Keystone logo
GEA College

GEA College

GEA College

Introduksjon

GEA College er et moderne utdanningssenter og en guide til forretningsutvikling.

GEA College har vært et synonym for forretningsutdanning med fokus på entreprenørskap og ledelse siden etableringen i 1990. Våre studieprogrammer er utformet for å forfølge globale trender, internasjonale standarder innen utdanning og opplæring, og for det meste etterspørselen etter kunnskap og ferdigheter , hvilke ansatte og entreprenører klarer seg på markedet og den økende kompleksiteten i forretningsprosessen.

Oppdrag

Vårt oppdrag er å utstyre entreprenører med ny entreprenørkunnskap og ferdigheter innen næringslivet slik at de kan være et skritt foran sine konkurrenter og dermed forfølge en vellykket karriere i de moderne markedsøkonomiene. Vi undersøker og utvikler ny kunnskap, overfører eksisterende kunnskap og gir utdanning og opplæring til ambisiøse mennesker.

Syn

GEA College tar sikte på å bli den beste utdanningsinstitusjonen for utdanning og trening av dynamiske entreprenører i Midt-og Øst-Europa. I fremtiden vil det bli et senter for å utvikle gode prosjekter innen forretningsutdanning og samarbeid. Innovative forretnings programmer vil være i fokus. GEA College må bli en prestisjetunge etablering, som er kjent for sitt entreprenørskap i alle forstand. Innovasjons- og forretningspragmatikk er de viktigste systemverdiene.

Strategiske verdier

Målet med GEA College er å bli det beste etableringen i denne delen av Europa de neste årene.

 • Vi skal utvikle og introdusere et identifiserbart og prestisjefylt utdanningsprogram for entreprenørskap
 • Vi skal etablere et system av aktiviteter som vil være knyttet til utviklings- og forskningsområdene
 • Vi vil strategisk forbinde med representanter for ledende økonomiske aktiviteter i regionen
 • Vi vil forene internasjonalt gjenkjennelige fagfolk, som vil fungere som elementær motor for drift og aktivitetsutvikling av GEA College
 • Vi vil opprettholde systemet for internasjonal organisasjon og GEA College organisasjon
 • Vi skal opprettholde et regionalt nettverk av strategisk tilknyttede utdanningsinstitusjoner.

Steder

 • Ljubljana

  Dunajska 156, 1000, Ljubljana

Programmer

  Institusjonen tilbyr også:

  Spørsmål