Keystone logo
FGV EBAPE - Brazilian School of Public and Business Administration

FGV EBAPE - Brazilian School of Public and Business Administration

FGV EBAPE - Brazilian School of Public and Business Administration

Introduksjon

Skolen

Den første offentlige administrasjonsskolen i Latin-Amerika, Brazilian School of Public Administration ved Getulio Vargas Foundation (FGV EBAP) ble etablert i Rio de Janeiro 15. april 1952, gjennom et partnerskap mellom FN (FN) og FGV, for å svare på krav til kvalifiserte fagfolk på dette feltet.

I 2002 ble det omdøpt til Brazilian School of Public and Business Administration (EBAPE), noe som gjenspeiler dens aktiviteter i privat sektor som faktisk hadde vært på plass siden det ble grunnlagt. I løpet av disse tiårene har den styrket sin troverdighet og legitimitet gjennom sin forbløffende evne til å gi toppnivå kunnskap til studentene, og ført dem inn i en produksjonsprosess rangert som utmerket.

Pionerånd

 • Den første skolen i Latin-Amerika som tilbyr en mastergrad i administrasjon;
 • Brasils første bøker om administrasjonsarbeid ble utgitt av denne skolen;
 • Den første institusjonen i Brasil som brukte kursregistrerings- og studiepoengsystemet;
 • Det første presidentskap og hovedkvarter for National Association for Graduate Studies and Research in Administration (ANPAD)
 • I 1961 utarbeidet den tidligere føderale kongressmedlem og EBAPE-professor Alberto Guerreiro Ramos utkastet til forskrifter for administratorfaget, bekreftet av lov nr. 4.769 kunngjort 9. september 1965.
 • Den første skolen i Brasil anerkjent av de fire ledende internasjonale akkrediteringsinstitusjonene for sine fremragende programmer, fakultet og pensum innen administrasjon: AACSB, EQUIS-EFMD, ICAPA og NASPAA.

Oppdrag

Å bygge og formidle kunnskap innen ledelse og samtidig styrke synergien mellom offentlig og privat sektor, ved å trene fagfolk til å påvirke med konseptuell og metodisk strenghet, ideer og handlinger som er relevante for utviklingen av Brasil.

Campus funksjoner

Teknologistrukturen som tilbys til studenter av FGV EBAPE er kompatibel med hans akademiske fortreffelighet. IT-laboratoriene er utstyrt med vitenskapelig programvare, komplett med LCD-skjermer, DVD-leser/opptakere og en utskriftsbasseng, alt tilgjengelig for bruk i lokalets åpningstid, bortsett fra når laboratoriene brukes til praktiske kurs.

Denne handelshøyskolen tilbyr også internettilgang via Wi-Fi og et godt kvalifisert helpdeskpersonell som gir støtte og rydder datamaskinrelaterte vansker for studenter og fakultet.

De luftkondisjonerte klasserommene har plass til rundt femti studenter, mens Getulio Vargas Foundation også tilbyr fem auditorier som kan arrangere arrangementer, seminarer, workshops og klasser.

plassering

By: Rio de Janeiro

Brasils mest kjente by, Rio de Janeiro, er kjent over hele verden for sin sterke og lovende økonomi. Med en befolkning på over femten millioner som utgjør det nest største markedet i Brasil, tilbyr det fordelaktige forhold for nykommere i bedrifter og setter pris på nye investeringer. Men ingen av disse fordelene kan oppveie turismepotensialet: hvert år tar det imot tusenvis av besøkende fra hele verden, tiltrukket av sine vakre strender og andre naturlige attraksjoner, inkludert karneval, og fremfor alt den livlige gjestfriheten til folket.

FGV EBAPE

Den moderne bygningen består av tre etasjer og en kjeller med et samlet areal på fem tusen fire hundre kvadratmeter (tilsvarer nesten seksti tusen kvadratmeter). Lokalet har plass til 616 studenter og tilbyr 120 studieområder. Bygningen tilbyr en moderne stor studentsalong på inngangsplan; to forelesningssaler i Harvard-stil med plass til opptil 70 personer, og fem store klasserom – hver med plass til 48 studenter – med faste sitteplasser og pulter som er arrangert i en tradisjonell radoppsett.

