Keystone logo
Georgetown University School of Continuing Studies

Georgetown University School of Continuing Studies

Georgetown University School of Continuing Studies

Introduksjon

Handle om

Georgetown University fortsetter å studere i profesjonelle og liberale studier, mer enn 30 profesjonelle sertifikatprogrammer, tilpasset og bedriftsopplæring og utdanning, sommerskole og spesialprogrammer, og universitetets eneste deltid bachelorprogram.

Ved å kombinere erfarne lærde og utøvere med nyskapende pedagogisk programmering, forbereder SCS deg på de ferdighetene som trengs for å lykkes i dagens utviklingslandskap.

Som student ved SCS, vil du bli med i et samarbeidende og mangfoldig fagområde som består av:

 • Nesten 300 militære studenter
 • 45 prosent kvinner og menn av farge
 • Studenter fra mer enn 45 bransjer
 • Mer enn 300 internasjonale studenter som representerer 75 nasjonaliteter
 • Studenter mellom 20 og 88 år

SCS-oppdrag

Oppgave: Å levere en verdensklasse, verdibasert utdanning til et mangfoldig utvalg av lokalsamfunn og enkeltpersoner gjennom hele sin faglige og profesjonelle karriere; å forbedre arbeidskraften og utvikle arbeidsstyrker; og å bidra til å bygge et samfunnsmessig, godt informert og globalt bevisst samfunn.

Visjon: Å omdanne liv og karriere av ulike livslang elever ved å gi tilgang til engasjert og personlig liberal og profesjonell utdanning for alle.

Vår Campus

Utforsk DC

Skolen for fortsatte studier ligger i hjertet av nasjonens hovedstad. I klasserommet lærer du fra ledere i bransjen, engasjerer seg med anerkjente forskere, og samarbeider med jevnaldrende fra hele landet og rundt om i verden. Rundt hjørnet finner du museer, monumenter, restauranter og kulturelle attraksjoner.

Lær Uten Grenser

Vår state-of-the-art downtown DC campus har mer enn 95 000 kvadratmeter av klasserom, kontor og møterom med integrert teknologi. Fasilitetene inkluderer 30 klasserom, 14 studielokaler, et 125-personers auditorium, digital media lab og kringkastingsstudio, interfaith kapell, bibliotek, kafé og flere salonger.

Koble til industrien

En kardinal komponent i SCS strategiske visjon er å utnytte sterke partnerskap og relasjoner med industrieksperter og organisasjoner fra lokalsamfunnet. Vårt nabolag i nabolaget er hjemsted for hundrevis av selskaper og organisasjoner som representerer en bred bredde av næringer og sektorer, inkludert PR-firmaer; journalistikk, kommunikasjon og media organisasjoner; sportsindustrien selskaper; menneskelige ressurser byråer; offentlige etater; ideelle organisasjoner; og mange flere.

Akkrediteringer

EFMD Equis-akkreditertAMBA-akkreditertAACSB-akkreditert

Steder

 • Washington

  3700 O Street, N.W., Washington D.C. 20057, 20057, Washington

 • USA Online

  USA Online, USA

  Programmer

   Institusjonen tilbyr også:

   Spørsmål