Keystone logo
Florida State University College of Fine Arts

Florida State University College of Fine Arts

Florida State University College of Fine Arts

Introduksjon

Florida State University College of Fine Arts er et sted der læring og kreativitet næres gjennom instruksjon, forskning og praksis. Høgskolen er et sammensveiset fellesskap av lærere, studenter og fagpersoner som fungerer som en kunsthage innenfor et større universitet. Det er hjemmet til en unik kombinasjon av studioer for visuelle og scenekunst, klasserom, forestillingsrom og museer. Studentene våre er noen av morgendagens mest lovende kunstnere, forskere og fagpersoner innen sine felt.

Høgskolen tilbyr studieprogrammer i kunst, kunstutdanning, kunsthistorie, dans, interiørarkitektur og design og teater. Kollegiet huser også flere ikke-akademiske enheter, inkludert Museum of Fine Arts, Facility for Arts Research og Maggie Allesee National Center for Koreography (MANCC). Mange av programmene våre er blant de mest respekterte i landet. Vi er stolte av å ha spesialiserte programmer som utnytter forholdet mellom avdelinger og museer for å berike den gradbaserte læreplanen.

College of Fine Arts har gjennomgått en omfattende egenvurdering og strategisk planleggingsprosess. Som et resultat har høgskolen utviklet et klart oppdrag og relaterte mål som er innkapslet i følgende uttalelser. Disse uttalelsene styrker vår beslutning om å tilby den beste kunstundervisning og opplæring i landet.

Vi søker å skape, lære, lære og tjene med lidenskap og intellektuell strenghet. Høgskolen styres av et sett med verdier som viser en forpliktelse til studenter, fakultet, universitetet, samfunnet generelt og organisasjonene som vil ansette fremtidige kandidater.

verdier

  • Sett studentene i forkant av all innsats og forbered dem på vellykket akademisk og profesjonell karriere.
  • Legg vekt på omsorg og oppmerksomhet til hver elevs behov ved å opprettholde håndterbare klassestørrelser og gi individuell veiledning.
  • Respekter hele spekteret av kunst og stipend, fra gammelt til nytt og fra mainstream til svært nyskapende.
  • Serveres som en pedagogisk, profesjonell og kulturell ressurs innen kunst, teater og dans for hele campus samfunnet, staten og nasjonen.
  • Stress innovative gjesteserier som inviterer fremtredende kunstnere og forskere som involverer studenter og lærere med aktuelle problemstillinger innen kunsten og utsetter dem for et bredt spekter av praksis og forskning.

College prøver å være det topprangerte programmet for visuell kunst, teater og dans i landet. Det vil alltid være et sted der studentene kan studere under fremragende fakultet og anerkjente fagpersoner. Vekten på besøkende professorer sørger for en konstant flyt av friske ideer som stimulerer en energisk og levende læringskultur. Nye fakultetsstillinger og økende støtte fra alumner og givere gjør at vi kontinuerlig kan engasjere verdens beste forskere, kunstnere og museumsprofesjonelle. Den kraftige kombinasjonen av faglig og profesjonell forberedelse vil trekke de mest talentfulle studentene fra hele landet til våre programmer.

Steder

  • Tallahassee

    West Call Street,540, 32304, Tallahassee

    Spørsmål