Keystone logo
Georgetown University - Graduate School of Arts & Sciences Ma i regjeringen (demokrati og regjering)
Georgetown University - Graduate School of Arts & Sciences

Ma i regjeringen (demokrati og regjering)

Washington, USA

2 Years

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 2 139 / per credit *

På universitetsområdet

* Opplæring og obligatoriske gebyrer for 12 studiepoeng

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Utøvere og lærere på områder som er så forskjellige som offentlig politikk, utvikling, internasjonale relasjoner og sikkerhetsstudier anerkjenner i økende grad at vellykkede programmer på deres felt krever effektiv og ansvarlig styring. Democracy and Governance Programmet søker å forstå grunnlaget for demokratisk og responsiv regjering, hvordan politikere kan skape og gjennomføre politikk for å nå disse målene og forberede studentene på karriere i demokratibistand, styringsreform, politikk og internasjonale saker. Ligger i hjertet av Washington DC, er dette programmet det mest omfattende og unikt av sitt slag i USA.

Programmet gir opplæringsopplæring med sine Masters i demokrati og regjering (MA), ledende og profesjonelle utdanningsmuligheter, og forsker forskningen innen demokratisk forandring og styringsreform gjennom Senter for demokrati og sivilsamfunn (CDACS). CDACS er medlem av National Endowment for Democracy 's Network of Democracy Research Institutes, og gjennomfører vitenskapelig forskning, forplikter politikkforsvar, verter høyttalere og konferanser, og publiserer den halvårlige journal Democracy and Society.

Master of Arts i demokrati og regjering står i sammenheng mellom statsvitenskap, internasjonal utvikling, offentlig politikk og diplomati. Vårt program reflekterer en forpliktelse til en mangfoldig læreplan som blander teori og praksis, gir studentene fokusert og relevant trening, utnytter Georgetown Universitys internasjonale kompetanse og omdømme, og gir unike muligheter for praktisk erfaring.

For å realisere disse målene krever dette akademisk krevende programmet en vellykket gjennomføring av 42 studiepoeng på kurs i løpet av to år. Ledende lærde og utøvere lærer klasser som undersøker utfordringene som moderne demokratier står overfor, de filosofiske, sosiale og økonomiske kreftene som har utviklet politiske forandringer over hele verden, og de praktiske problemene med styringsreformen. Med en gjennomsnittlig innkommende klassestørrelse på 12 studenter, tilbyr programmet utdannet studenter individuelle akademiske muligheter, uovertruffen tilgang til professorer, og et sammenhengende samfunn av lærde.

 • Fokusert og relevant opplæring
  Programmet gjenspeiler en forpliktelse til en mangfoldig læreplan som gir studentene den nødvendige eksponeringen for de grunnleggende elementene i demokrati og regjering, samtidig som studentene kan skreddersy programmet til sine spesifikke tematiske og regionale interesser.

 • Institusjonell ekspertise og omdømme
  Georgetown University er anerkjent over hele verden som leder innen utdanning og trening av studenter for karriere innen forskning, offentlig tjeneste og for profitt og nonprofit-sektorer.

 • Muligheter for praktisk erfaring
  Washington, DC er det ideelle stedet å studere hvordan teorier om politisk forandring oversettes til selve politikken. Studentene får førstehånds erfaring gjennom relevante klasser, praksisplasser, forelesninger, workshops og konferanser med ledende politiske beslutningstakere og lærere i feltet.

 • språk
  Nyutdannede er pålagt å vise ferdigheter i minst ett fremmedspråk. Georgetown tilbyr over 20 språkprogrammer og gir utdannet stipend til språkstudie.

