Keystone logo
Geneva Business School

Geneva Business School

Geneva Business School

Campus funksjoner

Geneva

Vår flaggskipcampus ligger i hjertet av Genèves internasjonale organisasjonskvarter – et av de største sentrene for diplomatisk, finansiell og forretningsaktivitet i verden. Studentene våre nyter toppmoderne fasiliteter og eksklusiv tilgang til FNs bibliotek for et virkelig internasjonalt miljø.

Byen rangerer konsekvent blant verdens ti beste for livskvalitet, så å studere i Genève tilbyr mye mer enn en utmerket forretningsutdanning og nettverksmuligheter.

Barcelona

Barcelona er synonymt med sol, hav og sport, men det er også en toppdestinasjon for oppstart av teknologi, multinasjonale selskaper og innovasjon. Byen er perfekt for unge gründere med non-stop arrangementer og en enorm pool av talenter å utveksle ideer med.

Campusen vår i Barcelona ligger midt i handlingen, like ved Plaça Catalunya. Det ble designet for å være et ideelt arbeidsmiljø, med rolige studiesoner, samarbeidsområder og toppmoderne teknologi.

Det moderne auditoriet, i sentrum av bygningen, er det ideelle stedet for våre Industry Insights-sesjoner, hvor gjesteforelesere diskuterer de siste trendene, gir råd og tar spørsmål. Disse øktene dekker et stort spekter av emner, fra hvordan du klarer deg som gründer til gode tips for personlig vekst.

Madrid

Madrid er en travel hovedstad, og er Spanias geografiske, kulturelle og økonomiske sentrum. Ved å studere i Madrid vil du bli inspirert av professorene våre og delta på nettverksarrangementer i verdensklasse – alt i en av Europas mest solrike byer.

Byen er hjemsted for topp multinasjonale selskaper som KPMG, PwC og Deloitte, men opprettholder sin spanske sjel. Når du studerer ved Geneva Business School , Madrid, vil du få en god forståelse av byens bedrifts- og gründerverden gjennom vårt dynamiske fakultet.

Geneva Business School tilbyr tre boligalternativer i alle tre vertsbyene, Genève, Barcelona og Madrid. Du har fleksibiliteten til å velge boligalternativet som du tror vil fungere best for din livsstil.

Utleie av leilighet

Du kan velge å leie alene eller dele en leilighet/studio med andre Geneva Business School -studenter. Dette alternativet gir deg mye fleksibilitet og er en fin måte å oppleve å leve selvstendig i din nye by. Forhåndsvarsel anbefales sterkt.

Studentopphold

Du kan velge mellom en rekke av våre studentoppholdspartnere i din nye by. Studentresidenser er et flott sted å møte og få kontakt med andre studenter fra Geneva Business School .

Vertsfamilieopphold

Med dette alternativet vil du bo hos en lokal familie, noen ganger med rom og mat inkludert. Å bo hos en vertsfamilie er et utmerket alternativ som en nykommer som er interessert i å lære språket raskt og ønsker tryggheten og det enkle i et familiemiljø.

Studenter er pålagt å finne sin egen bolig, men Studentservice er klare og villige til å hjelpe deg!

  Stipend og finansiering

  Ved Geneva Business School ønsker vi å strekke ut vår hånd til de som ønsker å studere og gjøre programmene våre tilgjengelige uavhengig av bakgrunn eller økonomisk status. Som en privat institusjon tilbyr vi ikke fulle stipendier, men vi tilbyr et sett med økonomiske støtteløsninger for kvalifiserte og motiverte studenter.

  We offer two competitive scholarships:

  • Academic
  • Community

  For more information, please visit the institute website.

  Campusliv og fasiliteter

  Geneva Business School tilbyr tjenester til studenter, velkomstuker, introduksjonsdager og mange morsomme arrangementer for å hjelpe elevene med å integrere seg i skolen og tilpasse seg kulturen i deres nye hjemby.

  Hvert campus tilbyr flyttetjenester, inkludert veiledning om overnatting, forsikring og bankkontoer; juridisk veiledning angående migrasjonskrav; juridisk vergemål for mindreårige studenter; transport til/fra flyplassen, blant andre tjenester. Noen av disse tjenestene kan medføre tilleggsgebyrer.

  Geneva Business School har karriereveiledningstjenester for studenter for å hjelpe dem med å finne praksisplasser og jobbmuligheter. Vår karrieretjeneste samarbeider med bedrifter og organisasjoner i regionen og følger bransjetrender, HR-arrangementer og konferanser for å tilby studentene våre de beste profesjonelle mulighetene. Geneva Business School arrangerer også to karrieredager per år på hver campus hvor studentene også kan møte potensielle arbeidsgivere og nettverk med selskaper som leter etter talent i et bredt spekter av sektorer.

  Karrieretjenesten støtter aktivt alle nåværende studenter og alumni i å finne praksisplasser og jobber både lokalt og internasjonalt. Nyhetsbrev med de siste jobbtilbudene sendes ut med jevne mellomrom. I tillegg hjelper Karrieretjenesten studentene med å skrive CV-er og følgebrev, opprette en LinkedIn-profil, gi opplæring for å mestre jobbintervjuer, og støtter studenter med jobbsøking og søknadsprosessen.

  Praksisplasser med Studenttjenester

  Studentserviceavdelingen vår ansetter nye studenter hvert år i 3 til 12 måneders betalte praksisplasser for å bistå med administrasjons- og markedsføringsoppgaver.

  Livet som internasjonal student

  Det er over 85 nasjonaliteter representert ved Geneva Business School . Det kan være vanskelig å flytte til et nytt land, og det er grunnen til at hver campus har et dedikert støtteteam for studentene sine. Studenttjenester og akademikerteamet vil veilede deg på reisen fra søknaden din til eksamen, og selv når du blir en Geneva Business School Alumnus/a.

  Med hjelp fra Elevrådet organiserer skolen fritidsaktiviteter i idrett, kultur og sosiale aktiviteter. Som en del av kurset ditt vil du også delta på lokale, regionale, nasjonale og internasjonale bransjearrangementer – unike muligheter til å bygge nettverk og utvide den sosiale sirkelen din.

  Geneva Business School er stolt av sitt mangfoldige og kraftige nettverk av vellykkede alumner, noe som betyr at studenter kan dra nytte av virkelige forretningskontakter over hele verden.

  Opptakskrav til programmet

  Vis ditt engasjement og din vilje til å lykkes på handelshøyskolen ved å ta GMAT-eksamenen – den mest brukte eksamenen for opptak som måler dine kritiske tenkning og resonneringsevner.

  Last ned GMAT-miniquizen for å få en smak av spørsmålene du finner i eksamen.

  Steder

  • Geneva

   La Voie-Creuse 16, 1202 Geneva (Switzerland), 1202, Geneva

  • Barcelona

   Carrer de Rivadeneyra, 4, 08002 Barcelona (Spain), 08002, Barcelona

  • Madrid

   Calle del Conde de Peñalver, 45, 28006 Madrid (Spain), 28006, Madrid

  • Lisbon

   Lisbon, Portugal

   Spørsmål