Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Georgetown University - Graduate School of Arts & Sciences

Georgetown University - Graduate School of Arts & Sciences

Georgetown University - Graduate School of Arts & Sciences

Introduksjon

Graduate School of Arts

Denne misjonserklæringen gjenspeiler to andre måter som våre utdanningsskoler er unike. Først, fakultet og studenter fra alle skolene i Georgetown University danner en enkelt overlegende organ for å samarbeide for å sikre høy kvalitet på hvert av våre utdannede programmer. Derfor bruker vi samfunnets kollektive visdom, ikke toppmekanismer, for å veilede våre valg i høyere utdanning. Vårt er et fellesskap av kandidatprogrammer, ikke isolerte siloer.

I tillegg tilbyr vi en rekke tverrfaglige og togradsprogrammer. Disse programmene gir studentene tilgang til ressurser for å forfølge sine egne intellektuelle interesser og karriereplaner. Enda viktigere, vårt samfunn innser at viktige og presserende sosiale problemer er komplekse og dermed krever et partnerskap av flere disipliner å takle. Derfor har vår utdannet skole utviklet spesialdesignede utdannede programmer for å tillate fakultet fra ulike skoler og disipliner å samarbeide med å takle disse problemene. Disse programmene utdanner også en ny generasjon ledere som kan forstå de komplekse problemene fra flere perspektiver.

En annen fordel ved mange av våre utdannede programmer er plasseringen av Georgetown University i Washington, DC. Denne plasseringen er spesielt viktig gitt at mange av våre kandidater gjør viktige bidrag til forskning og praksis i sosio-politiske-økonomiske områder. Disse områdene omfatter styring, helse, utvikling, næringsliv, kommunikasjon, helsevesen og internasjonal og internasjonal politikk. Videre tilbyr få steder i verden så mange muligheter for folk som er interessert i å betjene samfunnet som Washington.

Av disse grunner er utdannet utdanning svært viktig for Georgetown University. Dermed er tilstedeværelsen av studenter på våre campuser sentral for vår identitet. Vi ser disse studentene som våre partnere og ønsker å forholde seg til dem som unge kolleger som kan styrke samfunnet gjennom deres bidrag og eksempel.

Vi ønsker deg velkommen til Georgetown University og dets programmer og håper at du vil finne noe her som spenner deg.

66870_66839_IMG_4149-21.jpg

Mission Statement

Å fremme samarbeidende og tverrfaglige tilnærminger til høyere utdanning og forskning i samfunnets tjeneste

  • Vi forbereder dyktige lærde og fagfolk gjennom doktorgrads- og mastergradsprogrammer.

  • Vi har programmer i både etablerte fagområder og nyutviklede tverrfaglige felt.

  • Vi feirer avansert utdanning og forskning som en måte å styrke mennesker på.

  • Vi utvikler nye tverrfaglige programmer som fokuserer på å løse haster sosiale problemer.

Steder

  • Washington

    Car Barn, Suite 400 3520 Prospect St NW, 20057, Washington

    Spørsmål