FGV hovedbygning

FGV ligger i Rio de Janeiros sørsone, og har utsikt over en av verdens mest kjente og fantastiske utsikter: Sukkertoppen. Hovedkvarteret ble innviet 20. desember 1968 og ble designet av et av de mest innflytelsesrike navnene innen moderne internasjonal arkitektur: brasilianske Oscar Niemeyer.

FGV-hovedbygningen vender mot Enseada de Botafogo-bukten med en sykkelsti ved kysten og grønne områder som er ideelle for fotturer og andre utendørsaktiviteter.

I nærheten av veletablerte nabolag som Copacabana, Flamengo, Humaitá, Jardim Botânico, Urca, Catete og Gloria, samt CBD sentrum, er det omgitt av vandrerhjem og hoteller, barer, kjøpesentre og butikker, T-banestasjoner og busslinjer, samt kontorbygg som huser hovedkontorene til store brasilianske og multinasjonale selskaper.

Forskningssentre

CBR

Senter for atferdsforskning (CBR) er avhengig av tverrfaglig atferdsforskning for å bedre forstå hvordan økonomiske, miljømessige og sosiale krefter påvirker beslutningstaking på områder av interesse for bedrifter, statlige og ikke-statlige enheter og beslutningstakere.

CBRs oppgave er å forbedre sosial velferd gjennom atferdsforskning.

Ved å bruke innsikt fra atferdsvitenskapene identifiserer, designer og tester vi effektiviteten til intervensjoner som tar sikte på å løse et betydelig sosialt problem.

CBFR

Senter for bank- og finansforskning i Rio (CBFR) fremmer banebrytende internasjonal forskning innen områdene bank og finans og fungerer som et forum for kunnskapsoverføring og samarbeid mellom akademikere og praktikere. CBFR tar sikte på å nå disse målene ved å samarbeide med internasjonalt ledende forskere innen bank og finans fra skoler i Asia, Europa, Latin-Amerika og USA.

Forskningsspørsmålene som undersøkes av forskerne i CBFR dekker brede områder innen bank og finans, som kredittmarkedenes funksjon, bankvirksomhetens betydning for økonomisk utvikling eller samspillet mellom finans- og bankregulering, og kvaliteten på finans- og bankvirksomhet. tjenester. For å diskutere disse forskningsspørsmålene og formidle resultatene av forskningsprosjektene, publiserer CBFR et nyhetsbrev og en arbeidspapirserie, tilbyr stipend og et besøksprogram, og organiserer forskningsseminarer, workshops, internasjonale konferanser og politiske arrangementer.

ARC A&A

ARC-A&A – Applied Research Centre in Accounting and Analytics har som oppgave å utvikle og formidle kunnskap innen regnskap og dataanalyse.

I denne forstand utvikler vi anvendt forskning som søker å løse reelle problemer innen planlegging, budsjettering, regnskap, revisjon og dataanalyse; vi jobber i samarbeid med tilsvarende internasjonalt anerkjente forskningssentre; vi utarbeider forskningsrapporter som skal publiseres i de viktigste akademiske tidsskriftene på området; og vi utarbeider hvitbøker for å påvirke beslutningstakere, standardsettere og regulatorer.

CECIN

Senter for konkurranseevne og innovasjonsstudier (CECIN) er et initiativ fra den Brazilian School of Public and Business Administration ved Fundação Getulio Vargas (FGV EBAPE). Den utvikler anvendt forskning på konkurranseevne og innovasjon, og fremmer samarbeid mellom prosjekter med forskere og offentlige og private organisasjoner nasjonalt og internasjonalt.

Det generelle målet for Center for Competitiveness and Innovation Studies er å bli en brasiliansk og latinamerikansk referanse innen anvendt forskning innen konkurranseevne, effektiv offentlig ledelse, økonomiske studier, offentlig og næringsinnovasjon, kreative næringer og opplevelsesøkonomien.

