Keystone logo
Five Branches University

Five Branches University

Five Branches University

Introduksjon

Points of Excellence

For over 30 år, Five Branches universitet, Graduate School of tradisjonell kinesisk medisin har satt standarden for excellence i tradisjonell kinesisk medisin (TCM) utdanning og helsetjenester.

respektert universitet

Anerkjent som en av landets fremste TCM skoler, Five Branches Universitetet tilbyr det høyeste nivået av faglig utdanning og helsetjenester i tradisjonell kinesisk medisin og integrerende medisin i USA og internasjonalt.

To California studiesteder

Du kan velge mellom våre to vakre studiesteder i Santa Cruz og San Jose, California eller delta på klasser på både å nyte fantastisk utsikt over kysten eller unike kulturelle byopplevelser. Begge studiesteder tilbyr mye sol og en mangfoldig og progressiv miljø å leve.

Helse Centers

De fem Branches University Health Centers ligger i Santa Cruz og San Jose, California gi det beste av TCM helsetjenester. Behandling av over 160 pasienter hver dag, våre helsesentre er det ideelle stedet for studenter å få erfaring i et klinisk miljø og for TCM klinikere og leger for å gi eksepsjonell helsetjenester til sine pasienter. Våre ansatte omfatter spesialister i nevrologi, indremedisin, gynekologi, pediatri, onkologi, dermatologi, immun-mangel, oftalmologi, smertebehandling, gastroenterologi og kardiologi.

Masteroppgave, doktorgrads og sertifikat programmer

Vår nasjonalt akkreditert Master of tradisjonell kinesisk medisin (MTCM) og Doctor of acupuncture og orientalsk medisin (DAOM) programmene gir et sterkt fundament i TCM diagnose, akupunktur og kinesisk urtemedisin, den nyeste TCM forskning, omfattende klinisk trening, og en omfattende integrerende medisin utdannelse. Vår asiatisk massasje og bodywork sertifiseringsprogram gir studentene mulighet til å motta både California og nasjonale massasje sertifisering.

Erfarne lærere og kliniske Eksperter

Lær av de mest dyktig fakultetet i TCM utdanning. Mange av våre leger og lærere har flere tiårs erfaring undervisning og praktisere TCM i anerkjente sykehus og medisinske skoler i Kina og USA

Integrative Medicine på sitt beste

Gjennom MTCM programmet, vil du lære de gamle og dype prinsipper for TCM diagnose og behandling, akupunktur og kinesisk urtemedisin, sammen med det beste av vestlig medisin. Som DAOM student vil du styrke din TCM kunnskaper og ferdigheter ved å lære avanserte nivåer av tradisjonell kinesisk og vestlig medisin diagnose, medisinske spesialiseringer, kryss henvisninger og effektiv praktisering av tverrfaglig medisin.

Omfattende Herbology Training

Five Branches Universitetet er respektert blant TCM høgskoler for sin enestående Herbologi avdeling. Blant våre instruktører er Dr. Jeffrey Pang, etterkommer av en berømt kinesisk herbalist. Vår urt apotek inneholder mer enn 400 rå urter, katalogisert og lagret i tradisjonelle tre skuffer, og over 350 patent formler.

Spesialsertifikatalternativer

Som en MTCM student, kan du motta spesial sertifisering i Sports Medicine, Medisinsk Qigong, Five Element og Tuina massasje for å forbedre og skille din TCM praksis. Den DAOM Programmet tilbyr avansert opplæring av ledende TCM spesialister, leger og lærere for å gi utøvere med kunnskap og ferdigheter til videre spesialisere seg i sin TCM praksis: kvinners helse, nevromuskulær Medisin og familie medisin.

Studier i Kina, Taiwan og Korea

Vår studie i utlandet program er en av de beste måtene å oppleve autentisk praktisering av TCM integrert med moderne vestlig medisin. Reis til Asia for å lære TCM fra svært kunnskapsrike leger og lærere og til å motta omfattende klinisk opplæring i et sykehus, herunder å tjene en doktorgrad på vår søster skoler i Hangzhou, Tianjin og Shenyang, Kina.

