Keystone logo
国际教育学

国际教育学

Introduksjon

国际教育学Institute, Foreign Affairs Office Profile

国际教育学Institute ble etablert i mars 2005, er skolen for å møte den nye utdanningssituasjonen, for å utvide utdanningsområdene ytterligere, berike utdanning i form av etableringen av instituttet. Høgskolens hovedansvar er å være ansvarlig for påmelding, undervisningsledelse, studentledelse, implementering av internasjonal kinesisk språkutdanning og utenlandske samarbeidsprogrammer for internasjonale studenter i Kina, og konsulenttjenester for studier i utlandet. Utenrikskontorets hovedansvar er å implementere den nasjonale utenrikspolitikken og utdanningens utenrikspolitikk, planlegge og administrere skolens internasjonale samarbeid og utveksling, og Hong Kong, Macao og Taiwan.国际教育学Institute og Foreign Affairs Office under ett tak, utenfor under seksjonen, undervisningsavdelingen og studentdelen tre seksjonsnivåinstitusjoner.

国际教育学Institute i 2005 begynte å trene i India, Pakistan, Nepal, Zambia, Tanzania og andre " underveis" langs utenlandske studenter. Så langt har mer enn 400 selvfinansierte internasjonale studenter på MBBS-programmet blitt opplært. Det er for tiden 132 studenter på skolen. 85% av de internasjonale studentene som er uteksaminert, oppnådde kvalifikasjoner som praktiserende leger, og 10% av kandidatene valgte å fortsette studiene. Kvaliteten på universitetets medisinske grunnutdanning i Kina har blitt godt mottatt av relevante avdelinger i opprinnelseslandet.

De siste årene国际教育学Institute vært aktiv og effektiv utforsking og praksis i Kina for å studere utdanningslærerutdanning, undervisningsreform, stilkonstruksjon, kinesisk kultur og utdanning, den har blitt kåret til "Jiangxi Kina for å studere utdanning avansert enhet" " Member Unit of International Medical Education Branch of China Education International Exchange Association" og "Governing Unit of Jiangxi Association for Friendship with Foreign Countries ".

Utenrikskontoret driver aktivt internasjonalt samarbeid og utveksling, og dyrker og utvikler utenlandske samarbeidsprosjekter innen utdanning gjennom flere kanaler. Så langt har det etablert samarbeidsrelasjoner med 13 skoler, medisinske og vitenskapelige forskningsinstitusjoner, inkludert Lincoln Memorial University og Daegu Oriental Medical University. Etablerte tre baser og en samarbeidsenhet. Det første tilknyttede sykehuset ved Gannan Medical College ble den kliniske undervisningsbasen til Lincoln Memorial University, skolen vår opprettet en lærer-student-opplæringsbase ved Lincoln Memorial University, og en nevrokirurgisk avdeling ved Second Affiliated Hospital i Lille, Frankrike Treningsbasen er en samarbeidsenhet med det tyske hjertesenteret (Berlin). Utenrikskontoret tilbyr aktivt tjenester for førsteklasses fremragende lærere og forskere for å holde foredrag, forskning, studere for grader og delta i internasjonale akademiske konferanser; gjennomføre aktivt forskjellige utenlandske utvekslingsprogrammer for studenter som gjensidig anerkjennelse av studiepoeng, utveksling av studentbesøk og studieturer. I 2016-evalueringen av internasjonaliseringen av lavere høyskoler i provinsen som ble kunngjort i 2017, ble skolen vår rangert blant de ti beste, og fire individuelle rangeringer, inkludert tospråklige undervisningskurs og utenlandsbesøk av lærere, kom inn på topp ti.

Steder

  • Ganzhou

    Yixueyuan Road,1, , Ganzhou

    Spørsmål