Keystone logo
© Domus Academy
GEMA Business School

GEMA Business School

GEMA Business School

Introduksjon

I mer enn 35 år har GEMA Business School utviklet opplæringskurs på høyt nivå for personer og organisasjoner på nasjonalt og internasjonalt nivå. Med sitt brede utvalg av masterstudier, Executive-programmer for gründere og ledere, Bedriftsprogrammer for offentlige og private bedrifter og internasjonale sertifiseringskurs i menneskelige ressurser, markedsføring og prosjektledelse, ble også holdt. Forbindelser med verden av næringsliv og næringsliv, gode treningsprogrammer, et fakultet med internasjonalt stående, et kjent og strategisk merke:

Dette er bare noen av elementene som gjør GEMA Business School et valg av excellence i det italienske landskapet på lederskoler.

Hvorfor GEMA Business School ?

GEMA Business School har tilbudt lederopplæring på vegne av nasjonale og internasjonale selskaper i over 30 år.

Vårt brede utvalg av Postgraduate Courses, Executive Programmer for gründere og ledere, Corporate programmer for offentlige og private selskaper, klassifiser vår Business School som en av de mest dynamiske og bemerkelsesverdige i det nasjonale landskapet.

Vi er et kvalifiserende og særegent element innen opplæring, med sikte på å øke talenter, utvikle ferdigheter, fremme vekst av mennesker og bedrifter.

GEMA Business School har en sterk forbindelse med bedrifts- og foreningsverdenen, med en rekke treningsprogrammer for fortreffelighet, et internasjonalt fakultet og anerkjennelse og sertifisering innen ledelsestrening. Dette er bare noen av elementene som gjør GEMA Business School et valg av excellence i det italienske landskapet i handelshøyskolen.

Steder

  • Rome

    Via Umberto Quintavalle, 100, 00173, Rome

Spørsmål