Videreutdanning

Vår forpliktelse til dyktighet i utdanning fortsetter utover eksamen med våre etterutdanningstilbud. Bringing dyktige lærere og forelesere sammen, kan vi tilby et bredt utvalg av høy kvalitet kurs i avansert tradisjonell kinesisk medisin og gi sertifisering i asiatisk massasje og bodywork og medisinsk Qigong.

Financial Aid programmer

Five Branches University er et akkreditert institusjon for høyere utdanning godkjent for å delta i føderale økonomisk støtte programmer for MTCM, Mac og DAOM programmer. Våre økonomisk støtte programmer kan hjelpe deg med å møte de økonomiske kostnadene av din utdanning, inkludert både skolepenger og levekostnader.

Karrieremuligheter

Våre profesjonelle partnerskap med Stanford University, Comprehensive Cancer Center ved Alta Bates Summit Medical Center, Kaiser-Permanente, Zhejiang kinesisk Medical University, og Tianjin University of tradisjonell kinesisk medisin tilby fremragende utdannings- og karrieremuligheter over hele verden. Karriere innen TCM vokser og inkluderer: å etablere en privat praksis, bli med en gruppe praksis, som arbeider i en integrerende medisinsk senter, og jobbmuligheter i utdanning, publisering, eller forskning.

Uansett karriere av valget, vil vår karriere utviklingsavdeling veilede og støtte deg i å forfølge den optimale karrierevei, gi deg med næringslivet kunnskaper, ferdigheter og nivå av tillit som kreves for å bli en vellykket tradisjonell kinesisk medisin utøveren.

utdannet suksess

Våre MTCM nyutdannede konsekvent oppnå resultatet høyeste passerende på både California akupunktur lisensiering eksamen og nasjonale sertifisering eksamener. Etter eksamen, vil du være kvalifisert til å melde deg på vår Doktorgrad og PhD-program, for å søke om en topp-betalende stilling ved en medisinsk institusjon eller for å etablere en vellykket TCM praksis hvor som helst i verden.

Five Branches har vist seg usedvanlig dyktig studenter som er ledere i alle deler av TCM: utøvere, lærere, forfattere, internasjonale foredragsholdere, konsulenter og forskere. Tilgang til disse alumni tilby deg gode muligheter for nettverksbygging for faglig utvikling.

Vi håper du vil bli med oss ​​på Five Branches Universitetet for en helt særegen pedagogisk erfaring og å oppdage den givende karrierevei for tradisjonell kinesisk medisin.

De fem Branches

Five Branches universitet navnet stammer fra de fem grenene av tradisjonell kinesisk medisin som opprettholder og gjenopprette en persons harmoni med naturen: Akupunktur, Herbology, Tuina massasje, Energi og kinesisk Dietary Medicine.

Akupunktur

Akupunktur bruker veldig fine nåler til å regulere Qi (Yang) og Blood (Yin), produsert av indre organer, som renner i de vanlige kanalene og ekstra meridianer som selvfølgelig hele kroppen. Ifølge TCM teori, er alle menneskelige fysiske lidelser eller sykdommer relatert til dysfunksjon av Qi og blod. Ved å sette akupunkturnåler i riktige punktene, tonify vi blodmangel eller styrke sin stagnasjon, noe som resulterer i forbedret mental og fysisk helse.

herbology

Herbology er utarbeidelse og bruk av planter og mineraler som reseptbelagte medisiner. Kinesisk Herbologi finnes i mange former, inkludert pulver, piller, te, og kremer. Disse urter behandle lidelser og sykdommer gjennom intern eller ekstern absorpsjon. Siden kinesiske urter har forskjellig smak, egenskaper, natur og funksjoner, og fordi de kommer inn ulike kanaler, urter påvirke flyten av Qi og blod, samt kroppens balanse mellom Yin og Yang.

Tuina massasje

Tuina massasje refererer til bruk av tradisjonell kinesisk massasje for å behandle skader i sener og muskler, og organsykdommer. Tuina gjelder press på poeng, samt anvende bestemte bevegelser langs meridianene, for å regulere og harmonisere flyten av Qi og blod.

Energetics

Energetics er øvelser som helbrede gjennom rytmisk pust og kroppsbevegelser. Energetics omfatter interne helbredende kunst, for eksempel Fem-Animal Exercise utviklet av Hua Tuo, meditasjon, Medisinsk Qigong og ulike stiler av Taijiquan, en intern kampsport praktisert over hele verden.

