Keystone logo
Free University Of Tbilisi

Free University Of Tbilisi

Free University Of Tbilisi

Introduksjon

Free University er en av lederne innen utdanningssfæren i Georgia. Universitetet skiller seg ut med sin høye utdanningskvalitet, moderne læringsmiljø og kandidaters høye ansettelsesnivå. Free University Of Tbilisi er en ikke-statlig høyere utdanningsinstitusjon grunnlagt av den ideelle organisasjonen Knowledge Fund.

Universitetet driver 8 skoler og 16 programmer. Det er også 6 forskningsinstitutter og sentre under Free University Of Tbilisi og mange ikke-registrerte programmer.

Free University har blitt plassert først på rangering, i henhold til gjennomsnittspoengene for søkere. The Free University Of Tbilisi er en høyere utdanningsinstitusjon med fokus på studenter og deres suksess. det er en institusjon med høyest omdømme og er Georgias leder for høyere utdanning.

På alle tre nivåer av høyere utdanning er gratis universitetsprogrammer basert på prinsippene for liberal utdanning, utvikler kreativ og kritisk tenkning og praktiske ferdigheter til studentene.

Målet til Free University på lavere, master- og doktorgradsnivå er å skape det beste miljøet for læring, undervisning og forskning i Georgia og gjøre dette miljøet tilgjengelig for fremragende unge mennesker; la studentene utvikle sine verdier basert på fri og kritisk tenkning for å kunne navigere og tilpasse seg de forskjellige miljøene, ta viktige beslutninger, samt kreativt tilnærme seg utfordringene som den moderne og raskt skiftende verden tilbyr; gi undervisning og læring på georgisk, for å lette utviklingen av georgisk språk som et vitenskapelig og kommunikasjonsspråk; være fokusert på studentenes interesser og deres fremtidige suksess.

Steder

  • Tbilisi

    დავით აღმაშენებლის ხეივანი,#240, 0159, Tbilisi

    Programmer

    Spørsmål