Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Gannon University

Gannon University

Gannon University

Introduksjon

Gannon er et katolsk, bispedømmeuniversitet dedikert til dyktighet i undervisning, stipend og service. Våre fakulteter og ansatte forbereder studentene på å være globale borgere gjennom programmer med forankring i liberal arts and science og profesjonelle spesialiseringer. Inspirert av den katolske intellektuelle tradisjonen, tilbyr vi en omfattende, verdisentrert læringsopplevelse som vektlegger tro, lederskap, inkludering og sosialt ansvar.

Gannons flotte beliggenhet

Vi ligger i Pennsylvania fjerde største by og en av de travleste havnene ved Great Lakes. Gannons urbane campus, midt i sentrum av Erie, ligger innen en to timers kjøretur fra Cleveland, Buffalo og Pittsburgh. Vår unike beliggenhet og fasiliteter skaper en spesiell atmosfære som bidrar til læring, stipend, forskning, service og personlig vekst.

Gannon -opplevelsen

Spør elevene når de har hatt det gøyest på Gannon, så får du en rekke svar: få nye venner i FYT -gruppen deres, henge i The Commuter Corner, ha dype samtaler i boligen eller gå på arrangementer på The Knight Club. Alle har et annet svar. Det er fordi Gannon tilbyr et bredt spekter av aktiviteter og organisasjoner for å møte alle interesser.

Vi erkjenner at hver elev er et unikt individ med forskjellige interesser, styrker og drømmer. Målet vårt er å hjelpe studentene til å skape tilhørighet på campus ved å gi dem en rekke muligheter til å finne sin passform.

Vårt innbydende og vennlige miljø er det perfekte stedet å delta på arrangementer på campus, bli med i en av våre 100+ organisasjoner og prøve noe nytt.

Vårt studentstyrte aktivitetsprogrammeringsorgan organiserer morsomme arrangementer, inkludert høyttalere, konserter og turer. Vårt rekreasjons- og velværesenter tilbyr gruppetreningstimer, intramuraler og sportsklubber. Du kan lære mer om deg selv og din plass i verden gjennom vårt campusdepartementskontor og senter for sosiale bekymringer. Det er også utallige måter å reise gjennom Study Abroad, fakultetsledede turer, Alternative-Break Service Trips og vårt TRAVEL-program. Og vårt kontor for lederutvikling og campusengasjement tilbyr utviklingsprogrammer som hjelper studentene til bedre å forstå seg selv og sitt lederpotensial for å bedre verden rundt seg.

Uansett hva du velger å engasjere deg med, er det et sted for deg i Gannon -familien.

Campus funksjoner

Gannons campus i Erie, Pennsylvania er sentral for mange bedrifter og organisasjoner som gir studentene praktiske læringsmuligheter. Denne urbane campusen i hjertet av sentrum ligger innen gangavstand til restauranter, shopping, underholdning og Lake Erie-strendene i nærheten, og ligger bare en to-timers kjøretur fra Cleveland, Buffalo og Pittsburgh.

Med omtrent 20 000 studenter innenfor en radius på 20 mil, er Erie, Pennsylvania en høyskoleby. Rett ved siden av Gannons sentrumscampus finner du praksismuligheter og samarbeidsjobber med offentlige etater, lokale bedrifter og sykehus. Når skoledagen er over, vil du ha mye moro også. Utforsk museer, gallerier, teatre og restauranter midt i hjertet av byen, bare noen skritt unna Gannon og syv mil fra Lake Erie-strender i nærheten.

    Steder

    • Erie

      Erie Campus 109 University Square Erie, PA 16541, , Erie

      Spørsmål