Keystone logo
Fort Hays State University Graduate School

Fort Hays State University Graduate School

Fort Hays State University Graduate School

Introduksjon

FHSU er den ledende framtidsrettet, gründer universitet i Midtvesten. Vi har en innmelding av mer enn 13.000 studenter og tilbyr hundrevis av sertifikat og studieprogrammene ved førsteamanuensis, bachelor- og masternivå gjennom 28 fagmiljø. Vi tiltrekker målrettede studenter som ønsker fremste læringsmuligheter både i og utenfor klasserommet kombinert med ekstraordinære en-til-en oppmerksomhet og støtte.


Våre professorer er fremragende lærere som motiverer elevene til å utvikle sine unike talenter. Som et resultat av våre studenter oppgradere med en dyp forståelse av kunnskap, samt faglig kompetanse og tillit som gir dem et konkurransefortrinn i sin karriere, nå og i en mannsalder.


Ligger halvveis mellom Denver og Kansas City, er FHSU en innbydende fellesskap i hjertet av det historiske Hays, et fellesskap som feirer sine umodne røtter og sin moderne følsomhet - kaffebarer, one-of-a-kind restauranter, shopping, og et levende kunst scene.


Fort Hays State University har lenge hatt en politikk for å gjøre informasjon lett tilgjengelig og sikrer samsvar med føderal HEA og HEOA lovgivning.

Utdanningsavdelingen

Enten du er en high school student i vestlige Kansas ønsker å starte college karriere, et medlem av den militære søker å fullføre graden, eller en profesjonell søker videreutdanning, Fort Hays State University tilbyr hundrevis av grad, sertifikat og kurs alternativer på lavere og høyere nivå.

Fort Hays State University søker å gi alle personer med innovative, tilgjengelige og rimelige utdanningsmuligheter. Vår høyeste prioritet er å utstyre elevene med grundig utdanning, praktisk hands-on erfaring og internasjonalt perspektiv er nødvendig for å være vellykket, engasjert medlemmer av det 21. århundre arbeidsstokken.

  • Læringsmuligheter med eksepsjonell dybde
  • Enestående fakultetet som gir eksepsjonell oppmerksomhet og støtte
  • Forventning om sosiale, civic, og faglig engasjement
  • Utvikle partnerskap som bringer sammen kulturer, perspektiver, og tenkning
  • Innovasjon som driver løsninger

Fremtidige internasjonale studenter

Det er tre måter du kan bruke til å delta Fort Hays State University som en internasjonal student: Som utdannet student, som en student, som en engelsk som andrespråk Student.

Du kan få tilgang til 22 graduate programmer tilgjengelig for internasjonale studenter, inkludert næringsliv, vitenskap og IT studieprogrammene. Det er over 60 akkrediterte programmer å velge å major i som en undergraduate student. Norsk trening er tilgjengelig fra begynnelsen gjennom avanserte nivåer av engelskkunnskaper.

Campus


Fort Hays State University er et trygt, vakkert og vennlig campus med ca 4300 studenter å ta klasser på campus, inkludert ca 270 fra 24 forskjellige land. Våre lærere og ansatte er kjent for sin eksepsjonelle personlig oppmerksomhet og støtte til studenter, og hjelp for internasjonale studenter er også på plass, slik som engelsk som andrespråk program, og ansatte dedikert til å gi hjelp for utenlandske studenter i International Student Services Office.

FHSU ligger i Hays, Kansas, halvveis mellom Denver og Kansas City med fire ganger om dagen luft til og fra Denver, Colorado. Studenter nyte fordelene av liten by liv i brede kulturelle kontekst av et universitet med tilgang til storbyområder i USA.Steder

  • Wichita

    600 Park Street

    Spørsmål