Kinesisk Dietary medisin

Kinesisk Dietary medisin er en svært effektiv metode for egenbehandling avsagt i Kina gjennom tusener av år. Som alle jordbrukssamfunn, Kina forstår den viktige sammenhengen mellom mat og helse. Dermed TCM leger fore energisk balansert diett for å behandle disharmonies i Qi, blod og organfunksjoner, ved hjelp av den energiske profilen til matvarer.

På Five Branches, tror vi TCM utdanning gir en dyp syn på menneskets forhold til naturen-en filosofisk syn i hjertet av alle store menneskelige sivilisasjoner. Vi ønsker å videreføre denne iboende TCM visdom.

Mission

Five Branches universitet, en Graduate School of tradisjonell kinesisk medisin, er dedikert til å utdanne studentene til å bli eksepsjonelle utøvere, lærere og forskere.

Vårt formål

Five Branches University er dedikert til:

 • Gi det høyeste nivået av faglig utdanning i tradisjonell kinesisk medisin og integrerende medisin i USA og internasjonalt.
 • Utvikle dyktige TCM kliniske utøvere, lærere og forskere.
 • Advance praktisering av TCM som en uavhengig medisinsk modalitet gjennom klinisk praksis, utdanning og forskning.
 • Oppmuntre faglig samarbeid mellom TCM utøvere, lærere, pasienter og annet helsepersonell å transformere verdensbilde av helsetjenester; å gjenkjenne TCM som en betydelig del av verdens medisin.
 • Støtte en internasjonal og mangfoldig kulturelt fellesskap ved å tilby våre programmer på tre språk og ved å gi studentene mulighet til å studere i utlandet.
 • Skape et profesjonelt miljø for lærere, ansatte og studenter som fremmer faglig dyktighet, så vel som personlig vekst og utvikling.
 • Gi eksepsjonell TCM og integrerende medisin pasientbehandling til samfunnet gjennom fem avdelinger Universitetet helsestasjoner.
 • Opplyse allmennheten om de betydelige fordelene ved TCM helsetjenester gjennom etterutdanningstilbud og samfunnet forelesninger.

Visjon og verdier

I løpet av de neste 20 årene, vil Five Branches Universitetet utvikle seg til et internasjonalt universitet, undervisning på høyt nivå TCM utdanning på engelsk, kinesisk og koreansk og tilbyr TCM helsetjenester i en integrerende medisin miljø over hele USA og resten av verden.

TCM filosofi visninger medisin som en medfølende respons på menneskelig lidelse. Vi vil omfavne denne filosofien ved å oppmuntre støttende og humanistiske akademiske og helsevesenet. Våre fakultetet medlemmer vil bli valgt basert ikke bare på faglig dyktighet, men også lidenskapen de utgå mens undervisning og veiledning studenter. Våre studenter vil bli valgt for faglig kompetanse samt deres medfølelse og engasjement for å tjene andre.

Fire trender vil påvirke vår visjon i løpet av de neste 20 årene: Et økende antall pasienter vil fortsette å søke høyt kvalifiserte TCM utøvere som primære helsepersonell. TCM skolene vil fortsette å forbedre sine programmer for å gi dyktige TCM kliniske utøvere å møte denne økende etterspørselen.

TCM universiteter i Kina og medisinske eksperter i USA vil fortsette å samarbeide og dele sin ekspertise i TCM og vestlig medisin, en viktig komponent for avansert utvikling av TCM doktorgradsprogrammer og forskning.

Forskere og medisinske institusjoner vil fortsette å forske på dybde og effekt av TCM, noe som resulterer i større aksept av kinesisk medisin blant medisinske fagfolk og medisinske skoler.

En større etterspørsel etter integrerte helsetjenester vil utvikle seg som helsepersonell gå sammen for å løse befolkningens fulle helsebehov ved å utdanne hverandre om deres arbeid og samarbeider for å gi effektiv behandling, forebygge sykdom og fremme optimal trivsel for pasientene.

Steder

 • Santa Cruz

  200 7th Avenue Santa Cruz, CA 95062, , Santa Cruz

  • San Jose

   1885 Lundy Ave, Ste 108

   Programmer

    Institusjonen tilbyr også:

    Spørsmål