Keystone logo
Future University in Egypt

Future University in Egypt

Future University in Egypt

Introduksjon

Fremtidig universitet i Egypt Er et av de mest lovende private universitetene i Egypt. FUE campus ligger beleilig til i hjertet av New Cairo. Gjennom fortreffelighet i undervisning, forskning og service forsøker Future University å tilby en omfattende, høy kvalitet utdanning som forbereder våre kandidater til å være fremtidige ledere. Campuset gir et kreativt, nærende miljø hvor studentene kan realisere sitt potensiale mens de lærer fra et talentfullt, høyt kvalifisert fakultet. Future University tilbyr en rik og givende pedagogisk opplevelse.

Fremtidige Universitetets seks fakulteter

Fremtidige Universitetets seks fakulteter er fullt akkreditert av Høyesteretts Universitet Et fakultet er hvor studentene forfølge sitt hovedområde. De vil oppleve undervisningssemester (forelesninger), laboratorier og opplæringsprogrammer. FUE campus består for tiden av følgende seks fakulteter. Alle fakulteter er fullt akkreditert av Høyesteretts Universitet.

 • Fakultet for oral og tannmedisin
 • Fakultet for farmasøytiske vitenskap og farmasøytisk industri
 • Fakultet for ingeniørfag og teknologi
 • Fakultet for økonomi og statsvitenskap
 • Fakultet for handel og bedriftsøkonomi
 • Fakultet for datamaskiner og informasjonsteknologi

Hvert fakultet er en uavhengig institusjon med egen eiendom og utstyr. Fakultetene er ansvarlige for å velge studenter, i samsvar med universitetsforskriften. Grader er tildelt av universitetet.

FREMTIDIG UNIVERSITET PERSONALE

Mens vi sørger for at våre anlegg er de beste i Egypt, vet Future University ledelsen at folk er nøkkelen til akademisk fortreffelighet. Det er våre ansatte som virkelig lager et levende intellektuelt samfunn for våre studenter. Derfor søker FUE utallige, høyt kvalifiserte og dedikerte fakultet og ansatte fra hele verden. Vi har både lokale og internasjonale medarbeidere; Mange av dem har fullført sine forskerstudier i utlandet og bringer med seg et bredt perspektiv til deres fagområde.

Vår misjon

Fremtidig universitet i Egypt (FUE) er et utdanningsinstitutt forpliktet til å skille, innovere og kvalitetsstandarder. FUEs prioritering er å holde seg oppdatert med de nasjonale, regionale og internasjonale endringene som foregår i de sammenhengende fagområdene utdanning, vitenskapelig forskning og samfunnsutvikling, samtidig som verdier og faglig etikk konsolideres.

Vår visjon

Fremtidig universitet i Egypt (FUE) forfølger en avansert, verdensomspennende rangering blant universiteter og blir en rollemodell for andre å følge.

Vi presenterer FUE

Den Mission Statement of Future University i Egypt (FUE) Bekrefter en forpliktelse til "en atmosfære som verdsetter intellektuell nysgjerrighet og jakten på kunnskap samtidig som akademisk frihet og integritet opprettholdes". FUE er dermed forpliktet til å skape miljøer hvor henvendelsesfrihet oppstår i et klima av inklusivitet og høflighet. Sentralt i denne forpliktelsen er prinsippet om å behandle hvert medlem av Universitetssamfunnet rettferdig og med respekt. For å oppmuntre til slik oppførsel forbyr FUE diskriminering, respektløshet og trakassering og gir like muligheter for alle samfunnsmedlemmer uavhengig av deres rase, farge, religion, etnisk opprinnelse, forfedre, medisinsk tilstand, sivilstatus, kjønn eller alder. Når det oppdages tiltak som bryter denne standarden, vil universitetet ta rask tiltak for å avslutte den overgrepende adferden, forhindre at det kommer tilbake, gi korrigerende opplæring og, om nødvendig, disiplinere de ansvarlige.

Steder

 • Cairo

  Al Tagamoa El Khames , Main Center of Town , End of 90th street , 11835, Cairo

  Spørsmål