Keystone logo
Ferris State University

Ferris State University

Ferris State University

Introduksjon

Ferris State University forbereder studentene på vellykket karriere, ansvarlig statsborgerskap og livslang læring. Gjennom sine mange partnerskap og sin karriereorienterte, brede utdanning, betjener Ferris vår raskt skiftende globale økonomi og samfunn.

Ferris State University 's kjerneverdier

Samarbeid: Ferris bidrar til å fremme samfunnet ved å bygge partnerskap med studenter, studenter, næringsliv, myndigheter, akkrediteringsbyråer og samfunnene universitetet tjener.

Mangfold: Ved å tilby et campus som er støttende, trygt og imøtekommende, omfavner Ferris et mangfold av ideer, livssyn og kulturer.

Etisk fellesskap: Ferris anerkjenner hvert medlem av universitetssamfunnets iboende verdighet og behandler alle med respekt. Handlingene våre styres av rettferdighet, ærlighet og integritet.

Excellence: Ferris er forpliktet til innovasjon og kreativitet, og prøver å produsere resultater av høyeste kvalitet i alle sine bestrebelser.

Læring: Ferris State University verdsetter utdanning som er karriereorientert, balanserer teori og praksis, utvikler kritisk tenking, legger vekt på aktiv læring og fremmer ansvar og ønsket om en livslang forfølgelse av kunnskap.

Mulighet: Ferris, med fokus på å utvikle karriereferdigheter og kunnskap, gir muligheter for samfunnsengasjement, lederutvikling, avansement og suksess.

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Steder

  • Big Rapids

    South State Street,1201, 49307, Big Rapids

    Spørsmål