Keystone logo
Georgia State University

Georgia State University

Georgia State University

Introduksjon

En driftig offentlig forskningsinstitusjon i hjertet av Atlanta

Georgia State University , grunnlagt i 1913, har et oppdrag om fortreffelighet innen undervisning, forskning og service. Dette store forskningsuniversitetet ligger i hjertet av sentrum av Atlanta, og blander akademisk strenghet med en rik universitetserfaring, transformerer livene til studentene og former fremtidige ledere. Georgia State University registrerer mer enn 53 000 studenter og studenter på tvers av 11 høyskoler og skoler og er konsekvent rangert høyt for sin innovasjon og undervisning.

Georgia State registrerer en av de mest mangfoldige studentorganisasjonene i nasjonen, og er det nest største universitetet i staten, med studenter som kommer fra hvert fylke i Georgia, hver stat i nasjonen og fra over 145 land.

En handelshøyskole som ser ut som resten av verden

J. Mack Robinson College of Business ved Georgia State University

Den største handelshøyskolen i Sør og en del av en stor forskningsinstitusjon, Georgia State University J. Mack Robinson College of Business har 200 fakulteter, 8 000 studenter og 80 000 alumner.

Med hovedfagsstudenter fra nesten 70 land er høyskolen i verdensklasse og verdensomspennende. Dens MBA er konsekvent rangert blant de beste av Bloomberg Businessweek og US News & World Report (topp 20 blant offentlige universiteter), og dens Executive MBA er på Financial Times-listen over verdens fremste programmer.

Robinson College of Business og Georgia State, som ligger i Atlanta, har produsert flere av Georgias toppledere med høyere grad enn noen annen skole i Sørøst. Robinson College of Business er stolt av sitt mangfoldige fellesskap på over 1500 studenter på tvers av en portefølje av 18 graduate business-programmer inkludert MBA (med en STEM-konsentrasjon i Business Analysis), MBA-dobbeltgrader, 13 Specialized Masters (inkludert 6 STEM-sertifiserte programmer) , Executive MBA, Executive Doctorate in Business Administration og fleksible graduate sertifikater.

Enten du er en karrierestarter, karriereforsterker eller karrierebytter, gir vår fleksible, bevegelige MBA i ditt eget tempo en oppdatert, praktisk læringserfaring med fordypningserfaringer fra bokslutt og kritisk livslang karriereferdighetsverksteder bakt inn i MBA-opplevelsen for å sikre et vellykket neste steg i karrieren din.

220482_1366_front.jpg

Statistikk

  Opptak

  Forbered søknaden din

  Applikasjonskomponenter inkluderer:

  • Send inn din elektroniske søknad
  • Universitetsutskrifter
  • essay
  • Gjenoppta
  • Innspilt videointervju (liveintervju for MBA kreves)
  • IELTS- eller TOEFL-eksamen (kun internasjonale søkere)
  • Tilleggsmateriell (anbefalingsbrev, valgfrie essays og GRE/GMAT-testresultater - ikke nødvendig)

  For detaljer om spesifikke kriterier for programmet du er interessert i, vennligst besøk:

  Søk på et spesialisert masterprogram - Georgia State Robinson College (gsu.edu)

  MBA-søknadsprosess - Georgia State's Robinson College (gsu.edu)

  Søkere til Georgia State er klassifisert som "internasjonale" hvis de oppfyller noen av følgende kriterier:

  • Studenter som er i USA på et ikke-immigrantvisum (B-1, H-1, J-1, etc.)
  • Studenter som bor utenfor USA vil kreve et F-1 visum for å studere i USA
  • Studenter som er i ferd med å søke om permanent oppholdsstatus, men som ennå ikke har mottatt permanent oppholdskort
  • Studenter som har blitt utdannet utenfor USA

  I tillegg til å oppfylle alle opptakskravene til ditt interesserte forretningsprogram, må du som internasjonal student også sende inn følgende materialer innen riktig frist:

  • Bevis på engelskkunnskaper hvis engelsk ikke er ditt første språk. Se krav til engelskkunnskaper og liste over universitetsgodkjente unntaksland .
  • Offisielle evalueringer av alle utenlandske utskrifter -
   • En evaluering av din internasjonale legitimasjon for gradsekvivalens er nødvendig som en del av søknaden hvis du søker til J. Mack Robinson College of Business.
   • Office of Graduate Admissions vil gjøre alle forsøk på å evaluere legitimasjonen din internt.

  Engelsk ferdighet

  I tillegg til å oppfylle alle andre gjeldende krav for opptak, må personer som ikke har engelsk som morsmål demonstrere tilstrekkelig engelskkunnskaper. Bevis på engelskkunnskaper kan demonstreres gjennom ett av følgende:

  • Bevis på fullføring av baccalaureate eller høyere grad innenfor (fra en akkreditert institusjon) eller utenfor USA, der engelsk er landets offisielle språk - se liste over land godkjent av Georgia State University som tilfredsstiller dette kravet.
  • TOEFL-poengsum (papir- eller internettbasert)
  • IELTS-score
  • Fullføring av et University System of Georgia-godkjent ESL-program

  Enhver søker hvis fødeland er engelsktalende (som oppført på GSU English Proficiency Exemption List ) er ikke underlagt kravet om engelskkunnskaper.

