Keystone logo
Gallaudet University

Gallaudet University

Gallaudet University

Introduksjon

I 1856 ga Amos Kendall, postmestergeneral under to presidentadministrasjoner, to dekar av sin eiendom nordøst i Washington, DC for å etablere en skole og bolig for 12 døve og seks blinde studenter. Året etter overtalte Kendall kongressen til å innlemme den nye skolen, som ble kalt Columbia Institution for Instruction of the Deaf and Dumb and Blind. Edward Miner Gallaudet, sønn av Thomas Hopkins Gallaudet, grunnlegger av den første skolen for døve studenter i USA, ble den nye skolens superintendent.

Kongressen ga institusjonen fullmakt til å gi universitetsgrader i 1864, og president Abraham Lincoln signerte lovforslaget til lov. Gallaudet ble utnevnt til president for institusjonen, inkludert høyskolen, som det året hadde åtte studenter påmeldt. Han ledet første begynnelse i juni 1869 da tre unge menn fikk vitnemål. Deres vitnemål ble signert av president Ulysses S. Grant, og til i dag signeres vitnemålene til alle Gallaudet-akademikere av den presidenterende amerikanske presidenten.

I 1894 ble navnet på college-delen av institusjonen endret til Gallaudet College til ære for Thomas Hopkins Gallaudet og gjennom en kongressakt i 1954 ble hele institusjonen kjent som Gallaudet College.

I dag blir Gallaudet sett på av døve og hørende mennesker som en primær ressurs for alle ting knyttet til døve, inkludert utdanningsmuligheter og karrieremuligheter; åpen kommunikasjon og visuell læring; døves historie og kultur; Amerikansk tegnspråk; og teknologiens innvirkning på døvesamfunnet.

Steder

  • Washington

    Florida Avenue Northeast,800, 20002, Washington

    Spørsmål