Keystone logo
Finance and Information Management

Finance and Information Management

Finance and Information Management

Introduksjon

Elite Graduate Program Finance & Information Management (FIM) tilbyr sine høyt motiverte studenter forskjellige eksklusive fordeler som gjør det mulig for dem ikke bare å fullføre et unikt og ambisiøst program, men også forberede dem på fremtidig karrieresuksess i lederstillinger enten innen næringsliv, naturfag eller Myndighetene. Programmet garanterer en bred utdanning med forelesninger og seminarer av nasjonale og internasjonale velrenommerte kolleger fra anerkjente universiteter.

I 2004 ble FIM introdusert innenfor rammen av Elite Network of Bavaria. FIM har dukket opp som en stor suksesshistorie helt siden: I tillegg til Universität Augsburg, Universität Bayreuth og Technische Universität München, utgjør andre nasjonale og internasjonale vitenskapelige og forretningspartnere dette unike og individuelle studiet.

Å være vellykket i en lederstilling krever både profesjonell og mellommenneskelig kompetanse. Vanlige soft skills-kurs, sommerskoler, prosjekter med forretningspartnere og et obligatorisk sosialt prosjekt som en del av læreplanen gir disse viktige kvalifikasjonene. Dermed fremmer FIM personligheter med svært forskjellige ferdigheter og interesser. Dessuten er teknisk utdanning, personlig utvikling og utvidelse av tverrfaglige kompetanser et viktig element i vårt program med sikte på å bygge lederskapskompetanse. Videre fører det høye nivået på mangfold på grunn av de forskjellige bakgrunner til både studenter og lærere til en stor gjensidig berikelse.

Steder

  • Augsburg

    FIM Kernkompetenzzentrum Universitätsstr. 12 86159 Augsburg, , Augsburg

    Spørsmål