Keystone logo
Free International University of Moldova

Free International University of Moldova

Free International University of Moldova

Introduksjon

Free International University of Moldova"}" />

Why ULIM
/ ©Free International University of Moldova

© Free International University of Moldova

Free International University of Moldova (ULIM) ble grunnlagt i 1992 av regjeringsvedtak og er akkreditert av National Council for Academic Assessment and Accreditation of Republic of Moldova. Basert på "non-profit" -prinsippet fungerer ULIM i henhold til grunnloven og lovene som styrer det høyere utdanningssystemet i Republikken Moldova.

Samfunnet består av omtrent 6000 studenter og over 300 vitenskapelige ansatte. Det er et omfattende universitet som inkluderer 7 fakulteter med sine respektive avdelinger.

Fakultetene (jus; økonomiske vitenskaper; samfunns- og utdanningsvitenskap; bokstaver; biomedisin og økologi; internasjonale relasjoner, økonomiske vitenskaper og journalistikk; informatikk, ingeniørvitenskap og design) som fungerer innenfor rammen av ULIM, tilbyr nasjonalt godkjente studieprogrammer ved bachelor, master , og doktorgradsnivå.

Free International University of Moldova tilbyr studentene muligheten til å kombinere teoretisk og praktisk kunnskap, i et flerfaglig og tverrfaglig miljø, og forberede dem til å komme inn i et globalisert arbeidsmarked. Med mer enn 30% av studentorganet internasjonalt, er universitetet intensivt involvert i prosesser med internasjonalisering. Fakultetene våre tilbyr 76 studieprogrammer på fire språk (rumensk, russisk, engelsk og fransk) på bachelor-, master- og doktorgradsnivå.

ULIM styrker absolutt sine utdanningsstandarder, sin forskning og innovasjonsmoduler; det er vert for forskjellige utenlandske kultur- og språksentre (Confucius Institute, Korean Se Jong, French Centre CRU, British Center, Cervantes Spanish Center), og setter dermed opp prioriteringer for å utvide våre internasjonale horisonter og gi eksellens i de viktigste fagområdene. Free International University of Moldova er veldig fokusert på internasjonalisering av læreplaner, og er mer og mer orientert mot muligheter for kandidaters absorpsjon i et globalisert arbeidsmarked.

Free International University of Moldova har blitt en viktig aktør på internasjonalt nivå, vært utsatt for global konkurranse og må møte denne konkurransen. ULIM har et bemerkelsesverdig initiativ for å prøve på en organisert måte tiltredelse av internasjonale eliteuniversiteter gjennom sin aktive tilstedeværelse i internasjonale rangeringer. Det er et gjennomførbart mål, som involverer innsats fra hele fagmiljøet, men som er i tråd med universitetets størrelse, ambisjoner og kvalitet. Rangeringen der Free International University of Moldova er synlig internasjonalt er U-Multirank, Times Higher Education Rankings, UI GreenMetric World University Ranking, Ranking Web of Universities (Webometrics), uniRank University Ranking (uniRank).

Som det ble tydeliggjort av den nyeste utgaven av World University Ranking (U-Multirank 2020), er Free International University of Moldova sterkest i internasjonal orientering. Den generelle profilen viser topp ytelse på tvers av forskjellige indikatorer, med 5 'A' (veldig bra) poengsummer for følgende dimensjoner: fremmedspråklige bachelor- og masterprogrammer, mobiliteter, internships, internasjonale partnerskap og internasjonale akademiske ansatte.

ULIM har sluttet seg til de største universitetsnettverkene som European Universities Association (EUA), International Association of Universities (IAU), samt mange andre internasjonale organer og foreninger (Agence Universitaire de la Francophonie, European Law Fakultets Association, Global Network for Innovation, Magna Charta Universitatum, .etc).

I tillegg implementerer Free International University of Moldova på 30 år over 30 prosjekter, hvorav har en sterk internasjonal dimensjon. ULIM har over 100 bilaterale avtaler som fremmer utveksling under Erasmus + -programmet og andre bilaterale avtaler med høyere utdannelsesinstitusjoner over hele verden, og fremmer en flerfaglig og tverrfaglig tilnærming til høyere utdanning og forskning, med et tydelig fokus mot internasjonalisering.

Sist, men ikke minst, ligger studentcampus i hjertet av byen og er i seg selv en attraksjon, med mange muligheter for fritid og leve.

Vår institusjon tilbyr høykvalitets studenttjenester og fasiliteter (universitetshotell, moderne bolighus, kantiner, kafeteriaer, klubber, fritids- og idrettsanlegg, bibliotek, data- / medielaboratorier, domstolsklinikk, etc.).

Steder

  • Chisinau

    Strada Vlaicu Pârcălab,52, , Chisinau

    Spørsmål