Keystone logo
Frankfurt School of Finance & Management

Frankfurt School of Finance & Management

Frankfurt School of Finance & Management

Introduksjon

Frankfurt School of Finance & Management er en AACSB, EQUIS og AMBA akkreditert, forskningsledet handelshøyskole, som dekker alle aspekter av virksomheten, ledelse, bank og finans. En imponerende portefølje av tjenester – alt fra gradskurs til Executive Education-programmer, fra forskningsprosjekter til konsulentvirksomhet – betyr at Frankfurt School fungerer som rådgiver, katalysator og utdanningspartner for bedrifter og organisasjoner, for enkeltpersoner som tar fatt på nye karrierer, og for erfarne ledere . Som et senter for intellektuell og praktisk aktivitet, formulerer handelshøyskolen fremtidsrettede løsninger for verdener innen business, finans og ledelse, hvor agendaer og problemstillinger er i stadig endring.

Vi tilbyr førsteklasses gradskurs og etterutdanningsmuligheter i syv ulike programdivisjoner. Vi har fire spesialiserte forskningssentre og driver en rekke internasjonale konsulentprosjekter. All utdanning, forskning og konsulentvirksomhet er fokusert på økonomi og ledelse. Med økonomi mener vi tverrgående finansvirksomhet ved alle virksomheter som driver med økonomistyring. Og med ledelse mener vi klassisk bedriftsledelse, hvor ledere setter inn ansatte og ressurser på en slik måte at bedriftens mål oppfylles mest mulig kostnadseffektivt.

Frankfurt School av finans og ledelse har sin opprinnelse i finanssektoren, men i dag nyter tjenestene våre økende verdsettelse også i andre forretningssektorer. I fremtiden vil vi fortsette å utvide vårt nasjonale og internasjonale nettverk med næringslivet.

Internasjonale programmer

Dagens ledere står overfor store utfordringer i ekstremt diversifiserte og dynamiske markeder, økende global konkurranse og stadig mer selvhjulpne kunder og leverandører.

I et så komplekst forretningsmiljø er organisasjonene som overlever de som har velutviklede strategier og svært dyktige ledere. Executive Education-programmer kan hjelpe ledere med å skjerpe sine lederskap og ledelsesevner, gi dem muligheten til å lære av beste praksis og etablere et likemannsnettverk med noen av de mest suksessrike lederne og bedriftene fra hele verden.

Frankfurt School of Finance & Management har 50 års erfaring med å utdanne ledere og ansatte. Vi tilbyr en rekke lederutdanningsprogrammer og annen tilpasset opplæring, designet for å sikre at ledere er i stand til å møte kravene i dagens krevende marked.

Vår portefølje

Våre utdanningsprogrammer inkluderer klasseromsundervisning på stedet med et høyt kvalifisert og erfarent fakultet, selvstudier, nettbasert opplæring og veiledning, samt internasjonalt anerkjente eksamener og sertifiseringer.

Frankfurt School tilbyr et bredt spekter av fagområder innen bank og finans, generell ledelse og ledelse. Kunder drar nytte av ekspertisen og undervisningserfaringen til våre nesten 3.000 adjungerte fakulteter og eksperter, som leverer forelesninger og undervisningsmateriell på tysk, engelsk, fransk, spansk og russisk.

Vi leverer lederutdanning på alle nivåer, fra junior til toppledere, inkludert lederutdanning på styrenivå, i et bredt spekter av bedrifter eller institusjoner fra finans og andre bransjer.

Spesielt når det gjelder tilpassede lederutdanningsprogrammer, tilbyr Frankfurt School et bredt utvalg av tjenester:

 • analyse av opplæringsbehov
 • tilpasset utdanningsprogram design
 • skreddersydd produksjon av seminarmateriell og av studiebøker
 • e-læringsplattformer og nettbasert opplæringsprogramadministrasjon på vegne av våre kunder

Masterprogrammer

Når du har lagt grunnlaget for en vellykket karriere med en bachelorgrad, er neste steg å øke kunnskapen din og bygge ferdighetene dine. Hos Frankfurt School of Finance & Management kan du bli med på et masterprogram i hvilken som helst av syv spesialistavdelinger – hver gir deg grundig forberedelse for en fremtidig lederrolle; hver gjør det mulig for deg å systematisk oppnå den viktige fordelen over konkurrentene dine. De fleste av våre masterprogrammer undervises på engelsk, noe som bidrar til å åpne døren til en internasjonal karriere.

Krevende og intensive, svært motiverte studenter som er interessert i å lære om nøkkelaspektene ved finans og bank i en forkortet tidsperiode bør søke.

Høydepunkter

 • Forelesninger og veiledninger ledet av bransjeeksperter
 • Små diskusjonsgrupper
 • Finansinstitusjonsbesøk
 • Samspill mellom studenter fra hele verden
 • Teambuilding, sosiale og sportslige aktiviteter
 • Kulturell utflukt til Heidelberg (inkludert et besøk til deres berømte slott)
 • Utforsk tysk mat, drikke og kultur (inkludert en guidet bytur)

Akkrediteringer

EFMD Equis-akkreditertAMBA-akkreditertAACSB-akkreditert

Steder

 • Frankfurt

  Frankfurt School of Finance & Management Adickesallee 32-34, 60322, Frankfurt

 • Düsseldorf

  Düsseldorf, Tyskland

  Spørsmål