  Rangeringer

  Nasjonal konsolidering

  CAPES - Brasiliansk føderalt byrå for støtte og evaluering av høyere utdanning
  Koordinering for forbedring av høyere utdanningspersonell

  • Maksimal karakter for akademiske programmer.
   • MSc & PhD;
   • Maksimal karakter for profesjonelle masterprogram.
   • Executive Master i Business Administration (MEX);
   • Master i Business Management – Intensiv (MEXi);
   • Master i ledelse (MIM).

  Karakter 4
  Profesjonell mastergrad i offentlig administrasjon, anbefalt i 2011 av CAPES, startet sin virksomhet med en poengsum på 4.

  • Profesjonell Master i offentlig administrasjon - MAP.

  Kilde: Samordning for forbedring av høyere utdanningspersonell (CAPES), 2017 . CAPES er ansvarlig for å evaluere alle graduate-programmene i Brasil.


  ENADE - Nasjonal eksamen i studentens prestasjoner

  • Beste bachelorprogram

  Undergraduate Business Administration-kurset ved FGV EBAPE oppnådde maksimal poengsum i kvalitetsindikatorene utgitt av Kunnskapsdepartementet i 2019. Kurset oppnådde en score på 5 i National Student Performance Examination (ENADE) og Preliminary Course Concept (CPC) .

  Kilde: Nasjonalt institutt for utdanningsstudier og forskning Anisio Teixeira (INEP), 2019.


  IGC - General Index of Instituted Courses

  • Maksimal karakter 5

  FGV EBAPE er klassifisert som en av de beste høyere utdanningsinstitusjonene i Brasil, ifølge Índice Geral de Cursos (IGC) publisert 12. desember 2019 av utdanningsdepartementet (MEC). Skolen er en av få institusjoner for høyere utdanning i toppklasse, ifølge IGC. Bare 2,03 % av institusjonene for høyere utdanning er rangert 5 i denne indeksen.

  Kilde: Nasjonalt institutt for utdanningsstudier og forskning Anisio Teixeira (INEP), 2019


  Guia Abril

  Studentguide

  • Maksimal karakter for bachelorprogram - BSc i administrasjon

  For 8. år på rad, 5-stjerners grad i bedriftsøkonomi. Guia do Estudante er en studentguide for å velge bachelorprogrammer.

  Kilde: ifølge Guia do Estudante, Abril Publishing - 2018.


  Internasjonal konsolidering

  Skolen er en av de beste handelshøyskolene i verden. I 2014 ble FGV EBAPE tildelt EQUIS internasjonal akkreditering under European Quality Improvement System, som er en av de viktigste sertifiseringene i den akademiske verden. I 2018 ble FGV EBAPE tildelt AACSB-seglet av det viktigste akkrediteringsorganet for handelshøyskoler i USA. I mars 2015 ble Professional Master's in Public Administration (MAP) tilbudt av FGV EBAPE tildelt akkreditering av International Commission on Accreditation of Public Administration Education and Training (ICAPA), som er institusjonen med ansvar for å akkreditere utdannings- og opplæringsprogrammer for offentlig administrasjon . Nylig ble FGV EBAPE den første skolen i Brasil som ble akkreditert av Network of Schools of Public Policy, Affairs and Administration (NASPAA).

  Akkrediteringer

  EFMD Equis-akkreditertAACSB-akkreditert

  Studentuttalelser

  Steder

  • Rio de Janeiro

   Edifício Roberto Campos - R. Jorn. Orlando Dantas, 30 - Botafogo, Rio de Janeiro - RJ, 22231-010, , Rio de Janeiro

  • Bailrigg

   Lancaster University, LA1 4YW, Bailrigg

   • Montreal

    McGill University Rue Sherbrooke Ouest,845, H3A 0G4, Montreal

    • Yokohama

     Yokohama National University, 240-8501, Yokohama

     • Bengaluru

      Indian Institute of Management Bangalore, 560051, Bengaluru

      Spørsmål