Curriculum

Under instruksjon fra ledende lærde og utøvere kan studentene velge fra en rekke kurs som gir kompetanse og kunnskap for å effektivt utvikle og gjennomføre programmer innen demokrati og styring. Studentene må gjennomføre 42 studiepoeng av kurs som inkluderer:

 • 3 Core Kurs (Comparative Democratization eller
  Teorier om politisk utvikling, politiske institusjoner eller
  Demokrati Promotion, og Program Design eller
  Elementer av forskningsdesign
 • 4 Dokumenterte valgfag i bestemte underfelter
 • 6 Generelle valgfag
 • 1 kurs med et regionalfokus
 • En språkeksamen
 • En sluttomfattende eksamen

Mange studenter utnytter de mange mulighetene som er tilgjengelige i

Washington, DC, og ta praksisplasser i stedet for to 3-kreditt generelle valgfag.

Samarbeidsforhold

Demokrati- og styringsprogrammet har dannet gode relasjoner med ledende offentlige og private organisasjoner gjennom internship muligheter, klasser undervist av fremtredende utøvere, konferanser og spesielle arrangementer.

Demokrati International

En rekke studenter og alumner har jobbet for DemocracyInternational (DI), et privat konsulentfirma i Washington, DC. Programmet hadde et nært forhold til DI under Pakistans 2008valg, valgene i Afghanistan 2009 og 2010, og Egyptens 2013valg når alumner, fakultet og Studentene fungerte som observatører og logistikk.

Internasjonal Stiftelse for Valgsystemer

Programmet har co-sponset valgstyrings workshops med International Foundation for Electoral Systems (IFES). Workshopene samlet studenter og IFES-ansatte til å takle moderne utfordringer i valgstyring.

USA Agency for International Development

Programmet har et partnerskap med Senter for Excellence onDemocracy, Human Rights, and Governance (USAID-DRG). Studentene kan bli med i fakultet sponsede studiegrupper for kreditt som produserer faktisk forskning og presentasjoner brukt av utøvere.

The Democracy & Governance Graduate

En Master of Arts i demokrati og regjering fra Georgetown University reflekterer de høyeste standardene for fortreffelighet. Programmets evne til å gi grundig akademisk trening, hone analytiske ferdigheter, tillate virkelige erfaringer, og gi språklige ferdigheter gjør våre kandidater ledere på feltet.

Karrierebygging Ferdigheter

Democracy and Governance Programmet samarbeider med Walsh School of Foreign Service Karriereutvikling Senter for å gi råd til og trene studenter til arbeidsmarkedet. Karriereutviklingssenteret fungerer som en henvisning til internships, sponsorer messer og workshops, og tilbyr faglig utviklingsklasser.

Demokrati- og styringsprogrammet tilbyr også muligheter til å utvikle nødvendige faglige ferdigheter som stipendskrift og budsjettering med en rekke 1-kredittilbud og spesialiserte for-kreves sommerverksteder.

Et robust globalt alumni nettverk

De menneskene du møter i Georgetown vil være dine livslange venner og kolleger. Vårt nære alumni-nettverk spenner over hele verden og fagområdet. Alumni forbinder seg med Democracy andGovernance Programmet og er en viktig del av vårt program.

66948_66831_washingtonmonument.jpg

Innleggelser

Vi verdsetter søkere med sterk faglig forberedelse, faglig erfaring og internasjonal eksponering. Våre studenter kommer fra en rekke grunnleggende bakgrunn og engelsk ferdighet er et krav.

For mer informasjon om programmet eller søknadskravene, kan du besøke vår campus eller koble deg til oss på nettet. Visitgovernment.georgetown.edu/cdacs/admissions

Søknad Krav

 • Georgetown University Graduate School of Arts and Sciences online søknad;
 • Offisielle transkripsjoner fra grunnskole og utdanningsinstitusjoner;
 • Resumé eller CV;
 • Akademisk skriftlig prøve (500 ord);
 • Tre (3) anbefalingsbrev;
 • GRE testresultater;
 • TOEFL / IELTS score for internasjonale søkere som ikke har deltatt på engelsktalende høyskole eller universitet;
 • Georgetown søknadsavgift.

Opptak

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

 • Master of Arts in Government
  • Washington, USA
  • Online
 • MSc i geomiljøressurser og risikoer
  • Camerino, Italia
 • MA i korrupsjon og styring
  • Brighton, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland