Keystone logo
© Domus Academy
Florence Classical Arts Academy

Florence Classical Arts Academy

Florence Classical Arts Academy

Introduksjon

Grunnlagt i Firenze i 2009 fra inspirasjonen til vår russiske direktør Molugova Nadezhda og akademikere, er akademiet strategisk plassert i den italienske byen Firenze; et ideelt sted å lære og utvikle kunst og leve et liv der hver dag øyet blir fanget av den historiske italienske kunstens historiske skjønnhet, et sted hvor man kan bo og oppleve den sanne " dolce vita ".

75975_75958_IMG_4482.jpg

Stedet er en kjent kilde til inspirasjon som sikkert til nytte for kunstneren. Firenze tilbyr et rikt og stimulerende miljø for kunststudier og levende, en god livserfaring. Her er du i direkte kontakt med verk av mange flotte mestere - blant annet Michelangelo , Leonardo da Vinci og Botticelli , som alle fikk navn i denne byen. Blant de mange kunstgalleriene og museene er det " Uffizi Gallery " og " Pitti Palace " som er verdensberømte.

Byen tilbyr et livlig og trygt natteliv og alle designers motebutikker, et stort antall barer og restauranter. Vårt akademi ligger pent på ca 20 minutters gangavstand fra sentrum , i et veldig godt servert område.

Vår undervisningsmetode ble født for 300 år siden da russiske kunstnere utviklet den, inspirert hovedsakelig av italienske og franske mestere fra renessansen og senere perioder . Ulike kjente artister bidro til denne metoden og blant dem: Repin , Surikov , Serov , Levitan , Vasnetsov og Kuindzhi .

Missionen til vårt akademi er å bygge videre på så gode tradisjoner og hjelpe elevene til å utforske nye måter, akkurat som de første " Avant-garde " -artistene gjorde på sin tid. Det betyr å uttrykke seg på nye måter gjennom en dyp forståelse av teknikker, oppnådd gjennom en integrert akademisk tilnærming.

Våre Professorer er dyktige kunstnere uteksaminert fra topp russiske akademier. Vi har et meget vennlig miljø der studentene må jobbe intensivt, men med våre professorer er de alltid klar til å lytte, veilede og oppmuntre.

På grunn av sin erfaring kan de hjelpe studentene ved å hjelpe dem til å uttrykke sitt potensiale og bli profesjonelle kunstnere, arbeider med emner som maleri , tegning , anatomi , komposisjon , kromatikk , perspektiv og kunsthistorie .

Steder

  • Florence

    Via Giuseppe Galliano, 78, 50144, Florence

Spørsmål