Keystone logo
Fort Lewis College

Fort Lewis College

Fort Lewis College

Introduksjon

Fort Lewis College ( FLC ) er et sted for erfaringslæring og en inkubator av ideer og muligheter. Det dukket opp gjennom en rekke endringer som er unikt knyttet til denne regionen og dens folk. Fra militær utpost til indisk internat, landlig videregående skole til en offentlig høyskole, har vi vært i hjertet av Sørvest-Colorado og Four Corners-regionen i over et århundre.

Fort Lewis College eksisterer for å gi de samme eksepsjonelle utdanningsmulighetene til alle studenter som går gjennom campusdører.

På Fort Lewis College , hvor læring betyr å gjøre, holder vi våre institusjonelle handlinger i samsvar med vår pedagogiske tilnærming. Som sådan har vi vårt ansvar som forvaltere av landet der vi opererer, som ledere og innovatører i regionen, og som partnere i å skape rettferdig utdanning.

Fort Lewis College deltar i to føderalt finansierte programmer for å støtte første generasjons og lavinntektlige ungdoms- og videregående studenter i å navigere seg frem til og gjennom college. TRIO Talent Search tilbyr akademisk rådgivning, forberedelse av økonomisk støtte og testforberedelse til ungdoms- og videregående studenter. TRIO Upward Bound støtter videregående studenter fra Sørvest-Colorado med skoleåret og sommerprogrammene.

Vi er akkreditert av The Higher Learning Commission i North Central Association of Colleges and Schools. Hvert tiende år blir vi gjennomgått av Higher Learning Commission of the North Central Association of Colleges and Schools. Denne prosessen inkluderer selvstudium og peer-evaluering.

Vi blir ofte nevnt i andre topplasserlister, vanligvis for rimelige priser, mangfold, høy kvalitet på fakultetet vårt og fordelene ved å være i Durango.

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Steder

  • Durango

    Rim Drive,1000, 81301, Durango

    Spørsmål