Keystone logo
© Carrianna Field
Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)

Introduksjon

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER) er dedikert til avstand og tilstedeværelse utdanning.

Den Fundacion Universitaria Iberoamericana (Ibero-American University Foundation - FUNIBER) bruker som sitt rammeverk to verdener av universitet og opplæring.


FUNIBER formål er å kringkaste og dele spansk kunnskap med Ibero-amerikanske folk. Siden starten i 1997 i Barcelona, ​​Spania, har FUNIBER vokst kontinuerlig for å bli en akademisk og faglig nettverk på tvers av tjuefem land.

FUNIBER er en vitenskapelig og undersøkende vitenskapelig høyskole som knytter profesjonelle universiteter og institusjoner å tilby en Global Education som respekterer lokale identiteter. FUNIBER tre grunnleggende operative aksene er:

- Fremme etableringen av inter-universitetet programmer (programmer mellom universiteter). FUNIBER fremmer programmer som tillater tilgang til dobbelt-tittelen akademiske grader. Studiene er for Masters, men det er post-studieprogrammene integrert blant dem. På den ene siden, Diplomer, spesialiseringer og Extension kurs, blant andre, som er av kortere varighet. På de andre, klasserom-baserte studier for en doktorgrad.


- For å støtte utviklingen og aktiviteter av internasjonale samarbeidsprosjekter. FUNIBER fremmer samarbeid og økonomisk utvikling, og det er derfor det fungerer innen opplæring og deltar i samarbeids og utviklingsaktiviteter med en rekke institusjoner som arbeider med prosjekter for utvikling og / eller internasjonalt samarbeid.


- Løsninger på skreddersydd opplæring og kunnskapshåndtering for bedrifter og institusjoner. På den ene siden, utvikler FUNIBER og arbeider med bedrifter, selskaper og forretningsgrupper i en rådgivende rolle orientert mot generering av skreddersydde utdanningsprogrammer. På den andre siden gir FUNIBER høring i kunnskapsledelsesprosesser, bidrar innovasjoner og løsninger som går fra strategisk-kunnskapsforvaltningsmodeller til systemer basert på tics av ​​Kunnskaps korporative portaler.

Den voksende og global tilstedeværelse av FUNIBER skyldes en pedagogisk modell som fremmer samarbeid og samarbeid mellom nasjoner for å berike folk formasjon. Denne modellen er et resultat av mer enn åtte års erfaring fra FUNIBER undervisning graduate avstand halv deltar og ikke deltar på virtuelle internasjonale samarbeidsprosjekter og dannelse med bedriften. Dette garanterer en modell som leverer effektive resultater i forhold til undervisning investering antatt versus avkastningen i kunnskapsdannelse og personlig og organisatorisk læring. Alt dette fordi FUNIBER er pedagogisk modell garanterer høy kvalitet global formasjon.

Steder

  • Barcelona

    FUNIBER Barcelona Paseo García Faria 29 , 08005, Barcelona

    Spørsmål