.
- Bli internasjonale eksperter i hotellbransjen.
- Ha mellommenneskelige ferdigheter som passer til det profesjonelle miljøet og jobben.
- Tilegne seg problemløsningsteknikker for komplekse situasjoner for å utvikle selvlærte ferdigheter.
Den pedagogiske tilnærmingen
- En dobbel faglig og ledelsesmessig kompetanse på høyt nivå, for å utstyre deg med komplett og allsidig ekspertise, for også å jobbe med mellommenneskelige ferdigheter og evne til å lære slik at du kan utvikle deg kontinuerlig gjennom hele kurset.
- For å oppnå dette har vi bygget opp et internasjonalt fagorgan med fagfolk som er kjent for sin ekspertise og lærere fra de beste skolene, inkludert Sciences Po Paris, ESG UQAM og La Sorbonne, ESCP Business School, Washington University.
Galleri
Opptak
Læreplan
År 1
- Endringsledelse
- Corporate Finance i hotellbransjen
- Corporate Governance og etikk
- e-distribusjon
- Økonomi, strategisk og operativ ledelse
- Finansiell regnskap for gjestfrihet
- Ledelse av hotelldrift
- Internasjonal gjestfrihetsvirksomhet
- Administrere menneske-digitale relasjoner og merkeverdi
- Markedsføringsledelse
- Reiselivs- og gjestfrihetsinvesteringer og internasjonal prosjektutvikling
År 2
- Asset Management
- Strategier for merkevareledelse
- Digitalt lederskap
- E-markedsføring, e-business og dataanalyse
- Økonomistyring og inntektsstyring
- Geopolitikk og trender i fremvoksende land
- Gjestfrihetsverksteder
- Lean Management i hotellbransjen
- Administrasjon av luksustjenester
- Lederregnskap i gjestfrihetsbransjen
- Bærekraft innen gjestfrihet og mat og drikke
- Trender innen gjestfrihet, mat og drikke
Internasjonal spesialisering
Ett akademisk semester i utlandet i løpet av det første året ved et partneruniversitet i Europa, Asia eller Nord-Amerika
Metoder og ressurser mobilisert
- Profesjonell prosjektstøtte (coaching-workshops, mock-intervjuer).
- Bedriftsbesøk, faglige konferanser
- Business Games, utfordringer, gruppeprosjekter ...
Evalueringsmetoder
- Organisering av avsluttende eksamener ved slutten av hvert semester og løpende vurderinger
- Muntlig forsvar av oppgaven
Rangeringer
FERRANDI Paris 'Master of Science in Hospitality Management er rangert som nummer 2 i Eduniversal-rangeringen av de beste Masters in Hospitality Management.
Programresultat
Objectives
- Master management techniques and be capable of mobilizing all the skills required for managing and developing a company in the sector.
- Become international experts in the hotel industry.
- Possess interpersonal skills appropriate to the professional environment and to the job.
- Acquire problem-solving techniques for complex situations in order to develop self-taught skills.
Program undervisningsavgift
Karrieremuligheter
Innehaveren av vitnemålet kan arbeide i følgende jobber i hotellsektoren
- Salgs assistent
- Arrangør
- Food and Beverage Manager
- Inntektsfører
- Hospitality Manager
- Daglig leder for et hotell
- Prosjektleder for hotellutvikling
- Og alle tverrfaglige funksjoner gjaldt hotellbransjen (økonomi, HR, markedsføring, kommunikasjon....).
Han eller hun kan jobbe i Frankrike eller i utlandet.