  Visumkrav

  Etter at du har mottatt I-20 eller DS-2019 fra Georgia State, er det på tide å søke om visum. Ditt F-1 eller J-1 visum vil tillate deg å reise inn i USA for å begynne studiene. Du vil bruke din I-20 eller DS-2019 fra Georgia State for å søke om eller fornye visningen din, ved å følge disse trinnene:

  1. Betal SEVIS I-901-avgiften. Du trenger din SEVIS ID for å utføre denne betalingen, som er plassert på din I-20 eller DS-2019.
  2. Fyll ut den elektroniske ikke-immigrantvisumsøknaden, skjema DS-160, og skriv ut bekreftelsessiden for søknadsskjemaet for å ta med deg til intervjuet ditt.
  3. Gjør en visumavtale på nærmeste amerikanske konsulat eller ambassade ved å bruke I-20 eller DS-2019 og kvittering for I-901 gebyr.
  4. Visumet ditt vil ikke bli utstedt før 120 dager før startdatoen på din I-20 eller DS-2019. Du kan delta på en visumavtale før visumutstedelsesdatoen, men husk at du må vente på at visumet ditt blir utstedt.
  5. Skaff visumet ditt og lag reiseplanene dine før klassene begynner i Georgia State. Ikke kjøp flybilletten din før du mottar visumet.

  Stipend og finansiering

  Vi forstår at forskerskolen krever en betydelig investering. Vi tilbyr graduate assistantship (GA) muligheter for å støtte fremragende studenter i jakten på deres akademiske mål.

  Søkere som sender inn fullførte søknader vurderes automatisk for Graduate Assistantship (GA)-priser.

  • GA-priser varierer per program, men kriteriene inkluderer overlegen akademisk og karriereprestasjon, varierte og meningsfulle personlige erfaringer, sterke mellommenneskelige ferdigheter og lederpotensial.
  • GA-stillinger er svært selektive.
  • Hvis du blir valgt til en GA-pris, vil du bli varslet ved opptak.

  Hva innebærer et Graduate Assistantship?

  Graduate assistentskap faller inn i to hovedkategorier:

  • Akademisk - Akademiske utdannede assistenter jobber tett med fakultetet om forskningsprosjekter og initiativer.
  • Administrativt - Administrative utdannede assistenter gir støtte til høyskolens forretningsavdelinger.

  Arbeidsforpliktelser for utdannede assistenter varierer fra 12-16 timer per uke, avhengig av GA-prisen.

  Fikk du ikke GA ved opptak? Du kan fortsatt søke om en!

  Du kan fortsatt være kvalifisert og kan søke om muligheter på Robinson og på Georgia State campus. Når du har sendt inn påmeldingsinnskuddet ditt, kan du få tilgang til vår Handshake-side for å se andre Graduate Assistant-muligheter i Georgia State.

  Stipendmuligheter

  Utenom Graduate Assistantships er det begrensede stipendmuligheter basert på spesifikke kriterier.

  Stipendmuligheter for studenter fra Georgia State kan sees og søkes på her: Alle muligheter - Georgia State University Scholarships (academicworks.com)

  Rangeringer

  Georgia State University J. Mack Robinson College of Business Rankings

  På tide for oss å bryte ut konfettikanonene og begynne å øve seiersdansen vår fordi Georgia State University er tilbake på det igjen! Les nedenfor for å finne ut hva vi feirer og bli med på moroa.

  For fjerde år på rad fikk Georgia State University tittelen "No. 1 Public University for Undergraduate Teaching," og hvis det ikke var imponerende nok, er vi også "Nei. 2 for Innovation» for tredje år på rad. Det er enkelt, konsistens er nøkkelen!

  Nå vet vi hva du tenker. "Enda en universitetsrangering, big deal." Men her er kickeren, venner: Georgia State rir ikke bare på en kortvarig bølge av fortreffelighet. Nei, vi har hengt rundt blant de fire beste for Innovasjon i hele sju år! Og i fem av disse årene har vi vært de nest beste innovatørene i byen.

  Det er ikke alt! Georgia State's J. Mack Robinson College of Business lager bølger også. Våre graduate business-programmer er høyt anerkjent og godt rangert, inkludert:

  • Nøkkelrangeringer blant amerikanske offentlige universiteter:

  ‒ Topp 20 deltids MBA-program US News & WR (apr. 2023)

  ‒ #7 MS Information Systems US News & WR (apr. 2023)

  ‒ #7 MS Marketing TFE Times (februar 2023)

  ‒ #6 MS Real Estate US News & WR (apr. 2023)

  ‒ #6 Executive MBA CEO Magazine (apr. 2023)

  ‒ #5 MS Analytics TFE Times (februar 2023)

  ‒ #5 MS Financial Engineering (QRAM) TFE Times (februar 2023)

  ‒ #2 MS Finance TFE Times (februar 2023)

  Konklusjonen er at Georgia State University ikke bare er et vidunder; vi er et kraftsenter når det gjelder innovasjon, undervisning og forretningsutdanning. Vi har fått dette til en vitenskap, og vi koker konsekvent opp storhet hvert år.

  Steder

  • Buckhead

   Tower 200, 3348 Peachtree Rd NE, Atlanta, 30625, Buckhead

   Spørsmål