Keystone logo
© Ferrieres Paris
Ferrières

Ferrières

Ferrières

Introduksjon

Ferrières Hospitality & Luxury Management School

Å velge å studere ved Ferrières School lanserer en karriere i en sektor i konstant vekst og som tilbyr utallige profesjonelle muligheter over hele verden. Kun 25 km fra hjertet av byen av lys Paris, like nær begge Paris' store internasjonale flyplasser (Orly og Roissy Charles de Gaulle), er Ferrières lett tilgjengelig fra sentrum av Paris med offentlig transport. Hos Ferrières tror vi at suksess kommer fra solid teoretisk og praktisk opplæring kombinert med personlig utvikling.

Målene til Ferrières' er å utvikle dyktige ledere som er kompetente, allsidige og i stand til å inneha topplederstillinger og definere fremtidige industribehov.

For å sikre at ferdighetene og ekspertisen som undervises møter de nåværende og fremtidige behovene til gjestfrihets-, gastronomi- og luksusindustrien, utviklet vi programmet i nært samarbeid med våre prestisjetunge partnerbedrifter, samt rådgivere fra topp handelshøyskoler.

MULTIINDUSTRI TILNÆRING:

Drevet av kjerneverdiene tradisjon og innovasjon, ydmykhet, arbeid og åpen visjon, er Ferrières oppdrag tredelt:

 • Lær fremtidige fagfolk fra hele verden, gjennom en rekke programmer, som passer bransjekrav innen Gastronomi, gjestfrihet og luksus: Bachelor, MSc og kulinariske kvalifiserende programmer
 • Bidra til å fremme kunnskap og praksis over de tre dimensjonene: matkultur, gjestfrihetsledelse, luksus og arrangementsplanlegging.
 • Styrke innflytelsen og attraktiviteten til Frankrike i disse områdene av fortreffelighet.

FERRIERES UNIKE ØKOSYSTEM:

Ferrières' omfattende økosystem gir studentene en eksepsjonell profesjonell opplevelse og konfronterer dem umiddelbart med "fransk fortreffelighet" takket være en rekke restauranter, en catering og to 4* hoteller og Chateau du Ferrieres. Disse etablissementene, som ikke er praksis, men profesjonelle enheter, ledes av et team av erfarne gjestfrihetsfolk, noen av dem vinnere av prisen «Meilleur Ouvrier de France». De tilbyr high-end mat og en service i verdensklasse til et krevende klientell.

Etter hvert som kapasiteten deres øker, blir studentene gradvis innlemmet i ulike stillinger innen kjøkken, servering, innkjøp, sommelieravdeling, bar, front office, gjesteforhold, rengjøring, salg, reservasjoner, vedlikehold, markedsføring, økonomi, e-markedsføring og eventplanlegging. Denne praktiske opplevelsen møter den akademiske læringen.

Steder

 • Ferrières-en-Brie

  Rue du Château - BP49 Ferrières-en-Brie, 77164, Ferrières-en-Brie

 • Paris

  Paris, Frankrike

  Spørsmål