Keystone logo
Fundação Técnico-Educacional Souza Marques (FTESM)

Fundação Técnico-Educacional Souza Marques (FTESM)

Fundação Técnico-Educacional Souza Marques (FTESM)

Introduksjon

Historie

Teknisk Educational Foundation Souza Marques ble grunnlagt i 1966 som et resultat av drømmen og professor José de Souza Marques arbeid.

Siden da, gjennom en planlagt vekst, FTESM multiplisert sine aktiviteter innen høyere utdanning, pågående prosessen med modernisering av sine læreplaner og undervisningssystemer.

I denne perioden FTESM har dannet med kvalitet og engasjement flere generasjoner av brasilianske og plassert på nyutdannede arbeidsmarkedet og postgraduates av høyeste kompetanse innen medisin, ingeniørfag, sykepleie, administrasjon, regnskap, biologi, fysikk, kjemi, brev, Undervisning og lærerutdanning.

Ved fortjeneste av dette permanent forbedringsarbeidet, gir FTESM sine studenter, og en faglig bakgrunn for å lykkes i sine faglige aktiviteter en sosial forberedelse mot full utbygging av sitt ansvar som borgere.

Filosofi

Den største utfordringen som velger oppdraget of Colleges SOUZA MARQUES er konstant forbedring av undervisningen-læringsprosessen som et middel for menneskelig og intellektuelt formasjon, slik at våre studenter til å være i stand til å møte den intellektuelt arbeid ved å øke størrelsen på tanken, kritikk, rettferdighet, solidaritet og etikk.

Drømme om i morgen åpner stier, strekker grenser og overgår den eksisterende, slik at produksjonen av den nye, som skal opprettes gjennom forvaltning av kunnskap utviklet i høyere utdanningsinstitusjoner.

Mission

"Å fremme, gjennom utdanning, menneskelig handling par excellence, våre studenter vokse i kunnskap, holdninger, vaner, holdninger og ferdigheter."

Steder

  • Rio de Janeiro

    Rio de Janeiro, Brasil

Programmer

Spørsmål