Keystone logo
FinTech School

FinTech School

FinTech School

Introduksjon

FinTech skaper fremtiden for økonomi og global bank med teknologi. Finansinstitusjoner ønsker å utvikle seg, men trenger hjelp med å inkorporere FinTech i forretningsmodellen. Teknologiprofessorer vil hjelpe finansinstitusjoner gjør seg klar for Finance 2.0, men mangler ofte tilstrekkelig forretningsmessig kontekst. Entreprenører forsøker å forstyrre eksisterende forretningsmodeller, men trenger hjelp med å snu sine ideer til levedyktige produkter og / eller løsninger.

Det er her vi kommer inn.

two people handshaking above table with laptop

rawpixel / Unsplash

Kurs og programmer for ulike behov

FinTech School gir praktisk opplæring om de siste FinTech-sektorene, entreprenørskap og produktutviklingstemaer til enkeltpersoner, institusjoner og gründere globalt. Folk som ønsker å holde seg oppdatert på trender i bransjen, vil finne kursene våre nyttige. De som ønsker å innovere i denne plassen, vil finne våre omfattende programmer eller vår opplæring på stedet-camp-lignende som mer passende.

Praktisk trening ved å praktisere entreprenører

Det er ikke en akademisk institusjon. FinTech School ble grunnlagt av FinTech gründere og fagfolk innen finansiell tjenesteyting som har vært der og gjort det. De har tiår med finansiell industri erfaring, spenner over tradisjonelle firmaer som Goldman Sachs og BlackRock. Vårt team har også grunnlagt FinTech startups som har uteksaminert fra bransjeledende programmer som Y-combinator og har lansert produkter som nå blir fulgt av venturekapitalister.

person using silver laptop computer on desk

John Schnobrich / Unsplash

Økosystem støtte

Vi er en del av et større FinTech innovasjonsøkosystem, FinTech Portfolio, som øker vår utdanning med støtte for forskning, teknisk ressurser og veiledning (inkubator og akselerator). Dette gjør at entreprenører, enkeltpersoner og institusjoner kan flytte fra "kunnskap" til "utførelse".

Steder

  • San Francisco

    California Street,101, 94111, San Francisco

Programmer

    Institusjonen tilbyr også:

    Spørsmål